Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nellynnnka skús tycinkovy test 10 citlivosť..ten clear blue nieje náhodou 20 alebo 25 citlivosť ?
@karmela Prave ze neviem aka citlivost ..to je ..
A tycinkovy bol .. negativny ale ja som mala ... ten najlacnejsi moc mu nedoverujem ..
@luta13 ahoj, áno o 2mesiace sa vypýtala skôr princezná. Vola sa Amalka, 20.10.2017 21:49,2050g s 45cm
@barborapavlikova Gratulujem a dakujem za fotecku...Je nadherna princeznicka 😍 ...Prajem vam obom vela zdravicka a Tebe mliecka...Ste este v nemocnici a malicka je este asi v inkubatore najblizsi mesiac, ci?...No uzivaj si ju, je ozaj ako anjelik - pobozkaj ju za mna 😘...A meno ma krasne a datum super - v tento datum sa narodila aj moja mamina 😉
@nellynnnka no ja Tvoj test vidim ako pozitivny, ked plusko zostava aj po rozobrati testu...Skus este palickovy s 10 citlivostou...Napr.Lady max, ci Pepino...Drzim palceky a hod potom fotecku zas 🙂
@luta13 ahoj moja, idem sa ti pochvalit srdiecko ❤
11+4tt, 3,4 cm bobcik ❤
Moja mala laska, konecne som sa dockala aj prvej selfie 💋
@luta13 ups, pomylila som sa 10+3tt nie 11 ❤
@zuzicka256 nadherna fotecka a este krajsi drobcek...Ako super vidiet vsetko - tvaricku, rucky, nozky...Gratulujem este raz a uzivaj vsetko...Je to uzasny pocit 🤰😇😘
@luta13 ahojky,po case sa zas pochvalim nasim dusikom na teste. 😉 a aj jej sestricky. zajtra ma nas dusik na teste,nasa lilianka uz 2 mesiaciky a dnes na poradni 4900g a 58,5cm.pri narodeni 3920g a 55cm,prepustali nas s vahou 3650g.po mesiaci 4600g a teraz po dalsom mesiaci 4900g.a uz aj nausnicky mame v uskach.
drzim vsetkym snazilkam,aby sa aj im splnili sny tak,ako nam.manzelovi po 17tich rokoch.a nase snazenie bolo vitazne po 13tich mesiacoch snazenia.takze zienky,nezufajte.vzdy je nadej. 😘😍❤
Krasne deticky 🙂
@luta13 neviem co si Mam mysliet ...
Tycinkove testy... obycajne lacnejsie boli negativne ...
A clear blue...Sa mi vidi skor chybny ...
Tu su fotky prva ... fotka ..je rano a druha ten isty test no vecer ( test som si skrila ) vecer uz na teste bola aj ta kontrolna ciarka som len 8DPO test sa mi zda byt prilis pozitivny neviem co si mam mysliet ..
@nellynnnka ono vysledok sa rata len do urcitej doby, vsetko potom je zevraj uz neplatne...Ale vela zien malo dve // az po limite a tehulky nakoniec boli...Ja na tomto teste (na oboch foto) vidim +, co podla mna znamena tehotenstvo...Skus este Lady max test z lekarne Dr.Max, ak mas moznost skusit...No jednoznacne este skusaj testovat kazde 2 dni...Ak mas pocit, ze tento testik bol falosny poplach, ci neplatny, skus taky isty typ este raz, ze co sa na nom ukaze...Daj potom vediet, ked budes zas testovat 😉...Drzim palceky
@nellynnnka ahoj odporucam ti kupit si v lekarni clear blue ale ten digitálny, co ti ukaze aj v kt. si tyzdni 🙂 ten je najpresnejsi

@blonder nechcem byt negativna ale keby si bola tehu zostane aspon disuk ja som mala taketo testiky zostala ciarka 2 dni a potom zmizla a bola to hormonalna cysta ale dufam ze to nebude tvoj pripad😊😉