Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jaruska18 my sme snazilkovali 4 dni pred ovu 🙂 nakolko mm chodil na tyzdnovky 😉 takze som absolutne nepredpokladala ze to vyjde a na spolocne prekvapenie vyslo 🙂 takze tiez dokaz toho ze spermoni si aj tych 4-5 dni pockaju 😉 takze si myslim ze sa zadarit mohlo 🙂 a co sa tyka bruska tak to ma pobolievalo skoro mesiac a pol po tom co uz som vedela ze som tehu 🙂
@janaochi ja viem, aj mbe sa to uz stalo zato tomu az tak neverim 🙂 pockam ci dojde ms alebo nie 🙂
@titulienka uz sa neviem dockat kedy budem testovat 🙂 do nedele asi ani nevydrzim :D
@titulienka tak tvoj mm musí mať super spermie. Gratulujem. 😵
@1valeria1 ja testnem zajtra rano či je čiarka tmavšia a uvidím na čom som 🙂 ja som s pepino testami spokojna vždy ukázali dobre ...ale teraz som testovala s baby duo a neviem snad su dobre minulý mesiac mi ukázali negativne a nebola som tehu tak uvidime... ja mám dostať mrchu zajtra tak som zvedavá či nakoniec dorazí alebo nie ....
baby tak konečne už aj Rapid C. ukázal ducha 😀
@1valeria1 Ahojky ako si na tom? Ja som dnes na obed vyskúšala iný test a hneď vyšla druhá.. síce slabá ešte (nedalo sa mi lepšie odfotiť ) ale i tak som na ňu čumela ako struna z gauča. čo tvoje //?
@tinushka13 jeeeejo tehulaaaaa 😉 moja nech je kazdym dnom silnejsia 🙂 drzim prstoky silnooooo 🙂....ja nic dnes rapid a nic.....biely ako sneh.....
@1valeria1 juuj to fakt? a v piatok máš dostať však? možno sa ešte pošťastí, možno len málo HCG máš.. ja sa zasa bojím že budú dvojičky keď vyšiel tak skoro // 😅 ako tak jasne že sa poteším ale asi aj stres panika. No uvidíme ako pôjdu ďalej tie //. samozrejme ti držím palce nech mrcha nedorazí a ty ostaneš vyvalena keď budeš mať o pár dní silné //. tfuj tfuj 😉
@tinushka13 no pekne gratulujeeem .! aj ja chcem...my už 5 mesiacov a nič 😒
@rori13 Ďakujem. tak ja tomu akosi stále neviem uveriť že na prvý krát. 😀 juj no mohlo by sa konečne podariť. bude nás po mestečku opäť behať viac s kočíkom 😀 tak ešte počkám na "mrchu" potom nejaké tie dni a ohlásim sa u Dr. nech to potvrdí 😉 držím palce
@1valeria1 jooj moja keby si len vedeľa 100 chutí som mala už dnes testnúť 😀 ale povedala som že zajtra tak zajtra a pekne z ranného moču . Bodaj by si mala pravdu tfuuj tfuuj a mrcha mrchatá by nedorazila 🙂 ale som akosi častejšie hladná a to bývam pred mrchou všetko by som len jedla 😀 😀 ale zase stále chodím na wc a už aj moja mama sa čudovala že či som neni chorá ked stále chodim na wc 😀 ona ešte nič netuší hihi
@tinushka13 ty kedy cakas ms ? Paraaada tesim sa stebou 🙂 ja mam piatok dostat uz dnes trosku bolesti...tak myslim ze pride ako ma....aspon to 🙂 mne to asi zase raz duchovalo....😉
@1valeria1 Ja čakám 13teho v pondelok tak tiež som zvedavá. aj keď kamoška ma ukecáva na ten digi test.. ale myslím, že teraz to ešte len budú vyhodené peniaze do vzduchu.. že je skoro.. 😒 keď bude meškať mrcha potom skúsim aj digi 😀 jaaj títo duchovia. hádam nezostanem len pri nich. a robila si si ráno či kedy? ja tento posledny som robila na obed.
Jaj keby neboli tie testy tak drahé tak ich ocikávam tak často ako pes ocikáva každý strom 😀 😀
@adrika91 testuuuuj.. ja by som tiež nevydržala. však na deň mrchy už by mali byť krásne // to uvidíš aj dnes bez ranného moču 😀 my sme tiež zvedavé a samozrejme aj prajné. čím viac nás bude s // tým väčšia radosť v tejto téme 😉
Baby dnes som si robila digi test a som sklamana. uz 3den my meska menzes a nic
@tinushka13 nerobila som z ranneho ale ani uz nebudem do piatku.....🙂 kaslem na testy....nooo ked ti ukazuje na viacerych testikoch slabu ciarocku podla mna uz ukaze aj digi...ale mas pravdu po termine mrchy to bude istejsie 😀 😉 a tak ked si si ho robila na obed to je pekna ciarocka z ranneho bude uuurcite silnejsia 😉
@adrika91 @tinushka13 kocky silnoooo drzim palce 😉 🙂 cakam testiky so silnymi // 🙂
Baby tak ja uz netestujem.. investovala som sice 7,70€ do tohto cuda a je to tam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uaaa tesim.. a verim ze to pojde tak ako ma a hlavne rychlo 😀 dakujem za podporu a drzim palce kazdej jednej
@1valeria1 daj vediet ako si dopadla ci prisla ci nie.
@tinushka13 jeeeeeeeeeeejo ja som to vravela 🙂 potesila som sa stebou...Gratulujem k fazulke v brusku a tebe prijemne tehulkovanie 😉 dam vediet ako som dopadla 🙂
@tinushka13 jeee nádherne ti to vyšlo tak už to máš isté . Úprimne z celého srdca ti to prajem hlavne nech ste zdravý a krásne tehotenstvo želám 😉 Ja ešte ráno testnem som strašne zvedavá 😕
@1valeria1 musím to vydržať testnem ráno , mám testíky ešte dva ale ten druhý chcem ešte cez víkend vyskúšať lebo jeden má citlivosť 10 a druhý 25 tuším 😀 už sa začínam báť že čo ak bol ten moj test nejaký chybný a zajtra už bude len jedna čiaročka ☹ budem veľmi sklamaná ak by to tak bolo ...
@adrika91
@adrika91 Baby ja sa ešte teraz trasiem.. keď vám poviem že mrchu mám dostať až v pondelok a pozitívny test (s duchom) som mala už o 7 dní od sexu.. tak sa bojim len nech tam nie sú dve 😀 😀 veľmi som si vydýchla. ničili ma tí duchovia.
Babuľky to dáte , obidve. držím silno palce. Inak zostali mi ešte dva testy 10ky.. tak tie si nechám po "mrche" nech mám pekne kolajnice do vitrínky 😀 😀
Ďakujem vám silno moc moc moc 😵

@jaruska18 no neviem, neviem, ja som mávala takéto kanáliky často na mamatestoch, alebo gravitestoch.A nič z toho.