icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

janaochi
8. okt 2014

@jaruska18 no neviem, neviem, ja som mávala takéto kanáliky často na mamatestoch, alebo gravitestoch.A nič z toho.

titulienka
8. okt 2014

@jaruska18 my sme snazilkovali 4 dni pred ovu 🙂 nakolko mm chodil na tyzdnovky 😉 takze som absolutne nepredpokladala ze to vyjde a na spolocne prekvapenie vyslo 🙂 takze tiez dokaz toho ze spermoni si aj tych 4-5 dni pockaju 😉 takze si myslim ze sa zadarit mohlo 🙂 a co sa tyka bruska tak to ma pobolievalo skoro mesiac a pol po tom co uz som vedela ze som tehu 🙂

jaruska18
8. okt 2014

@janaochi ja viem, aj mbe sa to uz stalo zato tomu az tak neverim 🙂 pockam ci dojde ms alebo nie 🙂

@titulienka uz sa neviem dockat kedy budem testovat 🙂 do nedele asi ani nevydrzim :D

janaochi
8. okt 2014

@titulienka tak tvoj mm musí mať super spermie. Gratulujem. 😵

janaochi
8. okt 2014

@jaruska18 pozri do môjho fotoblogu, tam mám taký test v júni mi takto vyšiel.

1valeria1
8. okt 2014

@adrika91 ahojky, no veru netmavnu....boli to pepino testiky a tym uz teda ja neverim....vcera som skusala iny druh a uz nic....tak ja tehu podla testikov niesom.....ale ty mas nadhernu ciarocku druhu 🙂 Gratulujem 🙂 piatok cakam mrchu tak dufam ze aspon ta pride ako ma 🙂

adrika91
8. okt 2014

@1valeria1 ja testnem zajtra rano či je čiarka tmavšia a uvidím na čom som 🙂 ja som s pepino testami spokojna vždy ukázali dobre ...ale teraz som testovala s baby duo a neviem snad su dobre minulý mesiac mi ukázali negativne a nebola som tehu tak uvidime... ja mám dostať mrchu zajtra tak som zvedavá či nakoniec dorazí alebo nie ....

tinushka13
8. okt 2014

baby tak konečne už aj Rapid C. ukázal ducha 😀

@1valeria1 Ahojky ako si na tom? Ja som dnes na obed vyskúšala iný test a hneď vyšla druhá.. síce slabá ešte (nedalo sa mi lepšie odfotiť ) ale i tak som na ňu čumela ako struna z gauča. čo tvoje //?

1valeria1
8. okt 2014

@tinushka13 jeeeejo tehulaaaaa 😉 moja nech je kazdym dnom silnejsia 🙂 drzim prstoky silnooooo 🙂....ja nic dnes rapid a nic.....biely ako sneh.....

1valeria1
8. okt 2014

@adrika91 podla mna budes mat tmavsiu uz teraz....mala si peknu ciarocku tak verim ze zajtra ti ani nedorazi 🙂

tinushka13
8. okt 2014

@1valeria1 juuj to fakt? a v piatok máš dostať však? možno sa ešte pošťastí, možno len málo HCG máš.. ja sa zasa bojím že budú dvojičky keď vyšiel tak skoro // 😅 ako tak jasne že sa poteším ale asi aj stres panika. No uvidíme ako pôjdu ďalej tie //. samozrejme ti držím palce nech mrcha nedorazí a ty ostaneš vyvalena keď budeš mať o pár dní silné //. tfuj tfuj 😉

rori13
8. okt 2014

@tinushka13 no pekne gratulujeeem .! aj ja chcem...my už 5 mesiacov a nič 😒

tinushka13
8. okt 2014

@rori13 Ďakujem. tak ja tomu akosi stále neviem uveriť že na prvý krát. 😀 juj no mohlo by sa konečne podariť. bude nás po mestečku opäť behať viac s kočíkom 😀 tak ešte počkám na "mrchu" potom nejaké tie dni a ohlásim sa u Dr. nech to potvrdí 😉 držím palce

adrika91
8. okt 2014

@1valeria1 jooj moja keby si len vedeľa 100 chutí som mala už dnes testnúť 😀 ale povedala som že zajtra tak zajtra a pekne z ranného moču . Bodaj by si mala pravdu tfuuj tfuuj a mrcha mrchatá by nedorazila 🙂 ale som akosi častejšie hladná a to bývam pred mrchou všetko by som len jedla 😀 😀 ale zase stále chodím na wc a už aj moja mama sa čudovala že či som neni chorá ked stále chodim na wc 😀 ona ešte nič netuší hihi

