Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby ja vam tak zaavidim ale tak v tom dobrom slova zmysle..vsetkym zelam krasne tehulkovanie...ja sa uz neviem dockat MS kedy dostanem po kyrete uz je to skoro mesiac a stale nic :( aa hned ako to bude mozne sa zacneme opat snazit 🙂
@linsss
Neboj dostaneš 🙂 ja som po kyrete dostala ms až na 62 deň a potom sa mi to už samo od seba pekne upravilo 🙂
@ivusik1111 aaa kedy si bola na kyret? Podarilo sa ti potom otehotniet?
@ivusik1111 Ja myslim,ze mohla byt ovu.Ten test sice nie je uplne pozitivny,ale niektore baby mavaju aj taketo testiky a ovu mavaju.
Ake dlhe cykly mavas a tento test bol na kolky den cyklu robeny?
@rebeka211
Ja už jednu dcéru mám 2,5 ročnú .. na kyrete som bola teraz v júli pretože som potratila v 22 tt :( teraz sa snažíme druhý mesiac tak uvidime ...
@rebeka211
Cykly mávam 32 dňové a ten ovu test bol robený včera na 19 DC
@rebeka211
Test bol robený na 19DC cykly mávam 32 dňové
@ivusik1111 booze to mi je luto neviem si to ani len predstavit ake to muselo byt hrozne. Mne robili kyret v 5 tt a bolo to premna hrozne ty si musela prezit stokrat horsiu bolest...prajem vela vela sil a snad coskoro sa budeme obe tesit z //
@ivusik1111 Tak to mohol byt akoze pozitivny test,kedze si ho robila na 19.dc a cyklus mavas 32dnovy.To by sedelo aj s bolestou.Ani ja som vzdy nemala uplne rovnake tie ciarky a ovu mi prebehla podla bazal.teploty. 😉
To ma mrzi,tak snad sa vam podari coskoro znova vidiet tie krasne //
@niky1141997 ja tam nevidimnic je mi to luto 😐 nabuduce urcitr vide
@linsss
Ver ze bolo o to horšie ze sa to stalo doma :( ako pri dcére aj teraz co som potratila tak sa mi podarilo otehotniet na prvýkrát ... tak snáď to vyjde čoskoro aj teraz len vieš , keď žena strašne túži po dieťati tak ako ja teraz tak niekedy to nie je potom take ľahké :( psychika robí svoje a nemyslieť na to nie je take ľahké :(
@niky1141997 tiez nic nevidim
@ivusik1111 Lh kolise pocas celeho dna... takze je dost mozne ze vecer budes mat ciarku taku ako vcera
@ivusik1111 veru ta psychyka je najhorsia ja som taak velmi chcela ze az som o to prisla...a ako pises nemysliet nato je najtazsie ale musime sa snazit ..ja som si kupila femibion a alchemiku caj snad aj to pomoze 🙂 ...a najhorsie je ze kazdy okolo mna je tehotny a vraj "neplanovane" a my co chceme tak to nejde :(

@wewe28
@wewe28 - dnes už piaty deň