Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sustiakova na Tvojom teste vidim // a potichucky gratulujem 😉 ...To, ze su ciarky slabsie vidiet je podla mna len farbivom v teste...Skus este iny test, verim, ze budu rovnako vyrazne //, hod potom foto zas 😉
@nellynnnka jasne, ze ovutest moze zaznamenat tehu...Skus tehu testik, mozno uz nieco ukaze, ak si tehulka...Drzim palceky a hod nam sem potom foto 🙂
Baby moje dnes rano som zacala krvacat. Isla som doktorovi som pn. Povedal ze to moze byt zacinajuci potrat. V piatok idem na sono. Hrozne sa bojim ze pridem o drobca.
@laydy7777 Oddychuj, držím palce, nech ste OK.
@laydy7777
Aká je ta krv? Ja krvacam od asi 5 dni po očakávanej menstruacii doteraz. Takze uz 3 týždne. Je to ale vzdy len na wc papieri take slaboruzove. Asi 3 krát to bola aj prímes krvi, no zatiaľ všetko úplne v poriadku. Každý tyzden mi robí Sono či babo rastie ako ma a rastie na milimeter presne. Uz aj srdiečko sme videli. 🙂 prvé Sono ma velmi vystrašili, lebo bolo o 5 dni všetko menšie tak to sme nevedeli na čom sme. Ale všetko je stále presne 5 dni dozadu, takze sa mi len neskôr drobec uhniezdil. Velmi ti držím palce aby bolo všetko Ok. 🙏🏼
@nina88 no je to taka jasna krv. Ale neni jej moc len ked sa utieram tak mam tam krv .neni to velke krvacanie ale je. Preto sa bojim. Mam ten duphaston 3x1 kazdych 8 hodin najvysiu davku. Dufam ze drobec sa uhniezdil. Vcera som bola a povedal ze sa mi tvorila dutinka lebo som trosku spinila. Drobec je malicky este len som v 5 tyzdni. Takze dufam ze to bude dobre.

@laydy7777 super gratulujem