Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@1mata
Ahoj my sa s manželom tiež snažíme o druhé babo , jednu dcéru už mám pred ňou som raz potratila v 8tt a teraz v júli v 22 tt :( odvtedy mám pocit niekedy ze mi z toho asi preskočí ako chcem otehotniet :( robím si ovu testy ale vôbec mi nevychádzajú pozitívne aj napriek iným ovu príznakom ... tiež zvažujem kúpiť infolic a pre manžela folandol , alchemilku čaj pijem asi tri mesiace . Chcem sa opýtať ako dlho si užívala infolic kým sa Ti podarilo otehotniet ? Nerozhadzalo Ti to cyklus ?
@chantalka86
@ajka32
Ďakujem veľmi pekne, aj moje 2 ďalšie kamošky vidia ducha. Tak
Uvidíme či zajtra dorazí mrcha.
1 den meska 🙏🙏 ...dufam , ze nedorazi ...testy biele :/
@ivusik1111 ahoj, asi 2 mesiace som ho uzivala, nikdy som s menzeskou nemala problem, vzdy prisla presne ako mala.
To ma mrzi, co bolo pricinou potratu? Asi by som zosalela v 22 mesiaci 🙁
@1mata
Ja som krvacala skoro od začiatku tehu a moja bývala gyn mi stále tvrdila ze je všetko ok ... 🙁. Dokonca aj na pohotovosť som chodila ako na klavír a nikto s tým nič nerobil 🙁. Nakoniec som doma potratila 🙁. Dúfam ze ten infolic zaberie :(
@ivusik1111
To nemyslite vazne? Ja som po 2.potrate zmenila Dr. A myslim ze to bolo dobre rozhodnutie. Drzim palce nech sa zadari, ale ako hovorim treba sa zamerat na nieco ine, nech sa hlava trosku oslobodi od myslienky na miminko, niekedy je to na skodu...

@1mata
Áno ja viem , len niekedy to proste nejde ale budem sa snažiť na to nemyslieť lebo psychika robí naozaj veľa ... dúfam ze to čoskoro vyjde a budem sa tešiť z // na teste 🙂 tebe prajem este krásne a bezproblémové tehulkovanie ;)
Žienky mám na Vás otázku... mešká mi mrcha dnešným dňom 12 deň. Robila som si naposledy test a javila sa tam nejaká čiarka. Volala som so sestričkou, žeby som prišla na vyšetrenie, tak ma odbila, že mi pichne agolutín a uvidíme čo sa bude diať. Myslíte, že je to okej spôsob? Čakala som, že mi vezme krv na hcg a nie rovno agolutín 🙄
Tento test som si robila 18.11 cca
@val9 mne ked duchovali testy som sa normalne objednala urobil mi ultrazvuk zistil vystu folicularnu a zobral krv krv negativna takze problem cysta ale teba uz dlho meska netestovala si este pistup sestricky urcite nebol spravny 😒i
@janamexico no lenže ja cysty nemám určite týmto to nebude. No už 12 deň včera som si ku večeru už necítila kríže a chrbát. Plus som akokeby začala špiniť ..ráno zasa nič, prestala som špiniť, brucho ma nebolí ... podarilo sa mi nejako uvoľniť z práce tak, že nech ma prezrie .. čakala som aspoň, nejaký odber a nie agolutín .., čo mám robiť?
@val9 ako hovoria krus testik iny ja neviem ako neviem co by somti poradila ty krv si mozes dat zobrat aj u obvodnej myslim
@1mata super 😉...tak tak ta psychika..ja som cerstvo po ivf no nevydarilo sa...v lete potrat v 7 tyzdni..2 x laparka..odobrate vajcovody..psychika ani nevrav..teraz mam dilemu som pn ci mam ostat bo chcem o mesiac skusit zas proste nevzdat sa...dat sa dokopy..ci ist do prace...tam je to teraz ze chaos...uvidim podla vysledkou zajtra....

Dievcata chcem vas povzbudit. Snazili sme sa 2 roky o druhe babo, nic nepomahalo, ovu a menzes pravidelna, vsetko bolo OK. Po 1.porode ma 2x cistili takze vsetko mohlo byt sposobene oslabenou maternicou.Alebo to bolo psych.Zrazu sa podarilo otehotniet a nasledovali 2 potraty... aby som na vsetko zabudla zacala som sa venovat niecomu co ma vzdy bavilo. Dala som vypoved v praci a prihlasila sa na kurz s tym ze po ukonceni zacnem podnikat. A zrazu znova tehotna, treti krat v intervale 3 mesiace. Zmenila som Dr.ktora mi hned nasadila progesteron. Ked sa blizil kriticky 6tyzden bala som sa vzdy na wc pozriet na papier, ci znova nepride krvacanie. Dnes som krasny 33tt a dufam ze vsetko bude uz len dobre 😉
Snazilkam drzim palce a aj ked sa to asi neda, netreba nato tak tlacit, ono to pride ked to clovek najmenej caka ❤
Inak testiky som mala vzdy slabsie...
A asi pol roka som pila alchemilku a uzivala inofolik a manzel folandrol...mozno pomohlo aj to