Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzicka256 daj vediet potom ako si dopadla. Drzim palceky✊
@pisulka27 ja som bola uz na troch sonach, lebo krvacam. Raz za tyzden. Prv krát keď som bola a bolo to o 5 dni menšie, nevedel povedať či to pred 5 dňami sa prestalo vyvíjať, alebo je len 5 dni pozadu. To bol ťažký tyzden. Odvtedy rastie na milimeter presne. Sme proste o 5 dni menší. Zrejme sa uhniezdilo neskôr. Lebo viem presne kedy som mala ovulaciu... neboj, určite je všetko Ok, kedže bije srdiečko.
Ja pociťujem takú arytmiu srdcovú, niekoľkokrát do dna, máte to niektorá?
Dievcence dnes som si robila znova digi test a bol pozitivny .myslite ze keby tam nebolo mimi tak by bol pozitivny? Ci este tam moze byt hcg?
@laydy7777 A robila si si ten, co ukazuje aj tyzdne?
@nivea777 Mas stopercentnu pravdu... ale zase z jej pohladu,..sedi doma hrcka nervov, caka na piatok... Jedine, ako sa moze presvedcit o existencii svojho tehotenstva je tehotensky test..
@myskahryzka
@nivea777 ja viem ze mam byt v klude. Ale mala som doma este ten test tak som ho urobila. Moj isiel na poobednu tak rozmyslam co a ako. Ved niet divu do piatka dlha doba premna. Ale bude vsetko ok.
@laydy7777 ak by si aj teraz niekedy vcera/do rana dnes potratila tak to hcg ti nestihne klesnut tak aby ti nic neukazalo takze ten test si v podstate robila zbytocne lebo nema nejaku vypovednu hodnotu.. mne tiez hrozil potrat,lezala som 2 tyzdne s podlozenym zadkom a nohami,brala 3x1 duphaston,magnezko a modlila sa nech male prezije.. tiez mi nebolo vsetko jedno a bolo mi zle psychicky..ale dr mi povedal ze aj keby som isla do nemocky nic viac mi nedaju lebo nemaju co a ze to je vsetko na prirode..
@myskahryzka
@laydy7777 Ja ta chapem. Ja som pretestovala 10dni, ked som cakala na doktora. Nieje to celkom racionalne pocinanie, ale v tej chvili to bola moja jedina zachrana pred zblaznenim sa. Vzdy ked sa mi objavila na teste ciarka, bola som trosku kludnejsia a vravela si, ze ked tmavne, tak je vsetko ok...
@myskahryzka ano ten a ukazal mi tak ako mi doktor povedal 5 tyzden
Ahojte baby 😉 môže byť ovu až po plodom hliene deň až dva? Lebo podľa teploty mi to vychádza tak 😀
@trblietava ano,moze.Aj u mna to tak obcas byva,dokonca mi plodny hlien zacne uz 5 dni pred ovu. 😉
@rebeka211 tak super 🙂 lebo ma to nejak miatlo 😀 17.10 bielko hlien tak 18,19,20 vodnaty a 21 a 22 hustejší a posledný deň nízkej teploty práve toho 22.10 tak asi vtedy počítať ovu, čiže dnes 3dpo asi? 🙈 už len čakať 🙏 ale aj tak dúfam že rybky doplávaju kde majú aj za sťažených podmienok 😂
Baby dnes mi v lekárni dali junior angin na bolesť hrdla vraj toto v tehu môžem co vi na to??????????????? 🤒
@trblietava ano,dnes ti vychadza 3.dpo
Drzim palce,aby to vyslo 😉
@dievca92 ako sa máš? Kedy ideš k lekárovi?

@pisulka27 neboj vsetko bude v poriadku. Daj potom vediet ako si dopadla a ako rastiete.drzim ✊