icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kikha
17. nov 2017

@janamexico @sharpey Nie tehotenstvo si momentálne neplánujem ale tak trošku sme na ochranu nemysleli v ten deň ale tie stresy sú hrozné a myslím že to bude aj tým že hrozne stresujem plánujem testovať v nedelu ešte a pondelok smer doktorka určite

wewe28
17. nov 2017

@ivusik1111 veď to, to už nikto nevie. Zajtra ráno skúsim testnúť a v pondelom zavolám k dokimu kedy mám prísť aby ma pozrel. Mne mešká dnes 8 dní a podľa všetkého sa nechystá
prísť.

emeli124
17. nov 2017

@kikha a nemôže ti to meškať preto, že si veľmi vystresovaná?

kikha
17. nov 2017

No myslím že áno dnes mám odrána strašnú bolesť brucha ako pri ms a začala som špiniť som zvedavá dúfam že je to ono lebo ma ani prsia neboleli ako zvyčajne len kríže ešte aj teraz a bt stále neklesla aj keď trošičku špiním ...

janamexico
17. nov 2017

@kikha moze to byt aj stresom samozrejme este by som ti mozno poradila tabletku po ale to nieje zdrave nieje to antikompecia a moze ti to dost rozhadzat hormony ☺

kikha
17. nov 2017

Ms práve dorazila .😆😆 Ďakujem za rady asi to fakt bolo tým stresom keďže aj testy boli negatívne 😊

kikha
17. nov 2017

@janamexico ano o tabletke som počula ale aspoň som sa poučila a začnem si dávať väčší pozor a za tie následky a stresy to nestojí ostať v 18 tehotná.

emeli124
17. nov 2017

@kikha ja som tu písala takisto o probléme že čakám na menštruáciu a vyzerá to tiež tak že už začínam špiniť tak verím že sa mi to rozprúdi ako má.. ja som totižto vzala tabletku po, ale aj tak som sa bála.. jednoznačne si teraz nasadzujem HAK ako mat takéto stresy.. a ak ti môžem odporučiť, pouvažuj nad tým nakolko neplánujes ešte bábätko pretože viem, že je to individuálne, ale mne osobne tabletka po(ellaone) urobila neskutočne šarapaty s telom.. čo sa týka cyklu tak ten mi ani nenarušila, ale neskutočne som bola nafúknutá cely mesiac (naozaj, vyzerala som akoby som bola tehotna niekoľko mesiacov) plus má bolelo brucho, aj mi bolo zle a ešte k tomu psychika.. otras..

ivusik1111
17. nov 2017

@wewe28
Tak držím pršteky nech sú tam zajtra dve // . Potom sem hod foto ako dopadol ;) dúfam ze aj ja sa čoskoro dočkám pozitívneho testu ...

kikha
17. nov 2017

@emeli124 keď si vzala tabletku po včas tak by si mala dostať normálne držím palce a stres to fakt ešte zhoršuje lebo už vidíš a namýšľaš aj to čo ti nie je ako v mojom prípade to bolo všetko zo stresu ja som bola úplne hotová a tiež asi popremýšľam nad HAK lebo take stresy ako som mala teraz zažiť už fakt nechcem

janamexico
17. nov 2017

@emeli124 urcite aj prezervativ
@kikha tabletky tiez niesu 100% a neochrania pred chorobsmi ja som otehotnela s mojim synom jedenkat som si nedala tabletku ☺

emeli124
17. nov 2017

@janamexico ja mám priateľa 4 roky čiže čo sa týka chorôb nemám v tomto strach ale jasne súhlasím ináč s tebou

emeli124
17. nov 2017

@janamexico fuuh jedna tabletka?? Čosi.. no dobre vedieť.. ako ja už som brala HAK aj v minulosti a užívala som každý deň akurát že nie stále na hodinu presne..

emeli124
17. nov 2017

@kikha Jasnee hneď na další deň a dokonca sa priateľ domna ani nespravil a mala som neplodné dni čiže čo ti poviem 🤷🏽‍♀️ O stresoch by som ti toho vedela povedať 😄 kedy aj nemožné je pre teba môžne nie? 😄🤦🏽‍♀️

janamexico
18. nov 2017

@emeli124 ziadna ichranie nieje stopercentna treba si davat pozor lebo ak otehotnes a mozno si si to dala vziat moze sa stat ze to budes lutocat do konca zivotav🙂

hennyinnsbruck
20. nov 2017

Kocky, kto bral inofolic, posunul vám ovulaciu??
Ja mam cykly 32dnove ovula je na 19-20 dc.

Vcera ma velmi bolel vajecnik(normalne ovulu necitim) , len tak s prdele som ovu urobila dnes a celkom silny. . Hej chyba mu este, ale dnes som len 12dc!!!!🤔🤔🤔

ejuska2586
20. nov 2017

@hennyinnsbruck Ahoj. Citala som o par babach, ktorym posunul ovulku. A dokonca i pomohol s otehotnenim.

hennyinnsbruck
20. nov 2017

@ejuska2586 som zvedavá🤔🤔normálne netestujem ovu, ale teraz budem😂😂😂😂

ajka32
20. nov 2017

@hennyinnsbruck ja ho beriem ale ovulku som mala normálne ako mávam asi, vaječník ma pobolieva už od ovulky. Inak som mala tiež výraznejšie príznaky, predtým som ju necítila vôbec. Teraz čakám ms tak uvidím kedy príde, keďže posledné mesiace mi skákal cyklus hore_dole

hennyinnsbruck
20. nov 2017

@ajka32 nadšená som z toho neni aby sa mi cyklus rozhádzal to nepotrebujem😣uvidím. . . .

ajka32
20. nov 2017

@hennyinnsbruck tak u mňa uz horšie byt nemôže mam taky pocit😀

hennyinnsbruck
20. nov 2017

@ajka32 😐😐😐

ingba
20. nov 2017

Dievčatá dneska som 27dc. Vidíte tam niečo ? Test som robia až okolo 10te. Už sa snažíme od leta a teraz sme sa už hadam aj mohli trafit kedže manžel robí mimo SR. Dakujem za

laydy7777
20. nov 2017

@hennyinnsbruck ahoj. Ja som uzivala inofolik tablety. Cyklus mi nerozhadzal mala som pozitivne testy uz od 13Dc ale ovu som mavala okolo 18DC a to bol mega pozitivny test aky som este nemala. Testuj kazdy den a uvidis .pre istotu majte sexik kazdy druhy den aby ste sa trafili. Nam to vyslo a zostala som tehu po inofoliku a vitexe.drzim palce.

saminko1
20. nov 2017

@ingba ahoj ...nieco sa tam crta 🙂 skus o dva dni opat testnut 🙂

chuchu86
21. nov 2017

Ahojte Babi,
Zajtra mám dostať ms.
Dnes som spravila ráno test, kuknite.

lulila098
21. nov 2017

@chuchu86 nič tam nieje. Čisto biely test...

wewe28
21. nov 2017

@chuchu86 skúšala som to aj upraviť, ale nič tam nevidím 😕 možno neskôr ak nepríde mrcha. mne ukázalo
prvú viditeľnú čiarku po 6 dňoch meškania.

chantalka86
21. nov 2017

@chuchu86 no praveze ja ju tam na monitore vidim, alelen ked nezvacsim fotku, takze drzim palce 🙂

ajka32
21. nov 2017

@chuchu86 na mojom mobile vidno, keď nepriblizim 🙂