icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
24. okt 2017

@karmela babulky pekny dnik vam prajem...Pohladkaj princeznicku za mna 💃😇😘

karmela
24. okt 2017

@luta13 ďakujem poklad pohladkala som 😘 Aj Vám pekný dnik zlatko

laydy7777
24. okt 2017

@pisulka27 nie ani vysetrenie my neurobil az v piatok. Povedal ze to je krehunke a pokial nejdu hnede kusy velke a uplne krvacanie tak nech sa rypat vo mne ked vcera bolo babo tam kde malo byt.

linsss
24. okt 2017

Ahojt3 som tu nova 🙂 co myslite test robeny dnes rano 🙂 som 32 DC a MS mam nepravidelnu 33 az 40 dnovu. V nedelu som.robila clearblue a vyslo mi ze som 1-2 tyzden.

natalia137
Odpoveď bola odstránená
karmela
24. okt 2017

@linsss testiky sú pozitívne 😊 Už len nech silnejú

pisulka27
24. okt 2017

@linsss gratulujem, je to jasne, ak clearblue vysiel pozitivne 🙂

kaki221
24. okt 2017

@linsss testík je pozitívny😉 gratulujem💜💜💜

laydy7777
24. okt 2017

Dievcence moje .mozno to nebude az tak zle ako to vyzeralo. Krvacanie prestalo zatial. Od rana som uzila 2 duphastony a dufam ze zajtra uz to bude ok. Pokial neuvidim piatok na sone tak som neni v klude ale aspon nieco ma uklidnilo ze to ustupuje. Od rana lezim len wc nic ine. Urobim vsetko preto aby som drobcovi pomohla zostat tan kde ma byt😍😍😍

zuzicka256
24. okt 2017

@laydy7777 ahoj, drzim ti oalceky, ale neprekracujes predpisanu davku duphastonu nie? Kolko mas brat? Rano a vecer ci?

laydy7777
24. okt 2017

@zuzicka256 nie neprekracujem mam 3x1 kazdych 8 hodin. Mam tu max davku aby sa to uchitilo riadne. To mi doktor kazal. Vcera som dokonca naraz mala 2 hne prve. Snad vie co robi. Verim mu. A dakujem.

zuzicka256
24. okt 2017

@laydy7777 tak potom je to v poriadku. Lebo ja musim brat dva krat denne rano a vecer aj ked nekrvacam. Neviem preco. Ale som po jednom nepodarenom tehu takze asi sa snazi predist nejakym veciam, dufam, ze dotehulkujeme vsetky ako mame ❤❤❤

laydy7777
24. okt 2017

@zuzicka256 no mne to dal vcera ked som bola na kontrole kvoli tomu ze 3 roky sme sa snazili a az teraz sa zadarilo ze aby sme o to neprisli ked sme sa tak natrapili

nivea777
24. okt 2017

@zuzicka256 ja som brala 3x denne kvoli hroziacemu potratu

pisulka27
24. okt 2017

@laydy7777 super, tesim sa. tak pokracuj v lezani 🙂 a v piatok nam daj vediet. verim, ze vsetko dobre dopadne

danielina30
24. okt 2017

@laydy7777 Dúfam, že všetko bude v poriadku 🙏

zuzicka256
24. okt 2017

@nivea777
@laydy7777
Teraz idem baby prvy krat od prveho sona co som bola v 5tt tak som svedava ci je vsetko ok, ale verim ze ano, mala by som byt v presne 9tt podla jej ratania, podla ms by som mala byt 11tt nuz, malicke bolo este velmi drobunke, tak snad to bude uz jasnejsie konecne a povie mi aspon zhruba tt v akom som 😊😊😊

pisulka27
24. okt 2017

@zuzicka256 drzim palce, aj ja zajtra idem prvy krat, ak neratam prvotne potvrdenie tehu 🙂

