Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dievca92 no zle,alebo vlastne nijak...hcg pred tyzdnom 1065, dnes 3444,ale stale tam lekar nic nevidel...som zufala.chcel,aby som isla do nemocnice na jednej strane,aby som bola pod dozorom,na druhej strane povedal,ze tam to nevie ustrazit,a ak sa tam nejaky chytrak rozhodne,ze ma hned otvori,tak tomu nevie zabranit.mozno som vraj otehotnela neskor,mozno nie...cize neviem nic,bolesti nemam,nespinom,nekrvacam,nejdem do nemocky...vo stvrtok opat krv a vysetrenie a potom uz fakt neviem,co dalej... strasne sa bojim
@sara34valentina nerobila som si test neviem ešte stále krvácam ale nemám vôbec bolesti ako pri ms chcem ísť za gynekologičkou ale neviem či má vyšetrí keď krvácam nechávam to na osud čo má byť bude
@mimusa1997 takyto vysledok ti ziaden test neukaze zle.. ducha ano ale taketo ciarky nie
@lafemme8 to ma mrzi :( ja som mala pred pol rokom podobnu skusenost. tiez mi hcg stupalo, nikde nic nevideli, ale ja som aj krvacala a potom sa to samo vyplavilo von. tiez som bola hospitalizovana na pozorovanie, kde na domnou krutili hlavou, ako je to mozne.. ale dufam, ze ty budes opacny pripad a babatko sa ukaze!!
@mimusa1997 ale ked krvacas, tak okamzite utekaj na pohotovost
@mimusa1997 jaaj prepac, ja som si ta pomylila s mimuskou nad tebou 😂
@dievca92 krasne gratulujem
@mimusa1997 ja mam a nedavaju falosne pozitiv si tehotna gratulujem
@mimusa1997 to je iplne nadherna ciarka
@nivea777 ja neviem,uz vazne neviem...neviem,ci po tyzdni stuplo distatocne alebo nie,aj som sa ho cez to zufalstvo zabudla spytat.povedal,ze uz mal take pripady.niektore boli mimomat. A niektore napokon normalne tehu...tak neviem.on je dobry doktor a rodinny znamy,doverujem mu a videla som dnes lutost v jeho ocisch,ked som sa tam rozplakala.ale vazne neviem,co robit.ked pojdem vo stvrtok,bude ho zastupovat nejaka ina lekarka,lebo bude prec,tak pockam a uvidime...stale jej hovorim,ze uz bolo dost srandiciek a mohla by sa ukazat,lebo ma velmi trapi :( moj muz je snad este viac nestastny z toho,ako ja,lebo on sa boji hlavne o mna...nechcem nic urychlit,ale ani zanedbat,je to nebezpecne,ale do nemocnice ist nechcem,kym to nie je nutne...
@niky1141997 nema iny testik asi moc namoceny ale nevidim nic 😑
@dievca92 krasny testík gratulujeem
@niky1141997 moc namočené. Najskôr nech vyschne
@janamexico
@lulila098 takto mi este poslala
@niky1141997 no na tomto nič nevidím
@niky1141997 nic tam nevidim je mi to luto nech skusi o dva dni neskor😑drzim palceky ☺
@niky1141997 na tejto fotke prvej nieco vidim. ale test je nejaky moc namoceny. nech si skusi spravit este jeden rano a posli foto
@niky1141997 nic
@mimuska18 Daj Potom Mi potom vediet ❤
@lulila098
@janamexico
@pisulka27 Ze tento mesiac este MS nemala.Brala antibiotiká..ze ju aj tak brucho pobolieva.Mna tiez bolelo bruško ako keby som mala dostať MS a nakoniec to bol môj syn😁.Že si spraví ešte v piatok(ak dovtedy nedostane) tak som zvedavá aj ja.Ďakujem baby ozvem sa potom ako dopadla😊

@dievca92 ako pri ms len oveľa, oveľa slabšie, lebo pri ms som vždy strašné kŕče mala, som si musela až tabletku dať.