Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simonkazga juj ďakujem 😉 snad to tak bude.
@simonkazga Ja som si totižto ani raz ten test nerobila ráno vždy len počas dňa a vždy som mala šťastie na nejaké cudne obuchane testy a už sa mi moc do toho nechce investovať a zaha má páli strašne ako keď som bola tehu a to ma 8 rokov nepalila vôbec tak by som si rada aj dáke lieky už dala poriadne na to len som sa bála kôli tomu môjmu sialenemu poslednému cyklu...
@lafemme8 myslela som 3 týždeň od oplodnenia cite reálne je to už 6 tt tehotenstva kedy bábätko žije s gestacneho veku ... príroda to vymyslela tak že keď žene mešká menzes už vie te je tehu a dáva si pozor a dovtedy je to taký zhluk buniek vyzivovany mimo obeh matky že sa nič nestane... neboj sa. Je iné keď pijes v 3-6 týždni kedy sa uhniezďuje a iné keď sa vyvíja mozog a orgány už či vyšších štádiách 1 trimestra taký 8-16tt .. držím prsty
No vyzera to ako tehu ale ta dtuha ciarka je moc blizko tstovacej polozky 🙏
@lafemme8 Ja som na tom rovnako ako ty. Ale ja nemám ani ducha, ani menzes.
@janamexico ten test z noci bol akýsi divný,kde bola tá čiarka posunutá ale aj c zóna bola posunutá. Asi chybný.😤
@korpiklaanka podľa mňa to nevadí, lebo moja sestra, ktorá má už 8 mesačnú dcérku, mala prvý test pozitívny až niekde v šiestom týždni, tak neviem, asi je to individuálne. Lenže u nej to bolo ťažké, lebo predtým mala endometriózu, operáciu a asi polročnú hormonálnu liečbu a tým pádom nemala ani menzes, takže u nej sa to aj ťažko nastavovalo, že v koľkom je týždni, kým tam doktor niečo nevidel...Po liečbe hneď začali skúšať a podarilo sa hneď...malý zázrak...Máš aj iné príznaky, okrem meškania?
@lafemme8 V júni som potratila v 9. týždni. Pri prvom tehu som tiež mala ducha takého slabého až po týždni meškania. Dokonca som mala menzes 4 dni, ale slabý. Myslela som si, že to od stresu, nakoľko som mala presne vtedy svadbu. ale dáko mi to nedalo, spravila som si test na 33 DC a bol tam dušík. Na 36 DC už bol test pozitívny.
Dnes je 32 DC a 15 DPO. A práveže mám príznaky. Boli ma brucho, presne ako vtedy. Je to divné, určenie to nie je bolesť pred menzesom, pretože ja bolesti nemávam. Možno tak raz za rok a je to úplne iné. A už ma trochu začali bolieť aj prsia. To ma tiež bolelo len raz za život, keď som bola tehotná.
A nechutí mi jesť. Včera som zjedla len dva rožky a asi 100 g hranoliek. To je u mňa divné 🙂
Dúfam, že sa nám podarilo. To by bolo tak krásne načasované
@korpiklaanka Mňa veru najviac bolia prsia, ale šialene, aj keď nič nerobím, len sedím...inak tiež moc bolesti nemám, sem-tam niečo cítim, ale nič silné to nie je...jesť mi chutí normálne, nešpiním, ako v máji, vtedy som aj ja potratila, ale len v nejakom 3 týždni zhruba...vtedy bol slabý duch, ktorý postupne ešte viac slabol a HCG z krvi tiež :( Tak nám obom držím palce, veľmi silno...snáď bude všetko tak, ako má byť 🙂
@lafemme8 verím že, áno
@martinecka13 cerveny test je cely nejaky posunuty, ale je pozitivny 👍...ved ranny Ti to potvrdil 😉
@martinecka13 no tak tu je to potvrdene gratulujem je to tam..😊
@lafemme8 uz uvidi. ale srdiecko este asi nebude.
@ejuska2586 Pre mňa je dôležité, aby aspoň vylúčil mimomaternicové, neviem prečo, ale toho sa strašne bojím...
@lafemme8 To už určite budú vidieť, či je plod tam kde má byť.
@ejuska2586 ach dúfam...druhá čiarka silnie, tak dúfam, že je všetko tak, ako má byť...
@lafemme8 ahojky no vidiet by uz nieco mohol ale najlepsie je ist k lekarovi tak ked si 6plus4 vtedy uz uvidi aj akciu srdiecka
@archanjel007 mňa asi objednal tak skoro, lebo v máji som potratila tiež takto na začiatku, tak pravdepodobne preto...ale to mi vtedy test nesilnel, resp. duch na teste nesilnel, teraz silnie, tak snáď bude dobre...vôbec sa neviem ani tešiť, lebo so plná strachu a neistoty :/
@lafemme8 len sa tes uzivaj si tehu a nemysli na hluposti ja viem ze mne sa to lahko napise ale nemoze byt stale iba zle uvidis teraz je uz vsetko tsk ako ma byt🙂budem ti drzat palce a si pridavala tu testiky aby som pozrela😘
@lafemme8 mysli na tu fazulku brusku 🙂a bud pokojnucka bude dobre
@archanjel007 áno, ja viem, aj moja sestra mi to stále vraví, že musím ostať pokojná a všetko bude, ako má byť...snažím sa a veľmi sa chcem tešiť, ale ten strach sa stále nejako prebíja von :/ možno vo štvrtok budem pozitívnejšia, ak by tam náhodou už niečo bolo vidieť 🙂 a hlavne chcem vidieť už aj ja dve sýte čiarky 🙂 ďakujem za podporu 🙂
@lafemme8 a teraz mas aky test vies ono to moze byt preto nevies kedy sj presne ostala tehotna mozes byt kratsie a moc ten sa riedi najlepsie je krvi to ti uz lekar urobi a nestresuj sa ciarkou ono kazdy test ma inu citlivost urob si digitalny testik🙂
Ahoj baby chcem sa spytat...sice sa tu riesia tehu testy,ale ja mam skor otazku ohladom ovu testov...dnes som bola u gynekologa na preventivke tak som sa ho hned spytala kedy bude ovulacia a teda sa mame snazit...na pravej strane mi nameral 23mm folikul a teda povedal,ze dnes mame ist na to...len tak zo zvedavosti som si urobila ovu testy...na prvom ani naznak a na druhom uplne slaba ciarka...stalo sa to niektorej z vas? Myslela som,ze tie testy su celkom spolahlive
@lilyianka ano pozri si moj profil tam mam testy ovu ten mesiac som nemala ani jeden pozitivmy a ostala som tehotna sice nedopadlo to dobre ale tak ovu test nebol pozitivny

@saskia00721 rychlo som ta pohladala nech som v obraze. Po tolkych dnoch od ovu, by uz ciarka mala byt riadne volnym okom viditelna. Kedze ani nesilnie, podla mna je to skor kanal ako duch.