Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 negativny 😐
@dubec po limite uz je neplatny chybny test ja som tiez mala ciatky po limite a potom beloba je mi to lu to ale tento test je neplatny 😐
@janamexico ty si tuším písala že si už skúsila všetky testy a woman secret baby test pasiky tie máš tiež odskúšané prosím ťa?
@kacenaaa gratulujem. A prajem ti stastne a zdrave tehotenstvo az do konca. Chcem sa opytat kolko ste sa snazili? Aj my sa snazime a zial bez uspechu. Aj si nieco brala ? Dakujem za kazdu radu. Bola som aj na laparke a vsetko mam v poriadku. Mam PCO a s tym sa neda ze nic robit
..
@laydy7777 nič som nebrala vôbec vôbec... Urobila som si ovulácny test keď bol pozitívny úplne tak sme skúšali aj na druhý deň keď test zoslabol potom už nie muž išiel do roboty 🙂 keďže som si myslela ze to zas nič nebude normálne som týždeň po oplodnení si dala víno aj občas nejakú tú cigaretu až potom o 6 dní od ovulácie ma bolelo veľmi brucho a mala som kvapku krvy vo výtoku a vedela som akosi že je to tam lebo ráno sa mi veľmi točila hlava 🙂
Baby, je mozne uz nieco vidiet na teste pri 7DPO?
tak ja vidim uz asi vsade ciarky, ale volaco velmi slabucke tam vidim
@saskia00721 women secreat som myslim neskusala ale celkovo tie pasi mne nikdy neukazali tak dobre ako tie co idu do prudu mocu 😉
@martina7905 ahojcek a vies uz kolko si nechcem stasiy ale to mi pripada skorej ako kanalik lebo je seda druha ciarka a ak si tehu tak len ti mozem gratulovat celeho srdiecka 😊
@janamexico ahoj ja som 2 tyzdne po iui tak zajtra sa dozviem oficialne
@martina7905 gratulujem toto už nie je duch ale pekná čiarka len foto nekvalitná
@janamexico toto určite nie je kanálik treba si otvoriť fotku a uvidíš pekbnu ciarocku
@pisulka27je to tam gratulujem
@nina88 krásne silnie koľko mešká ?
@kudusko ok moze byt js sa nehadam tak teda gratulujem.prajem pekne tehulkovanie

@dubec Testuj ešte raz. Ani testovacia nie je tmavá...