icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ejuska2586
3. okt 2017

@pulciatko Ved ale o tom sme sa bavili, ze bude NIECO vidiet a srdiecko este asi nie. Ja som nic ine netvrdila.

adria88
3. okt 2017

@sofiia87 Ahojky, mám otázku, to si si robila tehu test komfort do prúdu moču? Lekáreň PLUS?

adria88
3. okt 2017

Baby ahojte, dlhoooo som tu nebola, chcem sa opýtať, či a aké máte skúsenosti s tehu testom do prúdu moču komfort...??? Ďakujem za odpoveď 🙂

looola
3. okt 2017

@sofiia87 podľa mna test je negatívny nakoľko tam kde je ten biely pruh by mala byt ta druha čiarka kebyže si tehotná, ale vtedy by mala byt zafarbená vplyvom HCG, takto je to len kanalik

janamexico
3. okt 2017

Ja som.si ten konfort test lekaren robila.je lacny a ked tehu som bola.bola tak ukazal nefarbi moc dobre ale ale ani nerobi falosne pozitova ale urvote nekupuj pruzky to u skorej do prudu mocu mne sa velmi overil rapid clear ruzovh su tam.dva a coarka zostane aj po 7 mesiacov 🙂

adria88
3. okt 2017

@janamexico ďakujem pekne za odpoveď... to mi muž kúpil, lebo týždeň mi mešká ms, no ja s tým nemám skúsenosti a ešte preto som mu hovorila, že NEKUPUJ MI DO PRÚDU... povedal, že si vypýtal ten najdrahší, lebo myslel, že bude aj najspoľahlivejší, nevadí... tak uvidíme 🙂 a ten rapid clear ružový je do prúdu?

pisulka27
3. okt 2017

@adria88 ja odporucam mamatest do prudu mocu. robila som si viac testov naraz a tento mi ukazal najsilnejsiu ciarku 🙂

janamexico
3. okt 2017

@adria88 do prudu mocu su najspolahlivejsir mne sa najviac overili te tenke pruxky prave ze nie

janamexico
3. okt 2017

@adria88 rapidd clear stoji 6 eur

janamexico
3. okt 2017

@adria88 a uz si si ho robila lebo ked ty tyzden meska tak by ti uz malo.krasne ukazat alebo mozes uz skusit digi test ten stoji okolo 8 eur aj ten by ti mal ukazat a ten dusikov nerobi bud si alebo tehu niesi

adria88
3. okt 2017

@pisulka27 Ďakujem, veď uvidím, ako a čo mi tieto, čo mám doma ukážu...

adria88
3. okt 2017

@janamexico poznám rapid clear,ale či sú aj do prúdu moču, tak to neviem, preto sa pýtam a nie, ráno spravím... malo by už ukázať, dám vedieť potom ako som dopadla... tak či tak sa zajtra idem objednať na gyndu

janamexico
3. okt 2017

@adria88 na gyndu tak zobre si myslim az ked ti meska mibimalne dva tyzdne ze skorej vidiet nic nebude ja som si rovila test a mohla som byt tak 2 tyzdne tehotna ked som isla k dpkimu tak bol vidno gestacny vak aj plodik 4+3 a 7+2 bolo vidno aj srdiecko ano su do prudu mocu mosi to byt taka dlha krabicka nie tak siroka to su kazetkove

janamexico
3. okt 2017

@adria88 daj potom vediet ako si dopadla ale siyslum ze mozes uz aj teraz si myslim ze ducha by malo vidiet

janamexico
3. okt 2017

Ja som si robila o 5 po obede a krasne bolo vidno 🙂 ale zalezi ako aj stupaju tehu hormony je to na tebe daj vediet ako si dopadla 😀

laydy7777
3. okt 2017

@pisulka27 ako dlho ste sa snazili

kacenaaa
3. okt 2017

@luta13 ahoj 🙂 tak ja mam za sebou prvé vyšetrenie vraj som v treťom až štvrtom týždňi vačok krásny len babo tam nebolo ešte 😔

pisulka27
3. okt 2017

@laydy7777 skoro tristvrte roka, s tym ze raz som potratila. teraz to vyslo druhy krat, ale este len zajtra idem ku gynekolovi. snad bude vsetko ok, celkom mam z toho stres. vy ako dlho sa snazite?

