Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sevcikovaanna ak ti pichali nieco co obsahuje hcg tak mozes mat aj preto take testy..vyskusaj 10dni od vpichu,vkladu
@iwulqa ahooooj...tak ja momentalne tiez mam MS...no zabaly podla mna nejak funguju,lebo tento mesiac ovu testy som mala take silne ako este nikdy a pri prehliadke u gyndu videl ze budem ovulovat z oboch vajecnikov co som nikdy nemala,ale bohuzial aj tak MS prisla. Vo stvrtok sme boli v tej nitre na repro imuno. a za 4tyzdne su vysledky tak uvidim co zistia/nezistia. Mne ta MS vzdy pride na de presne.
@jjuulliisskkaa vidim že to máš pravdepodobne pepino test ze? Mne spravil teraz už druhýkrát toto isté. Pri namočení jasne viditeľná čiarka a pri uschnuti ju moc vidieť nie je
@saskia00721 anoooo, nikdy predtym pri pepine sa mi to nestalo 😳 A ms ti prislaaa?
@jjuulliisskkaa Ja som mala ms práveže strašne slabú pred dvomi týždňami cca tak som sa objednala ku gyn. lenže termín som dostala až 16.10. čo je fakt dosť dlhá doba tak som skúšala testovať aj s mama testom a potom už len s pepinom. na začiatku pár dní po tej slabej ms boli tie pepino testy úplne snehobiele nič tam nebolo vidieť podľa mňa a to som ich pozerala zo všetkých strán no a teraz po dvoch týždňoch som si spravila znovu a keď sa to namočilo bolo tam vidieť jasne druhú čiaročku ružovú a ako to uschlo tá čiaročka zoslabla a je ju vidieť fakt slabučko a nedá sa to poriadne odfotiť ale vidím ju aj bez toho aby som musela nejako moc natáčať ten test. skúšala som ho aj podsvietiť a je ju tam vidieť aj keď to podsvietim a predtým keď som pepino podsvietila nebolo tam vidieť nič. takže nechápem čo to má znamenať či majú nejakú zlú sériu alebo čo. 😨
@saskia00721 hiiii tak to ti drzim palce silno!!! Aby si bola tehu❤️ Mozno nemaju chybnu seriu, len my mame hcg nizke, hmmmm. Neskusis sem hodit fotku testiku?🙂
@jjuulliisskkaa hodím zajtra ráno nemám to odfotené a lepšie bude na dennom svetle. Je to dosť mozne že môžeme mať nízke hcg. 🙂 uvidime ako sa to vyvinie aj ja ti držím palce nech si tehu. Kedy si budeš robiť ďalší testik?
@saskia00721 vies co, rozmyslam, ze si zajtra kupim test poobede ak nepride ms a v utorok rano skusim a hned si aj skocim na krv🙂
@sevcikovaanna neboj len bud v klude a bude dobre.Ja som mala takto ale nic z toho nebolo
@visnacka ja praveze daco vidim na tom predtym co si posielala, ze sa slabucko nieco crta, ked prizmurim oci 😁 na tom poslednom uz nie.. kedy ma dostat MS? chapem ze je nedockava, ale asi nech chvilu este pocka, este je skoro. ale drzim jej palce, viem ake to je, ked sa dlho nedari. 🙂
@pisulka27 je mi to luto ale je negativny mozno je este skoro 😐
@janamexico tiez si myslim :( nech skusi este neskor testovat. ak by to teraz nahodou nevyslo, mne pomohlo ked som si davala kyselinu listovu a v prvej polke cyklu som pila alchemilkovy caj. a teraz uz mam od dr. potvrdene tehu 🙂 videla som uz aj vacok s malym milimetrovym mimi 🙂) drzim palce!
@jjuulliisskkaa no urob to tak a daj mi vedieť. Ja žiaľ.musim ešte týždeň čakať na krv...
@jjuulliisskkaa máš ešte ten test? Stále je tam tá čiarka?
@pisulka27 ja som brala.jedny tabletky lebo som mala.hormonalne problemy ale brala som.femibiol myslim mesiac tak pred otehotnenim aj ja drzim.palce
Baby,ako je na tom Pepino test? už su spoľahlivé či stále duchuju aj z vody? Nedavno som pisala,to som bola pp vyvolavacke a mala som duchov. Na 17 deň po vyvolávacke prisla silná ms (vela krvi,ale menej sliznice,ja mávam bezne mega kusy) a trvala 5 dní. Keďže mám občas kŕče b bruchu, kúpila som v Tescu Pepino. Včera len kanalik biely a dnes už aj duch. Od namocenia doteraz. Len neviem,či sú stále také nehodnoverne. Chodime po umelých oplo, za 8 rokov som mala biochemicke alebo mikropotrat 12, mám jedného synčeka.
@saskia00721 len velmi tazko viditelnu:( iba taky doslova naznak ducha
@jjuulliisskkaa ja mám presne to isté a už tu ďalšie dve baby písali v podstate to isté že po namočení čiarku bolo vidieť po uschnuti len ťažko 🙄
@chmurkaxy ako si ho nechala namoceny doteraz ? No dusik viditelny tam urcite je mne sa tieto pruzkove neoverili skus niaky do prudo mocu o dva dbi ja si myslim ze sa zadarilo☺
@jjuulliisskkaa ja by som skor povedala ze je to kanalik tieto pruzkove niesu moc dobre vyskusaj do prudu mocu o 2 dni drzim.palxceky velmi😊
@jjuulliisskkaa na Tebou upravenej vcerajsej foto vidim jasneho ducha 😉...Velmi Ti drzim palceky...Ked budes zas testovat, hod potom foto 🙂
@jjuulliisskkaa foto z dnes rana, vidim dusika, no zatial je slabsi, skus testovat za 2 dni zas tymto istym typom testu...Drzim palceky 😘

@lulila098
Ta ciarka bola v prvej minute viditelna, mizla az ked uschynal test, tak neviem:(