Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
asi pred 3t
@sxx6615mx urcite by ti test nieco uz ukazal vela stastia prajem aby to dopadlo ako si zelas 🙂
ďakujem 🙂 ale test si budem robiť asi až zajtra ráno, teraz by sa to už asi neoplácalo alebo sa mýlim ? 🙄
@sxx6615mx Ak vydrzis ... tak lepsie je urobit ... z raneho mocu
Ale napriklad ja vcera som
Mala
Poobede silnejsieho ducha na teste ako rano....
dakujem baby za rady 🙂 🙂

@sxx6615mx daj vediet Ako si dopadla 🙂
Ahojte dievčatá uz pár dní čítam a pozerám vaše testiky... Veľmi si želám ešte tretie tehotenstvo. U mňa je menzes nepravidelný poslednú ms som mala 4.oktobra predtým som brala duphaston lebo som nemala od apríla. Teraz ani neviem kedy dostanem, test som si robila, ale nič na nom. :(
@kasandra999 ahoj a aky test si si robila, paličkovi? Máš nejaké tehu priznaky? Ak tak skus tehu test clear blue digitalny. Ak tehotna si, tak on ti to ukaže 🙂 ale nakolko máš nepravidelnú ms, tak by som počkala ešte 1-2 t
Baby ...potrebujem vas nazor ...vcera som robila 2 krat tehu test rano a vecer .. ta ista znacka rano Bol slaby duch vecer silnejsi... som vam aj posielala fotku
Nikdy predtym mi duchov nerobil... predvcerom tusim
Som si robila clear blue ... bolo vidiet pekne +
Slabe ale bolo to tam ...Dnes
Podotikam nie z ranneho mocu som skusala testik tak isto ina znacka ci ukaze ducha a bol... uplne Negativny ...
Co si myslite ? Som 12DPO
MS mi meska 4 Dni
@nellynnnka daj foto 🙂 a kúp dr max tie tu najspolahlivejsie
@kacenaaa
Som v zahranici ..
Tu maximalne zozeniem clear blue alebo ine znacky ... ja som test uz cely rozobrala a je uplne negativny ziaden duch nic
@nellynnnka moze to byt aj tym ze si vyskusala inu znacku... ale aj ked si mala ducha, skus pockat dva dni a potom sa testni znova. drzim palce 🙂
@sweetdreams nemalo by to byt tak ze ked som tehu by mi mal ukazat aspon ducha kazdy test ?? 🙄
@nellynnnka kazdy test je inak citlivy.... az taku ozajstnu ciarku by ti mal ukazat kazdy test, ale s tymi duchmi je zlozitejsie....
@sweetdreams tak dufam ze je to len zly .. test dakujem ...
Skusim... to rano
🤞🤞🙄
@nellynnnka ako môžeš byť 12dpo a 4 dní ti mešká ms? Čudné. Nerozumiem. A ak si mala ducha a už nemáš, bud je to rozdielnou citlivosťou testu, alebo to bolo biochemické tehotenstvo. Môj názor.
@biba12 ovulku som Mala mat 15.10 no sa mi posunula ... bola 23.10
Takze ak sa posunula ovulka tym padom aj ms ...??
@mimusa1997 ahoj robila som si pepino testy 🤔, ono brucho pobolieva a prsia citlivejšie ale inak nič :( neviem teraz čo robiť, keď ani menzes a ani test pozitívny 😢
@nellynnnka áno,posunie sa ti aj MS
@nivea777 a ako ze sa to .. pocita ?
A kedze sa mi posunie aj ms ..kedy je spravny cas na tehu test ak ms samozrejme nedorazi?
@biba12
Ja som uz cela dopletena teraz fakt neviem ak sa mi ovulka posunula
O 8 Dni tym padom aj Ms cize Ms mi nemeska ...
Ale kedy mam
Ockavat ms to neviem ... zatial ziaden priznak na Ms nemam ...
@nellynnnka dva - tri tyzdne po ovu by test mal ukazat vysledok
@mimusa1997 fotka bruska - pekne Ti vykuka...Pri druhom a viacerom tehulkovani bruska vykukaju ovela skor ako pri prvych tehotenstvach 😉...Uzivaj vsetko, mne tiez vykukalo brusko skoro - na foto moj 5tt...A 14DPO som nazapla moje oteplovacky, velmi rychlo sa mi maternica zacala roztahovat 😉
@natalia137 - pozri, nie je to vobec len nafuknute brusko, ale rastuce tehubrusko - fotka robena hned rano 😉
@nellynnnka Reagujem na Tvoju spravu z 2.11...Ak mavas 28-dnovy cyklus a poslednu MS si mala 30.9., tak teraz si nemala mat MS 1.11., ale 27.10... 🙂

@sxx6615mx ahoj.. záleží od toho kedy si mala ovulku 🙂