Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maryemmq pošli Este raz Ale bez kontrastu
AK Na nom vidis ruzove sfarbenie, moze to byt dúšik
@sara34valentina ja som tu vobec nehovorila o tom ci ovulujem alebo nie...a dakujem za tvoje prianie..si jedna zlomyselna zena..ktora rada dava kazania...ak budem tehotna tak to prijmem s pokorou a budem vychovavat svije deti tak ako doteraz..islo mi len o jedno...pocut nazor inych zien na moj test..nie na nazor takejto zeny jak si ty...na nieco uuuplne ine.keby aspin k veci hovoris..ale osočuješ ma to uplne nepravom a necham preco...ach
Neda mi to, musim sa zastat @sara34valentina. Preco je zlomyselna? Lebo napisala nieco, co ostatne nie? Ze ked nechcem otehu, tak sa chranim? A co ked kojis? Existuju tabletky, ktore sa smu pocas kojenia, kondom, pharmatex ... alebo nesexovat.
@dievca92 juuuuj, urcite sa pochval, ako si pochodila 🙂 som zvedava, ci fakt budu dvojicky
@simonkazga presne tak
@sara34valentina nieje žiadna zlomyselna je to super baba poznam ju tu dlho a je ozaj super. Napisala len svoj nazor a pravdivy. Je tu vela žien ktore sa snazia dlhe roky a nič. A ked čitam ako tu niektora napíše že je tehu a nechce to a podobne tažko sa to číta. Ja tiež poznam jednu ženu ma titul dr.a najprv nechceli deti a zrazu tehotna ok no za par mesiacov po porode znova tehu že šak ked kojí nemože otehotniet. Tak ma dve presne rok rozdiel a teraz zrazu zas tehu lebo šak ked koji tehu neostane a už ma 3 deti. Ako nechápem taketo ženy.
@mausy30 precitala som si vsetky prispevky Tak viem, čo si pisala..
Vyjadrila som svoj nazor, za ktorym si stojim.. Nemam Pre nieco taketo ziadne pochopenie! To je vsetko!
Mas tri deti, mala by si mat uz vedomosti ..
A trosku byt viac zodpovednejsia, a nie tu bedakat..
Uz nad rozliatym mlieckom..
Je Tu vela zien, čo Sa snazia a nemozu mat, radia Sa tu....
Ale Toto ze upssss Co Teraz...
Mohla si Dat fotku a nepisat, ze to DIETA nechces! PRESNE na to som reagovala!
To Vsio.
A ver Mi, zlomyselna nie som, Nic zle ti neprajem
@butterfly333 mrxi ms ze zrovna ty...ale nevadi..ja som...ale nic...uz nic nepisem..ja neberem kojenie ako antikomcepciu pre boha zeny!ach..nebude. uz nic hovorit
@mausy30 ja som ale nenarážala konkretne na teba bolo tu x báb čo po jedno sexe ostali tehu a potom tu vyplakavali. Prečo kludne napiš ked mas problem otázku ved nato sme tu aby sme sa podporili poradili si.
@archanjel007 na tej prvej foto sa mi nieco mari
@archanjel007 myslim ze sa tam daco crta 😊
@archanjel007 no ga tam vidím krasnu druhu ružovu gratulujem a držím palčeky nech pekne silnie a prežiješ krasne a zdrave tehu až d9 konca. Prajem ti to zaslužiš si to. 🙏😘
Ahojte mamičky,čakajúce maminky a snažilky, mám 3 a pol ročného synceka,chodím už rok do práce a častom navštívim túto stránku a čítam aké ťažké to v dnešnej dobe všetky máme.Je mi veľmi ľúto,keď čítam niektoré príspevky, až sa mi späť tisnú do očí.Tiez mi nie je 20, rozhodli sme sa od tohto mesiaca pokúsiť sa o druhé mimi, tak dúfam, že to klapne, drzte palce.
@archanjel007 na poslednej fotke nieco vidim
@sara34valentina chápem Ťa, ale je dospela osoba a rieši udalosť ktorá sa už stala , takze tam už poučenie nepomôže ale radšej treba poradiť už v danej veci 🙂
@looola Tak snad pri siedmom dietati Sa Potom pouci Ale mozno nie..
Tak jej teda Radte radcove 🙏
Nepacilo Sa Mi jej vyjadrenie, ze to dieta nechce to je vsetko..
Kazdy si je Ta SVOJE skutky zodpovedny, Ale nieco take nemala napisat!
@sara34valentina spätne som necitala diskusiu, tak neviem čo kto písal. Ja som sa už poučila že netreba nikoho poučovať lebo nemá to význam lebo každý pôjde aj tak za svojou hlavou a skutočná pomoc nie tu je vo virtulalnom svete ale v skutočnom, napr.u doktora ktorý môže urobiť sono a možno keď uvidi žena svoje dieťa na obrazovke úplne inak bude rozmýšľať .
@looola dotklo Sa ma to, lebo poznam ženy Co Sa tu snazia a ine ich podporuju..
No a som tehotna, v januari rodim, druhe planovane stastie..
❤️
Ked som to citala, čo pisala som proste reagovala!
❤️
Ked niekto nechce dalsie dieta, nebude predsa riskovat!
Bude Sa Chranit!
❤️
Ale Maß pravdu, netreba inych poucovat, kazdy si je zastancom svojho stastia Sam!
Jooj baby celu noc som nespala. Nervozita stupa. Bojim sa co bude u doktora.....
@laydy7777 neboj, o par hodin sa nam pochvalis so super spravami 😍
@butterfly333 mausy30 je nasa mausy21☺

@pisulka27 Ved jej prajem 😅