Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte babulku, mo, bola som u lekarky v pondelok, nemala som cas skor napisat, ale je tam spuntik. Podla lekarky podla ultrazvuku to vyzera na 4-5 tyzden, ms som mala ale 12.8. naposledy, lenze som mala velmi nepravidelnu ms takze tam loetaju dva tyzdne, o mesiac ma kontrolu. Aj na hematologiu, robili mi hned testy a som vraj uz fit ale musim chodit aj tak. Koniec koncov je to tam, modlim sa aby sa ujalo a udrzalo ❤
Drxim palceky aby vsetko dopadlo dobre neboj aj ja som mala rozdel 2 tyzdne a baby to dobieha v pohode 😍
@dubec ja vidím 🙂 ale aj tá testovacia dala slabá či 🙂
@maciatko950 ano je slaba ..v cera vecer som si ho spravila a bol cely biely tak som si povedala ze je chybny a dnes som ho sla vyhodit a pozeram na test a nemohla som tomu verit .. 😇
@dubec skús zajtra ráno zopakovať uvidíš ...už meska ms ?
@dubec Ano, je tam druha ciarka...
@maciatko950 Na tvojich akosi nevidim nic ☹
@dubec Ak sa objavila ciarka az po limite, tak by som ju radsej ignorovala. Urobis zajtra rano a uvidis. Silno drzim palce.
@ejuska2586 pred tyzdnom som si spravila test nemohla som to vydrzat a vysiel ale ciarocka bola velmi slaba trosku zosilnela cez noc..v cera som skusila ten do prudu mocu a neviem presne povedat ci stale bol cely biely abo nie ja som sla hned z dcerou spat ale testnem mozno dnes abo az zajtra..
@dubec A uz ti meska MS, alebo si este pred meskanim?
@ejuska2586 meska mi tyzden v cera som bola sa objednat u dokiho tak v pondelok idem k nemu
@dubec No, uvidis zajtra, aky bude test. Na tyzden meskania mi pridu tie ciarky velmi slabe. Ale moze byt, ze test ma malo farbiva. Alebo si mala oneskorenu ovulaciu...
@ejuska2586 moze to aj tak byt...uvidime zajtra aky bude
@maciatko950 nič na tých testoch nevidím 🙁
@dubec chybny test, alebo malo namoceny, lebo akosi sa ani kontrolna nevyfarbila. Radsej zopakuj. Drzim palce
@maciatko950 bohuzial negativne

@mischelf krasa...gratulujem 🙂