icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

matka295
10. nov 2017

@laydy7777 ahoj tak to som rada 😊 ja idem zajtra ešte na ultrazvuk štítnej žľazy a o v decembri kontrola. Tak nakoniec je všetko ok. Teším sa.

luta13
11. nov 2017

@pisulka27 nemam slov, je mi to velmi luto 😢 ...Drzim palce, nech sa zisti pricina "preco", ak sa to teda da zistit nejak...Prajem skore dusevne a celkove zotavenie 😘

luta13
11. nov 2017

@laydy7777 som rada, ze si dopadla fajn na vysetreni 😉...Uzivaj vegetik a rastuce brusko 😘

luta13
11. nov 2017

@vejuska23 Tvoj testik z 9.11. - vidim tam ducha druhej / ...Drzim palceky, nech silnie 😉🙏

luta13
11. nov 2017

@hennyinnsbruck velmi mi je to luto, ze zas odisiel anjelik ☹...Prajem Ti, nech Ti co najskor zistia pricinu a nech sa Ti podari otehotniet a aj donosit svoje vytuzene babätko az do porodu v zdravi...Skore dusevne zotavenie prajem a nezufaj, verim, ze raz a coskoro to vyjde na 100%...Posielam objatie 😘

luta13
11. nov 2017

@emili31 "sadrou ovalit" - Bozsky komentar!!!

sticker
luta13
11. nov 2017

@petra102 super sprava, ze mozete aj tento mesiac...Velmi drzim palceky, nech to vyjde na 100% 😀...Boh s vami! 🙏...Potom sa ozvi 😉

luta13
11. nov 2017

@kacenaaa tesim sa s Tebou, ze drobcek je v poriadku...a pozeram, ze mu je u Teba velmi dobre, ako si tam v brusenku vylehuje 😉...Pohladkaj brusko za mna a pekne si len oddychuj 😀

luta13
11. nov 2017

@emili31 na Tvojom teste (9.11.) vidim ducha druhej /....Verim, ze by si zvladla aj tretie, ved dve si zvladla, tretie je len jedno k nim 😉...No drzim palceky, nech vsetko dopadne ako ma...Ak budes este testovat, pridaj fotecku 🙂

luta13
11. nov 2017

@reyka test dlho po limite by som nebrala vobec v uvahu...radsej by som robia este jeden na dalsi den 😉

luta13
11. nov 2017

@ivka266 Gratulujem...Pekne //...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

luta13
11. nov 2017

@luciskooo Drzim palceky, aby si si za zopar dni nasla na testiku vysnivane a riadne zasluzene // - po tolkych rokoch cakania...A ver, ze zazraky sa deju! 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

laydy7777
11. nov 2017

@luciskooo pockaj este chvilku. A na zazraky ver. Ja som si presla tym istym 3 roky a nic.bola som na laparoskopii vsetky mozne pirule som jedla len aby sa podarilo. V septembri som zacala chystat svadbu a na babo som nemala kedy mysliet a povedala som si ze budem riesit po svadbe. A na dalsi mesiac ze pozitivny test . neverila som ani ja ale ani nevieme ako. Tak ver tomu ze sa vam to podari. Drzim silno palceky lebo viem aka silna dokaze byt tuzba po mimi.

luciskooo
11. nov 2017

@luta13 dakujem pekne..velmi dufam ze by to mohlo vyjst..ms este stale nikde..aj ja si myslim ze by sme si po tolkych rokoch zasluzilu..ale ak ma Pan Bozko s nami ine plany ?? 🙂

luciskooo
11. nov 2017

@laydy7777 tak to ti strasne moooc gratulujem..musi to by super po tolkych rokoch 🙂
Viem o com hovoris..ja dookola vsetky mozne hormony folikulometria sledovanie hlienu a furt dookola..uz mi z toho zasibavalo...no prave predchadzajuci mesiac som sa na vsetko okrem utrogestanu vykaslala a neriesila som...teraz su dve moznosti..bud mi ta stimulacia tak zblbla hormony ze bez nich uz neovulujem a neprisla ms ( aj ked podla hlienu moc tomu neverim) a druha moznost ze si telo konecne oddychlo a je to tu 🙂 necham sa prekvapit..dnes som test nerobila- mam z tych bielych testov uz panicky strach 🙂 skusim zajtra..

matka295
11. nov 2017

ahoj tak ja už mám po ultrazvuku, všetko v poriadku môžem byť pokojná 👌👍😊. Teším sa.

matka295
11. nov 2017

@laydy7777 ti bolo pre teba len mi tá neoznačilo 🤷⬆️🔝⏫

hennyinnsbruck
11. nov 2017

@luta13 ďakujem veľmi pekne😚😚

nivea777
11. nov 2017

@luciskooo kľudne urob test.. 18dpo ti musí už ukázať,keď len slabú čiarku

vejuska23
11. nov 2017

@luta13 dnes čakám MS ale myslím ze príde :( brucho boli stále

laydy7777
11. nov 2017

@matka295 tesim sa aj ja. Dufam ze to dobojujeme do uspesneho konca a uz bez problemov. Drzim palce.

matka295
11. nov 2017

@laydy7777 musíme drahá 😘

laydy7777
11. nov 2017

@luciskooo je to super pocit. Myslim ze mne pomohol ten vitex jahnaci.to ti reguluje a upravuje hormony. Kamaratka sa snazila 3 roky a potom ako to zacala brat za 2 mesiace tehu a ja to iste. Myslim ze mi to dopomohlo. Dufam ze sa dockas coskoro aj ty tvojich vytuzenych//.drzim palce

luta13
11. nov 2017

@vejuska23 aj mna bolelo brucho stale a aj vytok som mala, takze som stale chodila na wc kontrolovat, ci uz prisla...No nakoniec neprisla vobec, bolesti podbruska ako na MS mi zostali este taky tyzden a biely hustejsi vytok cele tehu 😉...Tebe prajem to iste, nech nepride 😉...Daj potom vediet, ako si na tom 😘

luta13
11. nov 2017

@luciskooo Drzim palceky na zajtrajsie testovanie...Pridaj nam sem potom fotecku s //...Verim, ze tam budu 😉🙏❤

luta13
11. nov 2017

@matka295 tesim sa s Tebou, ze kontrola dopadla dobre...Prajem pekny vikendik 😘❤

saminko1
11. nov 2017

Neostal niektorej z Vas vitex jahnaci ? Kupim 🙂

matka295
11. nov 2017

@luta13 ďakujem drahá 😘 aj vám pekný víkend

zuzannaaa
11. nov 2017

@luciskooo no ako ....? DOSTALA SI

luta13
11. nov 2017

@matka295 Dakujeme ❤