icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sharlly
6. okt 2014

@tinushka13 tak to vyzera nadejne 🙂 drzim palceky!

siska765
6. okt 2014

@sharlly ano ja vidim,vizera to slubne 🙂

jani255
6. okt 2014

@emilia25 ahoj,no tusim tam vidim volaco..predstav si,ze ja mam ms.normalnu,hnusnu,silnu a bolestivu :( od soboty,skoro ma slahlo..

emilia25
6. okt 2014

@jani255 juj to ma mrzi a tehu testik tak krasne pozitivny ach.

balinka
6. okt 2014

@sharlly je tam nieco,neni to ale sive?

sharlly
6. okt 2014

@balinka ano, mne sa to tiez zda sive len je sranda, ze som iba 5 dpo 🙂

balinka
6. okt 2014

@sharlly mne uz milion testov duchovalo,teraz sa neda na ziadny test spolahnut😉

sharlly
6. okt 2014

@balinka tak tak dobre hovoris, mne uz ich tiez veru par poduchovalo za pol roka 🙂

jani255
6. okt 2014

@emilia25 poviem ti pravdu,ze ma to nejako tento mesiac netrapi,ked prisli bola som trosku smutna,ale nic tragicke 🙂 tento cyklus mam brat clostilbegyt,ak to nepomoze kaslem nato,fakt je to asi o tej psychike,ale ja sama som uz psycho!koncim so snahou,ked to bude mat prist pride to..ale ty to nevzdavaj,vyzera to nadrjne,skus aj zajtra test,budem zvedava ;)

balinka
6. okt 2014

@sharlly ja uz kaslem nato,ale verim ze este ivf sa podari,lebo cakanie ma zabija a vek nezastavis😉drzim ti palce

sharlly
6. okt 2014

@balinka dakujem, tiez ti drzim silno palceky aby to vyslo a mozno aj prirodzene! 😎

balinka
6. okt 2014

@sharlly dakujem, ale ked 10 rokov neslo prirodzene,tak teraz asi tiez nepojde🙂a obidvaja sme uplne v poriadku podla vyjadrenia dr.slak ma trafi s toho😉ze treba skusat...do 50 budem skusat😉

sharlly
6. okt 2014

@balinka 😀 sak to, cas clovek nezastavi a donekonecna skusat to je stale iba loteria 🙂 silno drzim palceky!

1valeria1
6. okt 2014

@tinushka13 ahojky,mas aj foto pred upravou ?

emilia25
6. okt 2014

@jani255 joj my sme to uz davno vzdali este v july ale to spinenie a ten cely cyklus rozhadzany aj preto som sla na gyndu no len par dni pred ms si moj muzik povedal ze si neda pozor sak nemozem otehotniet.no tak som zvedava co sa s toho vykluje od 11. Idem na ten dufaston tak uvidim co to urobia ci dalsia ms pride.inak sa uz vobec nesnazime a poviem ti ze som bola omnoho aj kludnejsia ked som vedela ze ms dorazi no len to spineniema dost trapilo a celkovo ta ms bola aka si kratka sak aj teraz piatok a do nedele som krvacala a v pondelok slabe spinenie.joj drzim vsetky palceky az bude krasne tehu a hlavne zdrave az do krasneho narodenia.test si spravim asi az v piatok a podla toho uvidim.

lucinka1104
6. okt 2014

@tinushka13 skôr ako 10 predas nemôžeš chcieť // moja aj ked si to velmi želáš ja mam takéto už týžden dnes som 30 DC mrcha nikdy testy negatívne

tinushka13
6. okt 2014

@lucinka1104 ja som mala silne // aj pri prvej a to som testovala 2 dni pred mrchou 😀 tak neviem.. ale dokopy už 7 testov mi toto ukázalo tak neviem no však o týždeň uvidíme kam sa pohneme.
@1valeria1 áno mam pre úpravou

lucinka1104
6. okt 2014

@tinushka13 však 4 dni perd mrchou som aj aj amla s Timi krásne // ale to je 10 DPO 🙂 však už bodaj by želám ti to ja mam takéto isté presne ako ty mi toto ukazuje

1valeria1
6. okt 2014

@tinushka13 ten posledny testik je peknyyyy 🙂 to je dnesny ?

tinushka13
6. okt 2014

@1valeria1 ano to je dnesny test. 😀

1valeria1
6. okt 2014

@tinushka13 ja som dnes kupila uplne iny testik a kukni....stale slabucka....no tento mi nikdy neduchoval.....taak neviem sama na com som 😀 piatok mam dostat ms tak sa uvidi 🙂 tvoje vyzeraju naozaj slubne 😉 a to som si myslela ze nebudem zavislacit na testoch 😀

