Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@archanjel007 volaco sa mi aj tu zdaaaaaa 🙂 idem to skuusit upravit 🙂
@looola presne 🙂
@prskavka2223 to kazdy inak vidi a tu
@archanjel007 kukaaaaj podla negativu tam je krasne zacinajuca hruba ciarka
@archanjel007 no a na tom poslednom je to ocividne predsa nie? 🙏🙂
@archanjel007 jaaaj keby som si ja nasla aspon takehoto ducha ☹...napriklad ked ja si urobim test na mojom nevidiet absoluuutne nic a mozem to davat aj 100 krat do negativu 🤣...u druhych vidim hned ducha a u seba ani raz ☹
@prskavka2223 ale negatív vytiahne aj kanalik-čiže miesto kde v prípade tehotenstva sa objavuje čiarka, čiže kde ke to farbivo v teste napustene
@looola hej mas pravdu ale naposledy co sem dala @archanjel007 fotku neupravenu tam je uplne vidiet hruba doruzova ciarocka.
@prskavka2223 niektore testy su nie celkom spoľahlivé ze ukazu takeho slabého dusika ale ked som bola 1 krat tehu takto to začínalo o dva dni čiarka bola uplne silnejsia;)
@prskavka2223 najdes si aj ty a to uz budú poriadne kolajnice;)🙂
@archanjel007 a uz ti meska MS? Ja mam 4 dni do MS
@prskavka2223 nie nemeska mi🙂len som mala menses 2 dni a potom len spinenie a ruzovy vytok tak som mala doma testy tak som urobila a tak vysli tak pockam 2 dni a urobim znova
@archanjel007 ja by som nepochybovala a povazovala to za krasneho sirokeho dusika - vidim ho aj volnym okom ked priblizim fotku a aj po uprave 😉 ...Testuj urcite za 2 dni zas a uvidis, ako tmavne...Drzim palceky a hod potom sem fotecku 🙂
@mimusa1997 ahoj fotku si si pýtala ci ti sám dal? 🙂 aj ja by som už chcela fotku 😢
@kacenaaa ahoj, moj gynekolog, je moj byvaly sused (kym somsa neprestahovala) ja som mu povedala, ze ci mi urobi 2 rovnake fotky (jednu nam druhu svokre) sa len pousmial ze neni problem 🙂 on mi cele tehotenstvo bude pri kazdom ultrazvuku robit fotky, to si len vyziadaj a mal by ti urobit 🙂
@mimusa1997 určite chcem už fotku 😍 už budem v 11tom týždni keď idem na kontrolu to už bude vidno babenko strašne sa teším ze ho zas uvidím a chcem pozerať stále aspoň na fotku 😍
@luta13 my sme si už odchodili🙂 tri komplet cykly ivf,vždy 6 embryi.
Ešte máme z tohto posledneho 2 zamrazene (Reprofit Brno), len po týchto opakovaných genetických výsledkoch máme trošku aj s mužom obavy,čo na nas v tom mrazaku caka. Lebo on ma 4 násobné pravdepodobnosti vývojových chýb kvôli zduplovanym alebo chybajucim chromozomom.
Odporúčali nám tu predimplantacnu genetiku (odoberú 2 bunky 100 bunkovemu embryu a urobia genetické testy, embrya medzitým zamraxia), ale s tým nie je stotozneni. Lebo keď povedia,že toto je zle, tak čo s ním? Kým vkladáme všetko rad radom, moje svedomie a viera sú s tým ok. Ale selekcia je na mňa už moc.
@kacenaaa chapem :D neboj sa popýtať dr. o fotku 🙂 len vieš, keď mu/jej nepovieš, že by si si prosila fotku tak on/ona si to nemôže z palca vycucať, asi nema vo zvyku davat vzdy pri ultrazvuku automaticky fotku 🙂 ako som vyššie písala, skus sa ho/jej spýtať, ale určite ti fotku da 🙂
@prskavka2223 mozes mi sem hodit ten test v tom negative mooooc dakujem
@miriamn76
@butterfly333 ano som to ja..zamrzelo to ale poho...ta zena vyssie nevie cim som si presla a ako dlho sme sa snazili a trapili kym som otehu..a to ze som sem pacla ten test ma mrzi diteraz lebo ocividne od vtedy co som sem prispievala sa zeny zmenili..teda kolektiv...islo len o to ci tam ciarka jeci nie...jasne ze netuzim po dalsom tehu alw jeby sa to stalo tak dieta prec nedam...to je samozrejme..ken adi veeelmi tazko by som to niesla..a reci tej pani mudrej o nezodpovednosti a o yom ze neviem ake to je ked sa nuekomu nedari sa na dotkli...to je jedno uz teraz....aj tak vas mam rada😉 a drzim vsetkym palce

@archanjel007 test biely, negatívny