Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ivusik1111 ano podlana je rozmoceny tieto tycinkove mne duchovali nikdy neboli viditelne a celkovo mne nesadli mne vyhovovali co sa davaju do prudu mocu ostane ti na nich aj pamiatka dlhsie 🙂
@janamexico
Ten je práveže do prúdu mocu Lady max len som ho rozobrala:(
@val9 ahoj tolko netreba! Inak je to vysoky prisun..
Staci3-4ks denne!!je zdrava Ale netreba so všetkým prehanat..
Potom po 4mes pol roka pauza
http://zdravie4you.sk/spirulina-zeleny-zazrak/
@ivusik1111 aha to je taky ruzovy ze asi neviem skus rapid clear alebo eate jeden a nenaklabaj ho moc 🙂
@mimiqa no on je baran tvrdohlavy a dava si pozor 😉...Ale aj tak teraz beriem HAK a tretie babo "ja osobne" planujem az za cca.4 roky...Mm uz dalsie nechce - ze uz aj druhe bolo vela...Inak mame dvoch syncekov (9r. a 25,5 mes.), takze tak...Ak chces, kukni do mojho blogu do albumikov 😉...Tebe velmi drzim palceky na Januar, snad vam zaciatkom roka bude pozehnany Tvoj vysnivany maly princ 😉
@nellynnnka vidim krasne //...Drzim palceky, aby tmavli 😉
@ivusik1111 testik zvlastny, asi ozaj rozmoceny...ktovie, ale urcite testni este raz...skus tento Lady max 😉...Drzim palceky 😉
@luta13 Dakujem velmi pekne
Ved sa nemozem dockat rana ....
Co mi test ukaze ci bude ciarka aspon o trosku silnejsia .. 🙂
@luta13
Ahoj moja , Ved práve to bol Lady max do prúdu mocu :( preto sa čudujem ze vyšiel takto :(
@nellynnnka ahoj, tak ako, uz si dnes testovala? 🙂
@ivusik1111 skus tento, co som poslala fotku, je to namacaci test, ale ak si tehulka, mal by ukazat uz nieco jasnejsie...🙂...Test do prudu mocu som ja nikdy nepouzila a az tu som o nom pocula prvykrat...Drzim palceky 😉
@sara34valentina Ďakujem ti za odpoveď no mne sa to tiež videlo byť hrozne veľa.. vyskúšam ju, lebo samé pozitíva má 😉
@luta13 moj je tiez baran 🤣🤣🤣ale ja som ho odmakcila nakolko som lev🤗😁neviem akym zazrakom ale urobi co poviem 😉tiez nechcel..no ked som bola tehu uz pozeral vacsi byt ci domcek...ked som prisla o to tak bol pri mne...teraz ked som zas prisla oto myslim ze uz mal slzy..on neda najavo drzi v sebe...verim ze uz mi to vyjde 😙
Dievčatá viete mi poradit, keď mi mešká menzes 34 dní doktor mi nasadil duphaston ten som dobrala v nedeľu. Čo bude nasledovať? Môj elek. kalendarik hlási kadečo :( dakujem
@luta13 ahoj ano robila ..vcera 2 testy ukazali pekne slabe vyditelne ciarky dnes z ranneho mocu
Ovela slabsiu ako vcera ...
Preco? Ved mala byt silnejsia ne ??? 🙄

@mimiqa ano 😝