Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte baby, chcem sa spýtať,či ste niektora mali vyvolavacku a neprišla aj tak. Dnes som 17 dní po,na 14den po vyvolavacke som zase bola u gyneko a povedala,že sliznica 17mm a ďalšiu mi pichať nebude a uvidíme do budúceho piatku. Na teste mám len tieň a aj ten silnie mega pomaly a spúšťa sa mi ms. Je nejaká šanca? (vpravo včera ráno,v strede 2.moc, vľavo včera vecer).
@nivea777 ono to ani nie je vlastne 17den meškania. Tento cyklus je celý divný. Posledné 3 cykly som mala normálne regulárne krvácanie uprostred cyklu (napr 14-18dc), ms prišla ako vždy 31dc. Tento cyklus ma to prestalo baviť a išla som k dr (chodievame aj na umelé oplo a chceme ísť na KET). Bola som 24dc, podľa sona povedala,že na jednej strane vidno,že už ovu cerstvo bola a ze na druhej mam male neprasknute foliky. tak mi pichla Agolutin, že nech ten cyklus dáme do poriadku . Na druhý deň som skoro zdochla od bolesti od kŕčov. Takže som v podstate 17den (možno 18-19?) deň od injekcie (a čerstvej ovu). Preto je to celé zmätene.Na 14den po vyvolavacke som bola u doktorky a sliznica vysoká a povedala mi,že už videla kadečo. a že mám na seba dávam pozor. Tak som sa tešila,keď začal vychádzať ten duch . A teraz do toho to krvácanie..
teda,od injekcie 17 dní, od ovu 17-19.
Ahojte dámy,
som tu zas. Naposledy v máji to nedopadlo dobre, tak sme si dali od skúšania pauzu. Medzičasom som dostala novú prácu, ktorá ma baví a tak som tam chcela ešte chvíľu zotrvať a počkať so snažením. Manžel bol ale iného názoru a tak sme si od konca augusta prestali dávať pozor. Povedala som si, že aj tak sa nemusí podariť hneď, tak sme to nejako extra neriešili. No ono sa asi niečo deje. Som 33. deň cyklu, MS mešká 5ty deň, občas cítim rôzne tlaky v podbrušku, miestami mám pocit, akoby mi nejaká jemná bolesť vyrážala až do vnútornej strany stehien, ale to len niekedy, prsia naliate ako pred MS. Na testoch len duch, silnejší či slabší. Včera bol silnejší, než predvčerom, no dnes sa mi zdá rovnaký, ako včera. A to je práve to, čo ma trochu stresuje, po poslednej skúsenosti, kedy slabol a nakoniec som začala krvácať. K DR idem až vo štvrtok, tak dovtedy neviem...spravila som si asi 4 testy, dva tie mama testy pásikové, dva z Dm-ky Pepinové. Prikladám posledný. Čo si o tom myslíte? Ďakujem za vaše názory, prípadne rady... PS: kým sme nevedeli, boli nejaké žúrky, víno, cigarety, myslíte, že sa mohlo niečo pokaziť?
@lafemme8 nemyslim si, ze pokial nemas tehu potvrdene, tak by nejaka ta cigaretka alebo troska vina mohla uskodit... ja som tiez zo zaciatku aj pila a dokonca , ak sk dobre pamatam, tak som aj fajcila este. Ono to uz teraz neovplyvnis, bude tak ako ma byt🙂 Ale zda sa mi ta ciarka celkom pekna, drzim palce. Odporucam testovat s odstupom aspon dva- tri dni, vtedy vidiet najvacsi rozdiel 👍🙂
@chmurkaxy Ďakujem za odpoveď...no s tým spaním, spím, koľko sa dá, unavená som stále a hlavne som akoby dosť zlenivela tento týždeň, nič sa mi nechce, do všetkého sa musím nútiť, ale to nemusí mať súvis...cikám veľa posledný týždeň, tiež neviem, či to má súvis alebo som možno nejak prechladnutá, ale cikám pomaly každú pol hodinu, či pijem alebo nepijem...hladná som tiež stále :D ale to je dobre, lebo sa roky snažím neúspešne pribrať :D no uvidíme, čo bude...beriem to tak, že keď to má byť, tak to bude a to, že to nevyšlo v máji, s tým som sa tiež už zmierila, lebo aj doktor mi vysvetlil, že príroda si to sama zariadi, ak by to malo byť nejako poškodené, lepšie, že odišlo hneď na začiatku, no strach ostal...a hlavne, neznášam pocit neistoty a do štvrtka sa asi aj zbláznim...no neostáva mi nič iné, len čakať...