1valeria1
8. okt 2014

@tinushka13 ty kedy cakas ms ? Paraaada tesim sa stebou 🙂 ja mam piatok dostat uz dnes trosku bolesti...tak myslim ze pride ako ma....aspon to 🙂 mne to asi zase raz duchovalo....😉

1valeria1
8. okt 2014

@adrika91 moja budem cakat na testiik 🙂 ja by som to nevydrzala......uz by som testovala 😀

tinushka13
8. okt 2014

@1valeria1 Ja čakám 13teho v pondelok tak tiež som zvedavá. aj keď kamoška ma ukecáva na ten digi test.. ale myslím, že teraz to ešte len budú vyhodené peniaze do vzduchu.. že je skoro.. 😒 keď bude meškať mrcha potom skúsim aj digi 😀 jaaj títo duchovia. hádam nezostanem len pri nich. a robila si si ráno či kedy? ja tento posledny som robila na obed.

tinushka13
8. okt 2014

Jaj keby neboli tie testy tak drahé tak ich ocikávam tak často ako pes ocikáva každý strom 😀 😀

tinushka13
8. okt 2014

@adrika91 testuuuuj.. ja by som tiež nevydržala. však na deň mrchy už by mali byť krásne // to uvidíš aj dnes bez ranného moču 😀 my sme tiež zvedavé a samozrejme aj prajné. čím viac nás bude s // tým väčšia radosť v tejto téme 😉

adulienka16
8. okt 2014

Baby dnes som si robila digi test a som sklamana. uz 3den my meska menzes a nic

1valeria1
8. okt 2014

@tinushka13 nerobila som z ranneho ale ani uz nebudem do piatku.....🙂 kaslem na testy....nooo ked ti ukazuje na viacerych testikoch slabu ciarocku podla mna uz ukaze aj digi...ale mas pravdu po termine mrchy to bude istejsie 😀 😉 a tak ked si si ho robila na obed to je pekna ciarocka z ranneho bude uuurcite silnejsia 😉

1valeria1
8. okt 2014

@adrika91 ak mas testik tak skus testnut 🙂 ak tam bola // tak bude urcite aj teraz 😉 🙂

1valeria1
8. okt 2014

@adrika91 @tinushka13 kocky silnoooo drzim palce 😉 🙂 cakam testiky so silnymi // 🙂

tinushka13
8. okt 2014

Baby tak ja uz netestujem.. investovala som sice 7,70€ do tohto cuda a je to tam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uaaa tesim.. a verim ze to pojde tak ako ma a hlavne rychlo 😀 dakujem za podporu a drzim palce kazdej jednej

@1valeria1 daj vediet ako si dopadla ci prisla ci nie.

1valeria1
8. okt 2014

@tinushka13 jeeeeeeeeeeejo ja som to vravela 🙂 potesila som sa stebou...Gratulujem k fazulke v brusku a tebe prijemne tehulkovanie 😉 dam vediet ako som dopadla 🙂

adrika91
8. okt 2014

@tinushka13 jeee nádherne ti to vyšlo tak už to máš isté . Úprimne z celého srdca ti to prajem hlavne nech ste zdravý a krásne tehotenstvo želám 😉 Ja ešte ráno testnem som strašne zvedavá 😕

1valeria1
8. okt 2014

@adrika91 takto pozitivny cakame aj od teba 🙂

adrika91
8. okt 2014

@1valeria1 musím to vydržať testnem ráno , mám testíky ešte dva ale ten druhý chcem ešte cez víkend vyskúšať lebo jeden má citlivosť 10 a druhý 25 tuším 😀 už sa začínam báť že čo ak bol ten moj test nejaký chybný a zajtra už bude len jedna čiaročka ☹ budem veľmi sklamaná ak by to tak bolo ...

tinushka13
8. okt 2014

@adrika91
@adrika91 Baby ja sa ešte teraz trasiem.. keď vám poviem že mrchu mám dostať až v pondelok a pozitívny test (s duchom) som mala už o 7 dní od sexu.. tak sa bojim len nech tam nie sú dve 😀 😀 veľmi som si vydýchla. ničili ma tí duchovia.
Babuľky to dáte , obidve. držím silno palce. Inak zostali mi ešte dva testy 10ky.. tak tie si nechám po "mrche" nech mám pekne kolajnice do vitrínky 😀 😀
Ďakujem vám silno moc moc moc 😵

1valeria1
8. okt 2014

@adrika91 podla mna sa nemas coho obavat 🙂 budu tam jasne // urcite 🙂 cakame rano cerstve informacie 🙂 my sa snazime uz rok.... A testiky mi takuto ciarocku ako mas ty ukazali iba ked som bola tehu...drzkam palce ale uz teraz je to tam nebooj 🙂