Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela no tie sú z rána tie horné. Jasné že je slabšia ale je tam😂😂😂 hádam aj rano tam niečo bude😊
@hennyinnsbruck viem že prvé sú z rana preto som ti písala 😉
@hennyinnsbruck neboj určite bude ráno silnejšia 😊
@karmela idem so psami a do tej roboty. Jak sa mi nechce. Keď ležím je mi fajn keď sa hýbem ma všetko boli😣😣hádam prežijem tie 3hodiny v robote. . Počasie je na riť, hádam ma pošlú skôr domov🤣🤣🤣
@hennyinnsbruck tak nech ti to v práci zbehne
@karmela ah ďakujem. . . 😐😐😐
@hennyinnsbruck odpadnem z teba...pripravena vidim 😅
@smejulinko vieš kedy si mala ovulaciu? Ak áno tak 10 dní od už som mala digi pozitívny 😉
@melindusinka Asi mimomaternivove.. Drz sa🙏
@hennyinnsbruck chce to klud 😉 ja, nestranny pozorovatel ti hovorim, ze dnesny nie je taky suchy ako vcerajsi, preto nevidis rozdiel. Porovnavaj testy obden 😉 vsetko bude v poriadku! Ver tomu! ❤
@simonkazga ďakujem ja viem, verím som aj nejaká kľudna len po minulom roku sa trochu bojím. . . Tu je suchý. . Zajtra ráno urobím a uvidí sa
@hennyinnsbruck po jednom dni nemozes cakat velky rozdiel 🙂 preto je lepsie robit testy kazdy druhy den. este nezufaj, ciarky tam su a uvidis ze budu silniet 🙂
@simonkazga krása . . Mne minulý rok pomaly silnel, ale vela som netestovala .ked digi ukazal 1-2 som bola kludna.som tipovala Dpo lebo som nemala zaznacene. .potom rano bolesti na ms, a bum menstruacia.u lekara prazdny gest vacok. Ani tyzden netrvala radost.
Testnem zajtra rano, necham sa prekvapit😊
@hennyinnsbruck ahoj moja ale keď sa pozrieš aký máš riedky moc bledý a včerajší ja by som robila poobede mne vtedy najlepšie ukazovali držím🙏
@hennyinnsbruck nemá zmysel testovať každý deň,potom sa zbytočne žena stresuje..Treba testovať obdeň a tam buď je rozdiel celého nie.. každý deň je minimálny rozdiel to poriadne ani neuvidis rozdiel
@kudusko dakujem . Hej testnem poobedie😂😂 idem do lekarne pre digi, duphaston. A o 8:30 volam lekarke kolko duphastonu mam brat. . Mozno ci mam na krv prist sa jej opytam
@nivea777 to mas pravdu vertt
@hennyinnsbruck mojaaa len lez....a uz oddychuj....vylozit nozicky a mysliet na to ze vsetko je fajn....😘
@hennyinnsbruck gratulujem
AK by si chcel niekto privyrobiť vyplnaním dotaznikov tak staci mi poslat imail 🙂 Pekny den všetkým 🙂
@zuzannaaa si mila ale este negratuluj. . Az ked bude tycinkovy silniet😊
@hennyinnsbruck Jeeej,super.Tak nech uz ta mrchana ani nechodi. 😉
Sranda,ze ti tento digi,co je s nizsou citlivostou ukazal lepsie ako tie palickove. 🙂
Mala by si sa hodit asi na PN,aspon do 12.tt
@rebeka211 ani nehovor išla by som veru na pn . . Vcera som vravela šéfovi ze ma krize bolia vravel že ťažké nemám zdvíhať😂😂😂😂sme 3 ja.kolega príde až 17.11 lebo ma prst zlomený. Keď ja idem pn môže kolegyňa čo bola v sobotu a včera chorá sama robiť=i keď tie dva dni som aj ja sama robila.
V čase keď bol nával. Medzi tým tam boli šéfky.dnes mi budú volať ako robím zajtra či je kolegyňa zdravá či nie. ..
Uvidím ako to bude,ako sa budú testy vyvíjať a ako mne bude🤣

@mimiqa ale kde 😂😂😂tie mám z ebay-u😎😎😇😇😇😇 mam este ale 20kusov😂😂😂