Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 Ty si sa na to nevykaslala, len si vzdala kazdomesacne snazenie a nechavas to na "volnobeh"...Verim, ze babätko vam je este sudene, len treba vydrzat...Je to Bozia skuska vasej trpezlivosti, aj ked dost dlhotrvajuca - uz by aj stacilo cakania na zazrak!...Verim, ze Boh Ta este pozehna a coskoro si najdes na testiku vysnivane //...Jaj stale sa opakujem dookola, ale ked ja Ti to tak velmi prajem celu dobu, odkedy som sem zacala chodit a videla som Tvoju kazdomesacnu tuzbu a neuspesne testiky atd...Boh Ta zehnaj moja mila 🙏❤
@crazy_girl1 tak 2 dni som mala normalnu a potom zrazu seklo a nic len spinenie trosku a take ruzovkaste.bt ide hore kazdy den tak snad bude vsetko ok.
Dnes rano BT 37.18 tak je to tehi😍😍😍
@laydy7777 jasne, ze je 😘
@luta13 ty si zlatá moja presne to vystihla a krasne napisala ako vždy. Preto ta mám rada. Dakujem.

@luta13 Ďakujem za povzbudivé slová ved ani mne to nejde že test tak a krv tak málo určite dam foto ked budem testovat.. dúfam že to hcg pôjde pekne hore lebo bz teplota mi už 3 týžden vlastne od ovulácie neklesla pod 37,1 prsia mam strašne naliate ale nie stále niekedy ma bolia od rána a niekedy až poobede a dosť výrazné žilky mám na nich a to som predtým vôbec nemala a cele poobedia by som vedela prespať taká som unavená tak dúfam že všetko bude ok. A ešte raz ďakujem za povzbudivé slová si zlatá ..❤
@lulila098 ahojcek dlho som tu nebola mam termin na 25 decembrem ale dufam ze skorej idem sekciou tak asi ano a ty 😀
@janamexico Ahoj. Ja mam termín zatiaľ 23.12 ale ešte neviem ci sekciou alebo normálne ale ja by som bola skôr za sekciu 😉. A ako sa máte??
@lulila098 vsetko je v poriadku no od 5 mesiaca som.na rizikovom chvala bohu uz teraz 30 nastupujem na MD tak uz bude trosku volnejsie .Dakujem za opytanie ja idem.sekciu lebo ze mam uz dve za sebou takze som rada dufam ze to nezmenia lebo som taky strachopud a kde budes rodit ja kramare teraz od 32 tt idem na rizikovej am. Na kramare 😃
@lulila098 a ty ako tehulkujes vsetko ok? 😃
@janamexico ja v Trnave. Ja idem v Stredu už do rizikovej poradne tak som zvedavá co mi povedia.
@janamexico zatiaľ ok len mi trosku prsty opuchaju
@laydy7777 ja som mala cysty aj normálne aj endometrialnu a ani jedna mi neurobila nikdy pozitívny výsledok tehu testu .
@snazilka1983 ďakujem za upokojenie, tešim sa a ked som dnes merala ja BT a bola krásna 37.18 tak viem že je to tehu
@laydy7777 nám sa tiež nedarilo 5 r a keď som začala makat v dvoch pracach tak sa zadarmo lebo som nato ani nestihala myslieť. Gratulujem.ti a držím palce.
@laydy7777 pri cyste je uplne slabo pozitivny test a nie take kolajnice ako mas vymen kamaratku lebo je zavistliva a neprajna preto ti rozprava tieto negativne veci ...
@butterfly333 Dakujem 😉...Aj ja Ta mam rada a verim spolu s Tebou, ze coskoro...//... :Boy: + :Girl: = 🤰 ❤ :Baby:
@kacenaaa Gratulujem panicka k vydaju a som rada, ze uz ste svoji, aj ked anjelikovia z Neba vam teda riadne naliali vody na svadobny den...No zvladli ste to a neboj, drobciatko si pekne spinkalo, kym vy ste "trsali" a veselili sa...Gratulujem mladomanzelom a prajem vam celej rodinke vela zdravicka, lasky a porozumenia ❤🍀🌞😘
@butterfly333 od Teba mi prileteli vcera dve srdiecka? 🙂
Takze baby musim cakat do piatku lebo maju teraz vela objednanych a ze to budem mat ja na dlho. Ach jaj
@lulila098 aj ja idem po 30 oktobra este sa musim objednat tak somzvedava drzim ti palceky aby vsetko dobre dopadlo😊
@sustiakova lepsie foto

@laydy7777 Nic v zlom, no kamaratka nie je kamaratka, ale krava!...Bez urazky...Miesto toho, aby sa tesila s Tebou, ze mas krasne //, Ta takto zbytocne stresuje...Mudra je asi velmi 🤐 ...Dr. Ti najlepsie povie, ako ste na tom...Ver babätku a Bohu, ze vsetko je tak, ako byt ma 😉