Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dik, baby, ale dnes na teste nic...asi to bol predsa len kanalik, dnes som 10DPO, to by uz nieco bolo vidno. Uz netestujem a pockam na MS v sobotu ☹.
1 DC 😒😢
Ahojte.Tak som sa tu chcela pridať,len mi tu nejde dať fotku testu,je tu niekto,komu by som mohla poslať foto do súkromnej správy?vďaka
@katrinka12 ahoooj, kludne posli, ak chces! 🙂
@katrinka12 kludne aj mne 🙂
@katrinka12 samozrejme posli 🤗😉
Tak ja neviem,niekomu mi ide poslať fotku,niekomu nie,tak ja neviem čo to znamená,čo je s tým mobilom😒☹
@katrinka12 hii ten mobil si este vybera 🤔🤗ale niee stane sa ze to vyhodii
Zeny idem sa zblaznit ...1 DC a mne ide od bolesti vajecniky rozdrapit ;( ... Co si mam dat aby to preslo ? Liek som si daa pred hodinou a nezabral ...Naposledy som mala take bolesti ako pubertacka ...auuu
@olylili
@lenakiss ...nic take doma nemam :( ...Niesom typ cloveka ktory hned siaha po liekoch ked ma nieco zaboli , ale toto je , ze mega bolest ...Dala som si nalgesin s ...Ten mi pri zlomenine zabral takmer okamzite a teraz absolutne nic :( ...ak to neprejde tak budem musiet rano navstivit lekara nech mi nieco predpise ... Ani krvacanie sa mi nejde riadne spustit , len par kvapiek a dost ....mozno preto tie bolesti ...

@0507 ale môže byť...skús zasa o pár dní ráno. Možno je ešte nízka hladina hcg, tak poobede nemuselo ukázať nič.