Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tinushka13 ahoj asi ťa sklamem ale pepino test robi takýchto falošných duchov bežne 😒
@karmela robila som si aj dnes.. zasa je tam duch.. myslíš, že by mi urolili všetky testy duchov? môže to byť ten "kanálik" ? ja to nejako nesílim.. ja som teda riadne prekvapena a necakala som to ze by to na prvy sup vyslo hlavne ked pri prvej sme si to odmakali viac ako rok 😀 😀
@1valeria1 ktorý DPO si si robila ten test?
@tinushka13 tusim ze by som mala byt 8dpo 🙂 ale to neviem presne 🙂
@1valeria1 to si na tom presne ako ja.. tiež som dnes 8DPO.. ja si myslím, že už vidím aj tri čiarky 😀
@tinushka13 noo mi ani nevrav 😀 uz som sa tooolko naduchovala v tych testoch ze neviem ani ci ma zmysel ich kupovat 🙂 drzim palceky nech tvoja druha silnie 🙂
@1valeria1 taktiež držím palce tej tvojej / 😉 dáme si vedieť 🙂
@tinushka13 dakujem 🙂 jasne budem cakat na info,kedy testujes 😀
@tinushka13 myslím si, že to je fakt skoro na takýchto duchov ale možné to je 😀 máte v rodine dvojičky? bežne sa to stáva pri dvojičkách že máš takto skoro pozitívny test
@capslock nooo dvojičky by sa našli 😅 😅 ale tak uvidíme.. ja myslím, že to boli asi chybné testy 😀
@1valeria1 počkám asi na mrchu a potom to skúsim .. alebo tak o 4 dni otestujem.. uvidim ako sa budem na to cítiť 😒
@tinushka13 ja som to myslela tak,ze ked testuješ s pepino testami tak Duchuju falošne.Aj ti aj na iných značkách testov výšli duchovia tak to je fajn a nech ti silnie 😉
@tinushka13 mne sa zdá že si tehu .... lebo predsa duch tam je a videla si moje testy tiež to tak začínalo 🙂
@tinushka13 Ahoj myslim ze je to tam.
@tinushka13 a kolky dpo si? vyzera to dobre
@sharlly dnes je to 8DPO

@simis105
ten prvý je zo včera a dnes je ten zo spolu Z ranného moču a vyzerá to asi zle nedobre že? Ďakujem a som Z toho dosť sklamaná ☹