Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck velmi mi je to luto, ze zas odisiel anjelik ☹...Prajem Ti, nech Ti co najskor zistia pricinu a nech sa Ti podari otehotniet a aj donosit svoje vytuzene babätko az do porodu v zdravi...Skore dusevne zotavenie prajem a nezufaj, verim, ze raz a coskoro to vyjde na 100%...Posielam objatie 😘
@luciskooo pockaj este chvilku. A na zazraky ver. Ja som si presla tym istym 3 roky a nic.bola som na laparoskopii vsetky mozne pirule som jedla len aby sa podarilo. V septembri som zacala chystat svadbu a na babo som nemala kedy mysliet a povedala som si ze budem riesit po svadbe. A na dalsi mesiac ze pozitivny test . neverila som ani ja ale ani nevieme ako. Tak ver tomu ze sa vam to podari. Drzim silno palceky lebo viem aka silna dokaze byt tuzba po mimi.
@laydy7777 tak to ti strasne moooc gratulujem..musi to by super po tolkych rokoch 🙂
Viem o com hovoris..ja dookola vsetky mozne hormony folikulometria sledovanie hlienu a furt dookola..uz mi z toho zasibavalo...no prave predchadzajuci mesiac som sa na vsetko okrem utrogestanu vykaslala a neriesila som...teraz su dve moznosti..bud mi ta stimulacia tak zblbla hormony ze bez nich uz neovulujem a neprisla ms ( aj ked podla hlienu moc tomu neverim) a druha moznost ze si telo konecne oddychlo a je to tu 🙂 necham sa prekvapit..dnes som test nerobila- mam z tych bielych testov uz panicky strach 🙂 skusim zajtra..
ahoj tak ja už mám po ultrazvuku, všetko v poriadku môžem byť pokojná 👌👍😊. Teším sa.
@luta13 ďakujem veľmi pekne😚😚
@luciskooo je to super pocit. Myslim ze mne pomohol ten vitex jahnaci.to ti reguluje a upravuje hormony. Kamaratka sa snazila 3 roky a potom ako to zacala brat za 2 mesiace tehu a ja to iste. Myslim ze mi to dopomohlo. Dufam ze sa dockas coskoro aj ty tvojich vytuzenych//.drzim palce
@vejuska23 aj mna bolelo brucho stale a aj vytok som mala, takze som stale chodila na wc kontrolovat, ci uz prisla...No nakoniec neprisla vobec, bolesti podbruska ako na MS mi zostali este taky tyzden a biely hustejsi vytok cele tehu 😉...Tebe prajem to iste, nech nepride 😉...Daj potom vediet, ako si na tom 😘
Neostal niektorej z Vas vitex jahnaci ? Kupim 🙂

@laydy7777 ahoj tak to som rada 😊 ja idem zajtra ešte na ultrazvuk štítnej žľazy a o v decembri kontrola. Tak nakoniec je všetko ok. Teším sa.