laydy7777
24. okt 2017

@pisulka27 dam vam vediet. Dufam ze budem moct tesit dlhsie nie len jeden den. Ale ano drobec sa len poriadne ubyval a tym ma vyplasil 😃

dadka1993
24. okt 2017

Ahojte žienky 😊 Som tu nová, chcem sa opýtať aké príznaky ste mali samozrejme okrem meškajúcej MS? U mňa je ešte na test skoro až o týždeň mám dostať MS 😐 Tak ma zaujíma či ste niečo pociťovali 😊

rebeka211
24. okt 2017

@dadka1993 Mne zacalo byvat trochu nevolno uz 8 dni pred ms,hlavne ked som sa nenajedla.A podla toho som tusila,ze sa podarilo.Ale tie ozajstne vacsie nevolnosti mi nabehli az v 7.-8.tt.Inak nic take zvlastne co by naznacovalo,ze som v tom. 🙂

pisulka27
24. okt 2017

@dadka1993 mne sa prvotne priznaky ukazali az po meskani MS, ale taky jeden z prvych priznakov bol, ze som citlivejsie vnimala vone. napriklad parfem mi strasne silno vonal, musela som sa prestat vonavkovat. inak je ale asi skoro na priznaky, pockaj si este par dni a sprav test 🙂 daj potom vediet

luta13
25. okt 2017

@linsss krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
25. okt 2017

@laydy7777 som rada, ze krvacanie ustalo...Nech len drobuliatko pekne odpociva na svojom mieste u Teba v brusenku 😉

luta13
25. okt 2017

@zuzicka256
@pisulka27 zienky, obom vam drzim palceky na kontrolu...Dajte nam potom vediet, ako pokracujete a ako vasim drobcekom krasne biju srdiecka ❤🤰😘

luta13
25. okt 2017

@dadka1993 vitaj v kruhu snaziliek 😉...No ja som pri prvom synovi nemala vopred ziadne priznaky, prvym priznakom bolo len jednorazove hnede spinenie v case, kedy mala byt MS ale inak nic...Pri druhom synovi som asi tyzden po ovulke citila v brusku akoby balonik (hlavne v predklone, ked som napr.vysavala a pod...) a druhym znakom, ze sa nieco deje bolo to, ze den po vynechani MS som nezapla vobec oteplovacky a predtym mi boli ako uliate (takze sa mi uz v tom case zväcsovala maternica)...Den po tom (2.den meskajucej MS) som testovala prvykrat a nasla ruzoveho ducha na teste - kuk moj album, ak chces...Drzim palceky, nech si najdes na testiku vytuzene // a nezabudni nam potom hodit fotecku, aj keby len dusik bol 😉

chmurkaxy
25. okt 2017

Baby ja klasicky pred ms. Máme smolu,muž ma polamanu DNA, ktorá ešte aj v zvýšenej miere nesie o chromozom viac alebo menej. Takže aj keď sa vajíčko a embryo spoja, materská DNA vydrzi do 3.dna A potom sa pripája manzelova pokazena. Začne sa produkovať hcga potom telo zisti,že embryo nie je dobre. Takže klasika, duch na teste a ja už začínam krvácať. Ako takmer každý mesiac.

janamexico
25. okt 2017

@chmurkaxy joj to mi je velmi luto ale nic nieje stratene uvidis aj na vas sa stastie usmeje drzim velmi velmi palceky😊😉

pisulka27
25. okt 2017

@luta13 dakujem, uz cakam u dr. ale dost sa bojim, lebo vcera vecer ma tak divne bolelo podbrusko a dnes rano som mala na toaletaku take slabo ruzove :( dufam ze to nic neznamena..

lenakiss
25. okt 2017

@dadka1993 mne asi od 5teho dna od ovu pichalo strasne v podbrusku. Vedela som ze sa nieco deje aj ked este 3 dni pred ms bol negativny test...a od vtedy mam tie iste pocity dole v podbrusku a prsia boleli hnes po ovu ale nic ine mi nie je 🙂