Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jaruska18 ak testujes testuj 1 testom, ja som takto bola vela krat sklamana a aj tak som bola tehu . ja mam najlepsiu skusenost jedine s ,, mamatestom,, aj ked pisu citlivost 10 niesu rovnako citlive, preto najlepsie 1 znacku 😉
@tinushka13 @adrika91 tak koceny kupila som este jeden najlacnejsi testik a uvidime ci ta mrcha hnusna pride a ked nie tak potom testnem.....🙂 ako sa mate tehulky 🙂
@1valeria1
@titulienka az v nedelu mam dostat 🙂 ale myslim ze by tam aspon dusik bol :( keby som tehu :(
@jaruska18 ahoj uz ti meska mrcha ,alebo este nie
@kristinka28 Kristi a ty si ako na tom? si často pridávala testy som videla tebe sa ako darí?
@1valeria1 juj ja tomu stále akosi neverím. počkám na "mrchu" a ak nepríde tak o dva týždne volám Dr. na ultrazvuk. Chodí ti presne mrcha? som zvedavá. hneď daj vedieť budem na teba myslieť.
@kristinka28 este nie,,az v nedelu mam dostat 🙂
@titulienka
@kristinka28
@1valeria1 baby 🙂 predchvilku som pozrela este na ten test..preslo vyse hodiny az nie viac, ale vidite tam aj vy nieco? 🙂
@tinushka13 uzivam duphaston takze chodieva nacas,preto presne viem ze ma dojst zajtra 🙂 ale prestavam dufat ze by to vyslo....tesim sa stebou 🙂 verim ze buduci mesiac nam to vide....ale to si hovorim uz rok 🙂
@tinushka13 ahoj ja nemam nic nove zajtra ku lekarovy na prehliadku ten mesiac sme sa nesnazily priatel bol chory ach jaj no po dlhej dobe 😀 bol vcera sexik len skoda ze mam 13.10 mam dostat mrchu tak nic nebude ,uz to vzdavam nemam sil na nic a ty ako
@jaruska18 ano ja tam nieco vidim drzim palce nech to silnie 🙂
31 deň cyklu ale mávam ms nepravidelnú nikdy nie na 28 deň
ten najlacnejší Via -Med
@andromeda10 potíšku gratulujem je to krásna čiarka 🙂

@jaruska18 ahoj,uz mas po termine ms?