@milasik10 No, problém je, že to nebola len sem tam nejaká cigaretka a nejaký pohárik...červené vínko sme pili dosť, keď u nás boli návštevy a tých cigariet bolo tiež habadej... ja som neverila, že by to išlo hneď, ani sme nesledovali plodné, či neplodné dni, jednoducho sme si len nedávali pozor a nijak inak sme to neriešili, žili sme normálne, žúrkovali (aj keď len na dome, diskošky už nás nejako nebavia), ale teda zdravý životný štýl to skutočne nebol, plus moje stresy do toho s odchodom zo starej práce, príchodom do novej, zaúčanie a podobne...a ja som dosť veľký stresák, mňa vždy všetko rozhádže...no budem pevne veriť, že som tej fazuľke (ak tam teda nejaká je) nejako neublížila a ostane už u mňa 🙂
@lafemme8 ja na tieto pasikove niesom fan mne nedobre farbili lepsie su te do prudu mocu tie mam overene 🙂 no nieco tam je ale ci duchalebo kanalik.ti povedat neviem.vyskusaj uplne iny 🙂
@lafemme8 tak teraz sa skus vyhybat alkoholu a cigaretam, aspon do casu, pokial nebudes vediet na com si. Treba dufat a ako vravim- bude tak ako ma byt... my sme sa snazili od Decembra, pocitala som plodne dni, robila ovulacne testy, merala teplotu... potom zase robila stale tehotenske testy, az ma to v aprili prestalo bavit a povedala som si, ze kaslem na to... a preeesne vtedy sa podarilo , ani neviem ako🙂🙂 a cas tak letiii... teraz som tu este len hladala duchov ako vy a pozri, uz som 28tt
@lafemme8 je to tam, blahoželám a vôbec nestresuj
Do 3tt Je plod vyživovany zo zltkoveho vaku mimo placenty
Tiez som v mesiac keď sme počali denne pila dve deci vínka zurky s babami a Dr mi na to povedal že sa mi asi lepšie roztiahli cievy Huhuhu a bolo to tam.
Vôbec sa nestresuj, chod k Dr nech to potvrdí a užívaj si to.
Najlepšie tehotenstvo je neplánovane lebo keď sa stresujes či sa to podarí tak väčšinou sa nepodarí ...
@martinecka13 aaáno 😉
Neverím vlastným očiam
@martinecka13 urcite anooo. Tisko gratulujem. Kolko dpo?
@martinecka13 ya si myslim ze ano gratulujem 😊
13dpo 😍ráno urobím zas ..som zvedavá. Zajtra mám termín na.a ďakujem
Termín na ms
Je tu ešte niekto teraz?
@martinecka13 jednoznačne 🙂
😉
@saskia00721 koniku akosi hrabe, z komentu uverejnil len smajlika.
@simonkazga no uz pár dní mu hrabka pomaly. Nevieš náhodou keď sa upraví kontrast na teste a je tam druhá čiarka ktorá je voľným okom viditeľná ale ťažko či to môže byť kanalik alebo je to pozitívne?

Dobré ránko. Tak sa po pár dňoch znova hlásim. Druhá čiarka tuším tmavne 🙏 😍
Prvý testík robený v stredu (upravená fotka), druhý robený dnes po nočnej (bez úpravy) 🙂