Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monikalex ahoj. Vyskusaj test. Ja som si robila 4 dni po ms a bol uplne pozitivny. Stale som nejak verila ze teraz je to tam. No ale ked som zacala byt unavena a citila som rozne vone tak som sa trosku nad tym pozastavila.a pritom ms som mala 2 dni a potom spinenie a to som bola uz 5 tyzdni. Tak vyskusaj test a uvidis. Drzim palce.
@nellynnnka to ti vzdy pride ms na 8dpo?Lebo ak áno tak mas velmi krátku LF ,vajicko sa nestihne uhniezdit a preto sa nedari
@nivea777 Poslednu ms som mala 30 sempembra ... dalsiu som mala mat 01 novembera ... ovulka sa
Opozdila
Mala byt 15 oktobra prisla 23.
Ms mam normalne kazdych 28 Dni
Po ovulke som
Uz ms nedostala ..A to beriem uz 2 mesiac ..tabletky clomid na podporu ovulky ...
A ovu test mi vysiel 23 krasne silny ..tak bud sa neujalo a niesom
tehotna alebo ..je skoro .. na pozitivny vysledok ...
@mimusa1997 ahojky, garantujem ti ze to brusko ako take neni zlatko, ale dockame sa ho vsetky, si len nafuknuta 😊 ja som to mala tiez asi dva tyzdne myslim medzi 5tt a7tt, bola som zduta jjak balon 😂, teraz som v 11tt a mam len taky jemny kopcek, ktory mi zacina pod pupkom, malicke mi je este aj do dlane malicke, cize tak 😊
@nellynnnka za predpokladu pravidelného cyklu :ak sa ti ovu posunula o 8dni tak aj termin MS sa ti posunie o cca 8dni..takze ti este nemeska
@nellynnnka Ak si mala ovu 23.10.,tak mrcha by ti mala prist az okolo 4.-5.11.,cize ti vobec este nemeska.😉
@rebeka211 to som teda nevedela ..kedze beriem tie tabletky tak aj ked som
Mala
Ovulku ..neskorsie mrcha prisla na cas ... tak uvidime ...
@nellynnnka Tak to potom neviem ake to mas tabletky,lebo lut.fazu(pocet dni od ovulky do menzesu) by si mala len 8dni a to je strasne malo.Minimalne by ta faza mala byt 10dni,ale vacsina zien ma tych 14dni.
Preto som ti to teraz vypocitala na tych 14dni a vychadza to na 4.-5.novembra kedy by si mala (ne)cakat mrchu.Ved uvidis,daj vediet potom 😉
@rebeka211 dakujem urcite dam dufam ze nepride .. no dnes uz mam hnedy ..vytok .... tak
Ze vies asi ako sa citim ... 😣👏
@blonder Ahoj,
tu sa docitas viac info: https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
Ty mas 10 mIU/ml, co zodpoveda 3-4 tyzdnu tehotenstva.
@ejuska2586 takze znamená to že tehotná som? Nieje zo nízke hcg?
@kacenaaa Pozri poriadne. @blonder píše, že má hcg 0,10 IUI. Do 0,05 IUI má každá žena, nad 0,05 IUI je to už tehotenstvo (alebo menopauza vo vyššom veku). Ako som poslala tabuľku, zodpovedá to 3-4 týždňu tehotenstva.
@blonder Či je to málo, alebo dosť, závisí od toho, koľko si od ovulácie. A hlavne každej žene inak stúpa HCG. Hlavne treba vedieť, či to máš v mIUI, alebo IUI. Lebo to je rozdiel.
@leonie28 Tiez vidim dusika.
@kudusko
@ejuska2586 ďakujem robila som ho teraz poobede, tak som v šoku ani som si neuvedomila , kde to fotim a tam sa mi soľ vysypala predtým 😮 tak pardon za ten bordel okolo😂 no šok poriadny😀
@ejuska2586 pondelok uvidím idem k svojej doktorke uz. Pretože menzes stále nemam uz 14 dni
@ejuska2586 IUI to mam
@blonder Tak na to, ze ti meska MS 14 dni je to nizka hodnota. Ale mohla si mat posunutu ovulaciu a kvoli tomu prislo neskor k oplodneniu. Uvidis, co ti povie doktorka v pondelok. Drzim palce.
Zdravim dami tak ja sa nevzdavam a zase som sa testovala
Potrebujem vas nazor ..ci aj vy tam nieco vidite alebo mi uz harasi 😣😁
Prva a druha fotka je ta jsta jedna je totiz z efektom a druha bez .. a dalsia je po rozobrati testu

@suldenka gratulujem. Viem ako clovek na to caka😃