icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jadani
13. okt 2014

Ak môžem, tiež sa zapojím, už som zúfalá, neviem, čo si mám myslieť. MS meškala týždeň, nebola to normálna MS, len špinenie, v strede na 1 hyg. potrebu🙂, mám pálenie záhy, nafúknuté bruško, kríže a tlak v podbrušku. Je možné, že mi to testy ešte neukazujú? Od ovu som tri týždne. ďakujem veľmi...

jaruska18
13. okt 2014

@jadani ahoj, ja na tomto teste ciarku vidim 🙂

jajaaaaa
13. okt 2014

@jadani aj ja nieco vidim...

jadani
13. okt 2014

@jaruska18 vďaka. ja už neviem, čo vidím a čo nie - toto je rapiclear, robila som si aj od dr. maxa pásikový, ale ten snehobiely...som z toho zmätená, neviem, kedy to už bude isté🙂

jaruska18
13. okt 2014

@jadani ahoj, ja na tomto teste ciarku vidim 🙂

jadani
13. okt 2014

@jajaaaaa ďakujem...myslíš, že je možné, že po 3 týždňoch by to bolo takto slabučké? je možné, že mi iný druh testov vychádza negatívny?

jajaaaaa
13. okt 2014

@jadani mozne to je, citala som tu vela prispevkov, kde mali baby pozitivne testy aj vyse tyzdna po meskani. Ak je tam naznak, skus mozno rano digi test, ten ti ukaze jasne ci ano ci nie. Ked si pozries tabulky hcg, je to kludne mozne, ze ho mas este nizke. Skus si to potvrdit, viac ti neporadim 😖

jadani
13. okt 2014

@jajaaaaa aj tak veľmi ďakujem, pomohla si mi🙂

misha666
14. okt 2014

ahojte...toto je moj dnesny ranny... 😕 ja tam nieco vidim...co poviete?

chmurkaxy
14. okt 2014

@1234lubka

@rencici27
Tak uvidíme.. Včera ranný duch, cez deň som robila ďalšie dva a snehobiele a dnes z ranného zase duch. Keďže mi došli testy, skúsim o pár dní, ak nepríde ms.

jadani
14. okt 2014

@misha666 ahoj.na tomto teste nevidím nič, možno fotka skresľuje. skús o pár dní.... 😉

petra212
14. okt 2014

@misha666
ja tam niečo vidím

misha666
14. okt 2014

@jadani
@petra212 kocky na mobile s ktorym som to fotila to vidno pekne... na monitore to tak nevidiet.... ja mam uz 3ti den take ako krce alebo bolesti v bruchu....dnes som 10 alebo 11 DPO ... tak snad to nieco znamena a len pozitivne 🙂

khiarka
14. okt 2014

ahojte ma niekto skusenosti s tehu testom ze sa vam sfarbili dve kolajnicky a po pol hodine ta spravna ciarocka zmizla?

jajaaaaa
14. okt 2014

@khiarka mne to urobil mamatest trikrat po sebe. tak som kupila iny a na dalsi den som mala pozitivny 🙂

khiarka
14. okt 2014

@jajaaaaa myslis si zeby to nemohol urobit len preto lebo je vlhy a ked uschne tak vlastne vybledne ale neznamena to tehu? Kiez by sa to stalo aj mne a tebe srdecneeee gratulujeeeeem

khiarka
14. okt 2014

@jajaaaaa v aky den si robila test v den menzesu alebo neskor?

jajaaaaa
14. okt 2014

dakujem, este to beriem s rezervou 🙂 tie mamatesty 3,2,1 den pred MS, v den MS som mala dve ciarky na inom teste a dnes druhy den znova. tie mamatesty boli ruzove jasne ciarky v limite a potom zmizli :D

chmurkaxy
14. okt 2014

A duchuju aj mamatesty? Skúsila som teraz poobede a duch, ukázal sa do 15 min. Či mamatesty robia kanaliky?

barboritta
14. okt 2014

@chmurkaxy toto su tie najhorsie testy na trhu.mne duchuju stale.ja uz si ho nekupim.viacero bab v mojom okoli to iste.

jaruska18
14. okt 2014

@chmurkaxy ja som na nich mala kanaliky a dost viditelne 🙂 ale tebe drzim palce nech to vyjde 🙂

misha666
14. okt 2014

@chmurkaxy aj mne duchuju ☹ najskor ...

1234lubka
15. okt 2014

@chmurkaxy pockaj par dni a kup si scitlivistou 25, tie ked ukazu duchaje to tam...ja uz adi ani 10tkovy nekupim....

adrika91
15. okt 2014

@jajaaaaa ahoj aj ja som mala začínajúcu tehu čiarku takú ako ty a to mávam cykli 35dňové a prvý som robila 33DC a ukázalo mi takú slabú čiarku potom druhý test som robila 35DC čiarka bola tmavšia . Tretí test som robila na 37DC a už boli čiarky skoro rovnako silné 🙂 Dnes som 41DC mrcha nikde a test mi ukázal testovaciu čiarku intenzívnejšiu ako kontrolnú 🙂 zajtra idem k dokimu na odbery krvy a možno už aj ultrazvuk urobí 😉

jajaaaaa
15. okt 2014

@adrika91 super, krasne, gratulujem 🙂 ja mam tie ciarky este slabe, dnes mam taku ako ty tu najslabsiu, ale som len 30DC... ale pozitivnych mam viac testov - aby som si bola ista, robila som aj pepino, aj rapiclear kazetovy, aj lady max... takze vytuzene cakam na nejaky pokrok, uvidime opat zajtra 🙂

anulqua
15. okt 2014

DIevčataa, vidite to tam aj vy? Som 19DC 🙂

petra212
15. okt 2014

@anulqua
"naživo" je tá čiarka ružová?
každopádne skús o dva dni či bude silnieť

misha666
15. okt 2014

@anulqua ja vidim 🙂

anulqua