ina666
3. okt 2017

ahojki baby dlho som tu nebola idem sa vam pochvalit som 5tt tehotenstva a vam drzim palceki nech vam to vjde

danielina30
3. okt 2017

@ina666 gratulujem 😘

laydy7777
4. okt 2017

@pisulka27 my sa snazime skoro 3 roky a konecne mam pravidelnu mrchu a ovulaciu. V juni som bola na laparke kde mam vsetko v poriadku. Doktor mi nasadil clostyl a teraz v pondelok mi pichol pregnyl lebo som mala krasne 23mm vajko. Tak som zvedava co nieco z toho bude. Len som dost chora.mam chripku tak neviem ci to nejako neovplivni vsetko.

adria88
4. okt 2017

@janamexico Ahoj, tak testy negatívne, ms nikde... v nedeľu som už myslela, že prišla, ako som sa zobudila, no bolo to len chvíľkové špinenie a od vtedy nič, vôbec... počkám do piatku a ak nepríde, tak sa objednám k Dr., nech niečo so mnou porieši... ach toto čakanie a neistota!!! no možno som mala anovulák, vôbec neviem, kedy mohla byť ovulka, neriešila som, od rána do noci bývam v práci posledný mesiac, možno aj tým to bude, že mešká, stresy, iný biorytmus... keď tak mi pichne vyvolávačku alebo čo...

janamexico
4. okt 2017

@adria88 joj to mi je luto moze to byt aj stres ale aj cysty no dufame ze ro bude pozitivny test mozno si mala.posunutu ovulku ja som.moju citila dost jasne a vtedy aj presbe som.otehotnela.drzim.palceky aby vsetko dobre dopadlo 🙂

adria88
4. okt 2017

@janamexico ďakujem, no ja som už nerátala ani s tým, že by som otehotnela, som sa zamerala na iné veci, len toto meškanie mi nejde do hlavy, som 45 dc a moje cykly posledný rok sú 35-36 dní... a hej, možno, že som mala posunutú ovulku a v nedeľu mala prísť až ms a objavilo sa len špinenie a v tom prípade mi mešká iba 3 dni... a od pondelka cítim prsia, uvidím, dnes ma viac ako obyčajne pichá v podbrušku a cítim tlaky, každopádne, rátam už so všeličím... 🙂 nebudem ani sklamaná, ak to nebude bábo... a ešte raz vďaka 😉 tebe sa ako darí? všetko v poriadku s malým? čo čakáte, chlapca alebo dievča?

janamexico
4. okt 2017

@adria88 ja si myslim.ze si tehotna to je vela ale vsak uvidis nam sa nedaroli 6 mesiacov mala som.cysti folicularne a jedno ovulku som vycitila tak silno ze som si povedala E to teraz vide aj tak bolo moje symtomy ja som nervava pred ms a nebola som psia ma boleli 2 tyzdne pred ms teraz kludana a prsia ma zacali bolet v den ms ale to uz bola jasna // a pichanie pod brusku od ovulky az do 2 mesiaca tehotenstva a teaz faj uz je dobre do 4 som.nemohla nic jest zo vsetkeho mi bolo zle teraz uz je dobre som rizikove lebo som zacala mat v 5 mesiaci tvrdnutie tak ma.nechal dokror doma aspon mam cas na syna 7rocneho a budeme mat dievcatko uz sa to blizi este 70 dni 🙂 a dakujem za opytanie 😀

jjuulliisskkaa
4. okt 2017

Skusala som teraz testik, a po namoceni ked presiel moc vsade sa objavila druha ciarka na niekolko sekund, no ako test uschynal, tak zmizla. Stalo sa vam to? 😳

lulila098
4. okt 2017

@jjuulliisskkaa daj tu foto pozrieme😉

jjuulliisskkaa
4. okt 2017

@lulila098 po uschnuti je cisty 😳 No som len 11dpo

saskia00721
4. okt 2017

@jjuulliisskkaa mne sa to stalo pri pepino teste. Písala som aj do jednej online poradni pretože som dostala termín ku gynekológovi až o dva týždne a tam mi povedali že mám ísť na krvné testy keď bol test chvíľu pozitivny... Pri týchto pepino testoch je to diskutabilné čo to znamená keďže sa majú odcitavat iba do minúty po namočení.

jjuulliisskkaa
4. okt 2017

@saskia00721 fiiha, to je zvlastne. A ako ti dopadli krvne testy?🙂