Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mimusa1997 krasne // na fotke zo 16.10...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@karmela ja mu to stale hovorim,ze ak je tam,kde ma byt,nech sa vo stvrtok laskavo ukaze,lebo ma velmi trapi...nemocnica je pre mna ako horor,takze sa jej vyhybam,ako sa da,ale mam obrovsky strach... :( v maji som prirodzene potratila v tretom tyzdni a teraz toto...ja neviem,preco sa mi to deje :(
@lafemme8 ako vieš že si v treťom týždni potratila?v takom štádiu ešte väčšina žien nemá ani ducha na teste,resp. takmer žiadna nemá //..a v 3.tt sa to nepovažuje za potrat,skôr by som nazvala biochemické tehu ale to len tak na upresnenie pojmov..Ja som na každú poradňu chodila s malou dušičkou,treba myslieť pozitívne
@lafemme8 neboj moja, verim, ze sa ukaze ozaj v plnej krase...No povedz to jemu, ze ho chces vidiet a ze sa ho nevies dockat, ako na Teba vykukne z monitoru...Pohladkaj brusko a verim, ze ono Ta bude pocuvat, aj ked je este velmi malicke...Ver mu, ze je tam, kde byt ma...Hlavne bud v klude a nepripustaj si nic negativne...Treba verit na zazraky a na to, ze jeden zazrak nosis pod srdcom...Ak veris v Boha, modli sa 🙏 ...Prajem krasny dnik 🌹🌞❤
Nuz. Situacia je u mna nasledovna 🙂 bola som u lekara aby som sa aspon trosku bols v obraze. Teoreticky by som mala byt v 4. tyzdni ale nic nevidel a ze mam prist o 2 tyzdne. Je to normale ze nic nevidel? :(
@lucinocka U mna bol vacok v 3+6 tt. Ale to je skor rarita podla mna. Vacsinou sa vacok da vidiet tak okolo 5 tyzdna...

@kristina6014 na Tvojom testiku z 15.10. vidim ducha druhej /...Skus testovat kazde 2 dni...Drzim palceky 😉