icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

hennyinnsbruck
5. nov 2017

@mimiqa ale kde 😂😂😂tie mám z ebay-u😎😎😇😇😇😇 mam este ale 20kusov😂😂😂

hennyinnsbruck
5. nov 2017

@karmela no tie sú z rána tie horné. Jasné že je slabšia ale je tam😂😂😂 hádam aj rano tam niečo bude😊

karmela
5. nov 2017

@hennyinnsbruck viem že prvé sú z rana preto som ti písala 😉

karmela
5. nov 2017

@hennyinnsbruck neboj určite bude ráno silnejšia 😊

hennyinnsbruck
5. nov 2017

@karmela idem so psami a do tej roboty. Jak sa mi nechce. Keď ležím je mi fajn keď sa hýbem ma všetko boli😣😣hádam prežijem tie 3hodiny v robote. . Počasie je na riť, hádam ma pošlú skôr domov🤣🤣🤣

karmela
5. nov 2017

@hennyinnsbruck tak nech ti to v práci zbehne

hennyinnsbruck
5. nov 2017

@karmela ah ďakujem. . . 😐😐😐

mimiqa
5. nov 2017

@hennyinnsbruck odpadnem z teba...pripravena vidim 😅

kacenaaa
5. nov 2017

@smejulinko vieš kedy si mala ovulaciu? Ak áno tak 10 dní od už som mala digi pozitívny 😉

melindusinka
5. nov 2017

Ahojte baby,tak a toto som necakala.Pred mesiacom takyto testik,na to som sla k lekarke a na sone nic a zajtra si idem po spravu z vysetrenia krcka maternice.Nic mi nepovedala do telefonu iba ze tam nieco je a chce to operaciu.

sara34valentina
5. nov 2017

@melindusinka Asi mimomaternivove.. Drz sa🙏

hennyinnsbruck
6. nov 2017

Talk dievčatá rovnaký. Bojím aby sa história neopakovala viem nemôžem čakať este koľajníce ale dúfala ze o niečo silnejšie bude. Je rovnaký ako včera. Uvidím zajtra ráno😑😑😑
Vrchný ovu a dnešný , spodny včerajši.
Ma nespavosť chytá do pekla😢som spala 4 hodiny😑

hennyinnsbruck
6. nov 2017
hennyinnsbruck
6. nov 2017

Tu je asi lepšie vidieť. Si stále hovorím heny žiaden Stres bereš tabletky od 3 dpo , aby sa dobre uchytilo, ale co to pomoze ked sa nebude vyvyjat. Ale tak hadam nie, hadam je vsetko ok a zajtra budu silnejsie .

simonkazga
6. nov 2017

@hennyinnsbruck chce to klud 😉 ja, nestranny pozorovatel ti hovorim, ze dnesny nie je taky suchy ako vcerajsi, preto nevidis rozdiel. Porovnavaj testy obden 😉 vsetko bude v poriadku! Ver tomu! ❤

hennyinnsbruck
6. nov 2017

@simonkazga ďakujem ja viem, verím som aj nejaká kľudna len po minulom roku sa trochu bojím. . . Tu je suchý. . Zajtra ráno urobím a uvidí sa

pisulka27
6. nov 2017

@hennyinnsbruck po jednom dni nemozes cakat velky rozdiel 🙂 preto je lepsie robit testy kazdy druhy den. este nezufaj, ciarky tam su a uvidis ze budu silniet 🙂

simonkazga
6. nov 2017

Kuk tie moje z minuleho roku. Jasne, ze som testovala kazdy den. Zacalo sa to realne rysovat 14dpo. Dovtedy som sa snazila kazde rano presviedcat samu seba, ze tam rozdiel je. 3mesiace pred tym som mala biochemicke a bala som sa, aby sa to zas nezopakovalo.

hennyinnsbruck
6. nov 2017

@simonkazga krása . . Mne minulý rok pomaly silnel, ale vela som netestovala .ked digi ukazal 1-2 som bola kludna.som tipovala Dpo lebo som nemala zaznacene. .potom rano bolesti na ms, a bum menstruacia.u lekara prazdny gest vacok. Ani tyzden netrvala radost.

Testnem zajtra rano, necham sa prekvapit😊

kudusko
6. nov 2017

@hennyinnsbruck ahoj moja ale keď sa pozrieš aký máš riedky moc bledý a včerajší ja by som robila poobede mne vtedy najlepšie ukazovali držím🙏

nivea777
6. nov 2017

@hennyinnsbruck nemá zmysel testovať každý deň,potom sa zbytočne žena stresuje..Treba testovať obdeň a tam buď je rozdiel celého nie.. každý deň je minimálny rozdiel to poriadne ani neuvidis rozdiel

hennyinnsbruck
6. nov 2017

@kudusko dakujem . Hej testnem poobedie😂😂 idem do lekarne pre digi, duphaston. A o 8:30 volam lekarke kolko duphastonu mam brat. . Mozno ci mam na krv prist sa jej opytam

hennyinnsbruck
6. nov 2017

@nivea777 to mas pravdu vertt

hennyinnsbruck
6. nov 2017

Tak žiadny falošný duchovia🤣už len dúfat ze tentokrát to vyjde a testy budú silniet.
15.11 idem lekárke, kolí tabletkam mi sestrička zavolá naspäť. Idem s tým psom lekárovi a potom gauč celý deň🤣🤣🤣

mimiqa
6. nov 2017

@hennyinnsbruck mojaaa len lez....a uz oddychuj....vylozit nozicky a mysliet na to ze vsetko je fajn....😘

zuzannaaa
6. nov 2017

@hennyinnsbruck gratulujem

zelenagw
6. nov 2017

AK by si chcel niekto privyrobiť vyplnaním dotaznikov tak staci mi poslat imail 🙂 Pekny den všetkým 🙂

hennyinnsbruck
6. nov 2017

@zuzannaaa si mila ale este negratuluj. . Az ked bude tycinkovy silniet😊

rebeka211
6. nov 2017

@hennyinnsbruck Jeeej,super.Tak nech uz ta mrchana ani nechodi. 😉
Sranda,ze ti tento digi,co je s nizsou citlivostou ukazal lepsie ako tie palickove. 🙂
Mala by si sa hodit asi na PN,aspon do 12.tt

hennyinnsbruck
6. nov 2017

@rebeka211 ani nehovor išla by som veru na pn . . Vcera som vravela šéfovi ze ma krize bolia vravel že ťažké nemám zdvíhať😂😂😂😂sme 3 ja.kolega príde až 17.11 lebo ma prst zlomený. Keď ja idem pn môže kolegyňa čo bola v sobotu a včera chorá sama robiť=i keď tie dva dni som aj ja sama robila.
V čase keď bol nával. Medzi tým tam boli šéfky.dnes mi budú volať ako robím zajtra či je kolegyňa zdravá či nie. ..

Uvidím ako to bude,ako sa budú testy vyvíjať a ako mne bude🤣