1valeria1
6. okt 2014

@tinushka13 tak myslim ze mozem potisku gratulovat 😉 🙂tfuj tfuj 🙂

tinushka13
6. okt 2014

@1valeria1 tak ja si myslím, že tu je to vidieť .. ja som to hneď zbadala. Je tam duch. ja mám dostať o 7 dní 😒 skúim aj ja urobiť iný test.. žeby predsa len Pepino boli naprd ? 😀 😀 😀

tinushka13
6. okt 2014

@1valeria1 v pondelok si to ešte pre istotu overíme vzájomne 😀 ale ďakujem a samozrejme taktiež gratulka.. zatiaľ v duchovi ale predsa 😉

1valeria1
6. okt 2014

@tinushka13 super spolocne testovanie 😀 noo pepino dusikuje ale tvoja ciarocka je uz silnejsia 😉 a ked bola aj v limite 😉 ja raz mam dusika raz nie 🙂 nooo som zvedava ako sa to vyvinie 😉 🙂 ak nedojde mrcha tak testujem uz piatok 😀 😀 ak nie zajtra 😀

misha666
6. okt 2014

ahojte kocky,,,, vcera som mala ovulku 😅 tak o 11dni som tu opat s vami 😀 drzte palce 😉

emdy789
6. okt 2014

@simis105
Ahoj moja. Takže aby som to dobre pochopila. Menštruácia mi začala 22.09.2014 a skončila okolo 25-26.09.2014. Takže som dnes 15 DC. A podľa čoho sa počíta DPO? Mám v tom trošku chaos. Snažily sme sa: 26.09., 27.09., 28.09.,02.10., 04.10., 05.10., naplno... Menštruácia je skoro ako na hodinky/minuty. Myslíš, že aj OVU je presne na 10-14 DC? Dnes ma strašne bolí chrbát/kríže a podbruško, úplne taká šteklivá bolesť, pichanie...neviem to opísať...Kedy mám skúsiť testnúť prvý krát? Ďakujem ti za info a drž mi palce nech to výjde 🙂 A ty máš babätko al. sa tiež pokúšate? Je dobré mať takúto kamošku cez internet aspoň si môžme poradiť/vykecať sa pretože mňa doma nikto nepočúva 🙂 Ďakujem 🙂

simis105
6. okt 2014

@emdy789
no moja, ked mas pravidelnu mensturaciu tam ovulku si vies vypocitat tak ze by mala byt 2 tyzdne pred mensturaciou alebo tak v strede cyklu. nalepsie je ked mate sex kazdy druhy den. to ju musite zatihnut 😉
A DPO sa rata vtedy ked presne vies na den kedy ovu bola (ci uz podla ovu testov alebo bazalnej teplota, alebo jej priznakov, co moze byt pichanie v vajecniku, boles tako pri mnesturacii a tak) a odvtedy sa rata 1 DPO cize najlepsie je robit test tak 10DPO cize 10 den po ovulacii. to by na teste uz nieco mohlo byt vidiet ale ani to nieje pravidlo, niektorim babam sa stava ze aj ked mensturacia meska tyzden na teste maju iba slabucku druhu ciakru ( napríklad moja segranka)
tvoje pocity, bolesti a tak by mohli byt priznakom tehotenstva, to by ale znamenalo ze si uz 2 tyzdne tehotna ...
nie ja babo este nemam, vsetko viem z toho co tu citam 😉
dufam ze ti aspon trocha pomozem
silno silno drzim palce a cakam na infosky

emdy789
6. okt 2014

No dnes som si všimla že mám niake nafúknuté brucho...nevieš čím by to mohlo byť? No jasne dám vedieť hneď keď spravím test alebo keď príde mrcha...ďakujem a poradila si mi dost

adrika91
7. okt 2014

Ahojte ženy 😉 s mužíčkom snažilkujeme už cca pol roka a akosi mi vždy ukazovalo biele testy ako sneh ...nebolo vidiet ani žiadneho ducha nič... cykli mávam tak 35 dňové ...Dnes som 33DC a ma napadlo že skúsim testnúť ...div že sa mi oči nevyočili keď tam zrazu duch na teste...juuuj zmocnil sa ma pocit radosti že snád sa nám to konečne podarilo ale v zápätí aj pocit obáv a strachu že či to zvládneme ....tak ženy posúdte sami , čo si myslíte vy je to tam či nie ?? 😕