Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@terry658 skús ráno ja dnes na 11den meškania takto ráno ukázal čo myslis
@maciatko950 na tom spodnom nieco vidim :D
@terry658 Uvidím čo z toho bude pri prvom mi dve čiarky silné vyšli až na 18den meškania na 12 deň bol slabý dusík tak uvidím
@nellynnnka ja mať taký už skacem od radosti 🙂 myslím že je to jednoznačne gratulujem a užívaj tehu 🙂
@maciatko950 nemozem
Tomu stale uverit dakujem 🎊❤️
@nellynnnka gratulujem 🎊🎉🎈
@monika2101 do ms mam este 4 Dni tak dufam .. ze
Je to vazne tam dakujem !! 🙂
@nellynnnka urcite 🤗🤗🤗
@nellynnnka gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie. Uzivaj si kazdy den je to neskutocny pocit nosit pod srdieckom tu najvacsiu lasku nasho zivota.😉😉
@laydy7777
Dakujem velmi pekne ....
Potrebujem asi ... zacat brat nejake vytaminy a podobne aby som bola kludnejsia 🙂
Tak baby mam to krasne potvrdene ani som neverila ... ze sa to Niekedy ...vazne stane po dlhych 3 rokoch snazilkovania sa ...
Som v tom ... strasna radost aj strach ...
Ze ci bude vsetko ako ma byt dakujem za vasu podporu a z celeho srdiecka prajem aj vam coskoro pozitivny testik je to to najkrajsie co moze byt ❤️🎊❤️❤️😍
@nellynnnka vratulujem a prajem spokojne tehulkovanie 🙏🏻❤️
@nellynnnka 4dni do ms a takyto test, aby to nebola dvojita radost 😉 kazdopadne gratulujem 😍
@nellynnnka ja som ti vravela ze digi ukáže 😉😍
@katyk22 jasný 👻 drzim ✊🏼
@nellynnnka takyto teste som si našla pred rokom sedem dní do ms a dnes sme oslavovali prvého Mikuláša gratulujem a prajem veeeeelmi veľa zdravíčka ❤
@monika2101 juu dakujem 😊😊 ale jedine co mi vrta hlavou ako je mozne ze takto vysiel ked som cca v strede cyklu? :O je pravda ze test nebol z ranneho mocu, bola som po nocnej a robila som ho rano o 5 :D takze teoreticky to bol vecerny moc :D
Dakujem baby velmi pekne je to krasny pocit .. a zaroven velky strach ...
A nahodou neviete ako to funguje ak mi digi test ukazal 2-3
Tak briblizne som v akom tyzdni tehotenstva ? Na nete som nasla ze 4-5
Priblizne ..
Ak ma niekto ms pravidelne kazdych 28 dni a vysledok je 2-3
Tak podla lekara je 4-5tt
no ja medzi ne nepatrim .. cize .. asi sa to vypocitava inac ? ..
@nellynnnka clearblue ti ukaze 2-3 k tomu si pripocitaj 2 tyzdne takze realne si v 4-5 tyzdni 😊😊 gratulujem 🤗
@katyk22
Preco sa k tomu pripocitava dalasie 2 tyzdne ??
Asi som sprosta ale vobec tomu nechapem 😂😂😂😂
@nellynnnka nic si z toho nerob tiez tomu nechapem 😂😂 takto mi to vysvetlovala teta ktora uz ma 2 chlapcov ☺ druhy sa narodil pred nedavnom takze este to ma cerstve 😂
@nellynnnka gratulujem a uzivaj kazdu chvilu lebo sa ani nenazdas a budes rodit 🤰😉🙈 nedavno som sem aj ja davala testiky a o chvilu je malinka na svete ❤️ Vela zdravicka prajem
@nellynnnka ja som mala nepravidelný cyklus malý bol od začiatku týždeň väčší aj preto som mala koľajnice na teste už týždeň pred ms asi to bude aj tvoj prípad každopádne daj vedieť ako rastiete 😊 teším sa veľmi s tebou
@katyk22 no divne ... ale dakujem 🙂

@maciatko950 asi 16 dni :D