Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@danielina30 no sancu na to mam urcite.. kedze v rodine mame dvojicky.. tak potom dam vediet :D ale ajtak sa trosku este bojim od utorka.. dufam ze uz fakt nepride.. nechcem sa sklamat 🙄 ziadne skusenosti totiz este nemam, s drahym sme sa iba 1.krat pokusili o dieta 🙂
@ladyk001 je to tam 👍
@danielina30
@katty3
@simonkazga
Baby... ms mam nedostat v utorok. Nazory? 🤗🤗🤗😍😍😍
@dievca92 že gratulujeeeem 🤰
@butterfly333 dakujem pekne ale ja tomu este neviem uverit... a kedze nemam ziadne skusenosti este neviem ci sa uz mozem naplno tesit ci este cakat... 😕
@natalia137 to ty si tretia kto mi toto hovori ze dvojicky 😍
Pridavam fotku 🙂
👍myslim, ze sa mozes tesit. Teším sa s tebou😉
@dievca92 Kde si kupovala ten test?
@danielina30 DMka
@dievca92 no ja som take silne ciarky nemala.ani ked som.bola dva mesiace tehotna gratulujem 😆😅😀 toto je jasne tehotenstvo 😆
@dievca92 silnaaa🙂)) mozno si mala ovu skor, hned kratko po ms? A tym padom si o tyzden popredu ako myslis. Moja svagrina tak mala. Alebo teda ako tvrdia baby - 2 kusky 🙂)) drzim palce.
@janula12345 nezvyknem mat ovu skor, pretoze ja to viem presne ktory den kedze ma to boli skoro tak intenzivne ako MS. 😀 ale tentokrat si na to vobec neviem spomenut... 😀 ale mozno mas pravdu. Uvidime 🙂 hlavne aby som zo uz nedostala a aby mi to potom lekar potvrdil. Inak ked uz MS nepride, kedy je treba ist k dr?
@dievca92 pokial nemas ziadne peoblemy tak asi od tyzdna cca je vidiet aktivita srdiecka a to sa berie ako potvrdene zdrave teho. Ale kazda zena to ma inak. Chod tak, ako ty uznas a citis. Ak chces, aj buduci tyzden. Vacok uz bude pri takejto silnej ciarke isto vidiet. 🙂
@dievca92 zabudla som pridat cislo 7🙂) od 7 -8 yzdna cca vidia srdiecko bit.
@janula12345 dakujem pekne za radu 🙂 este taka jedna otazka lebo v tom nemam jasno... tie tyzdne sa pocitaju tak ze prvy den tehotenstva bude vlastne prvy den poslednej MS?
@dievca92 ano 👌
@zuzicka256 dakujem pekne 🙂
@dievca92 ze taketo silne kolajnice som mala po tyzdnovom meskani, toto budu dvojicky 😉
@goldmolly na tom druhom.nieco vidno je ale vyzera to ako kanalik lebo je to sedej farby skus pocat este dva dni a urob znovu drzim palceky ☺
@lafemme8 ahojcek ako sa citis ☺

@dievca92 Presne to, krásne tehulkovanie prajem 🙏