icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

prskavka2223
13. nov 2017

@tryromy ahoj..eee ovulku podla ovu testov som mala cca 12DC a teraz ked si urobim ovu test tak je cisty. fakt tomu nerozumiem.

prskavka2223
13. nov 2017

@tryromy praveze nie...ovulku podla testov som mala 12DC...MS som mala od 30.10 do 2.11. velmi kratku a slabu (aj to mi bolo divne, lebo mavam ju normalnu vzdy)...potom hned po MS mi zacalo to tahanie v lavom boku a vlastne od minulej stredy ma strasne bolia krize nalavo aj stym ze ma boli ako keby lavy vajecnik...fakt tomu nerozumiem...zajtra idem k lekarovi nech ma pozrie

tryromy
13. nov 2017

@prskavka2223 drzim palce nech nic vazne 🙂 ale mavala som to aj ja.

sara34valentina
13. nov 2017

@prskavka2223 nech Ta riadne pozrie, mozno velka cysta
Alebo Mas bolestivy predmenstruacny Syndrom (bolest od ovulky Az po prichod ms)

prskavka2223
13. nov 2017

@sara34valentina
@tryromy dakujeeeem vam uvidim zajtra 🙂

zuzana92521
13. nov 2017

Ahojte zienky, dnes rano sa mi stala taka vec..mam cca 6 dni do menzesu, robila som si tehu test z ranneho mocu, po minute sa mi objavila slabucka ruzova druha ciarka, ale ked vyschol test nebola vidiet. Nerozumiem tomu. Mam dve deticky ale pri oboch mi to ukazalo hned. Stalo sa vam nieco podobne? Dakujem a prikladam foto testu

zuzana92521
13. nov 2017
sara34valentina
13. nov 2017

@zuzana92521 pises 6dni Do ms
Test Ti ukaze Neskor, zalezi od ovulky, uhniezdenia
Mne ukazal ducha 10dpo a ostal tam
Pri druhom tehu den pred ms kolajnice
Skus Este pockat
❤️

zuzana92521
13. nov 2017

@sara34valentina noo ved toto..uvidime ci mi bude meskat..este pockam..ale dakujem

emeli124
13. nov 2017

@zuzana92521 ja tam nič nevidím.. ja mám asi 5 dni do menštruácie a tiež som si robila test tak teda dúfam, že žiaden duch tam nieje (nakolko neplánujem momentálne bábätko).. čo myslite?

janamexico
13. nov 2017

@zuzana92521 ano mne a tehu to nebolo je mi to luto ale bola to cysta hormonalna 😑

erickatt
13. nov 2017

@emeli124 nooo, nevim, nevim 😁

erickatt
13. nov 2017

@zuzana92521 odfoť na bielom podklade a skus priblížiť

emeli124
13. nov 2017

@erickatt už som ho pokrcila a vyhodila ale takto je priblíženy

emeli124
13. nov 2017

A tu je test ktorý som si robila 2 dni dozadu...

zuzana92521
13. nov 2017

@janamexico aj to moze byt ale ja som nikdy cysty nemala neviem moze byt aj to..v decembri mam mat preventivku u gynekologa tak uvidime co povie
@erickatt uz som ho vyhodila..ale uvidime o par dní 🙂 len pri oboch tehu co som mala som vedela ze som tehotna..akoby ten siesty zmysel mi vravel ze som.v tom..aj teraz nieco take citim ale nepripustam sisa to, lebo v poslednej dobe sa mi nejak zblaznilo telo tak mozno len plany poplach.

olylili
13. nov 2017

@emeli124 sú negatívne

emeli124
13. nov 2017

@olylili viem, že asi to sem nepatrí, nakolko väčšina žien na svoje vytúžene bábätko čaká, ale ak môžem, tak by som upresnila informáciu, že pohlavný styk som mala asi 4 dni po menstruacii a priateľ sa domna nespravil a podľa všetkého by som aj mala mat ešte neplodné dni a ešte k tomu som si pre istotu kúpila tabletku po ktorú som užila hneď nasledujúci deň takze tiež neverím, žeby toto všetko zlyhalo, ale čím viac nad tým premýšľam tak mám väčší a väčší strach a plus teraz mi začalo byt trochu zle... 🙄

nivea777
13. nov 2017
sticker
janamexico
13. nov 2017

@zuzana92521 ani ja som nemala ale to niehe stradna cysta lebo jeden ci dva mesiace som mala cystu a potom.praskla a otehotnela som takze nic take stradne mne strasne duchovali testiky 🙂

erickatt
13. nov 2017

@zuzana92521 drzim palce nech to je ako túžiš

olylili
13. nov 2017

@emeli124 lebo si už domýšľať tehotná určite nie si

olylili
13. nov 2017

@emeli124 a prečo si užila tabletku po ak si mala neplodne a nestriekal do teba? Zbytočne si dala do seba poriadnu dávku chémie ktorá ti moze rozvrátiť cyklus

emeli124
13. nov 2017

@olylili hej tak to je pravda, už som neskutočne vystresovaná a už mi je z toho celého zle a kadečo si namýšľam ☹ dúfam že máš pravdu..

olylili
13. nov 2017

@emeli124 určite len kľud

emeli124
13. nov 2017

@olylili no preto, lebo som neskutočne paranoidna a keď som počula rôzne prípady, že žena otehotnela aj počas neplodných dni (asi bola posunutá tá ovulka) a že ženy otehotneli, aj Keď sa do nich partner neurobil - ,,z kvapôčky lásky,, tak má chytil brutálny stres a radšej som sa poistila aj keď viem že to je mega ale mega svinstvo a neskutočne veci mi to robí s psychikou a so žalúdkom.. Samozrejme plánujem užívať HAK aj ju už mám vybratú len som si ju zabudla nasadiť v 1.den predch. Menštruácie tak preto toto celé ☹

olylili
13. nov 2017

@emeli124 boooze ty sa hlavne nestresuj a napíš si na chladničku užiť tabletku aby si nezabudla a vyhla sa pre budúcnosť stresom

emeli124
13. nov 2017

@olylili tak to už určite nezabudnem.. hej Noo viem, že to zneje smiešne ale take mám pocity všelijaké.. je možné že mi to aj bude meškať koli tej tabletke no a tie testy mám zatiaľ (podľa všetkého) negatívne ale neviem či to nieje skoro.. prešli 3 týždne od pohlavného styku, ktorý som mala ako som spomínala asi 4 dni po menzse a mávam pravidelnú menst.

emeli124
13. nov 2017

@olylili každopádne ti ďakujem za upokojujúce správy, verím že máš pravdu 🙂

olylili
13. nov 2017

@emeli124 áno tá tabletka ti rozhadže cyklus a test citlivý by už ukázal a na tvojich ani náznak úplne negatívne