Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jadani mozne to je, citala som tu vela prispevkov, kde mali baby pozitivne testy aj vyse tyzdna po meskani. Ak je tam naznak, skus mozno rano digi test, ten ti ukaze jasne ci ano ci nie. Ked si pozries tabulky hcg, je to kludne mozne, ze ho mas este nizke. Skus si to potvrdit, viac ti neporadim 😖
ahojte ma niekto skusenosti s tehu testom ze sa vam sfarbili dve kolajnicky a po pol hodine ta spravna ciarocka zmizla?
dakujem, este to beriem s rezervou 🙂 tie mamatesty 3,2,1 den pred MS, v den MS som mala dve ciarky na inom teste a dnes druhy den znova. tie mamatesty boli ruzove jasne ciarky v limite a potom zmizli :D
@chmurkaxy toto su tie najhorsie testy na trhu.mne duchuju stale.ja uz si ho nekupim.viacero bab v mojom okoli to iste.
@jajaaaaa ahoj aj ja som mala začínajúcu tehu čiarku takú ako ty a to mávam cykli 35dňové a prvý som robila 33DC a ukázalo mi takú slabú čiarku potom druhý test som robila 35DC čiarka bola tmavšia . Tretí test som robila na 37DC a už boli čiarky skoro rovnako silné 🙂 Dnes som 41DC mrcha nikde a test mi ukázal testovaciu čiarku intenzívnejšiu ako kontrolnú 🙂 zajtra idem k dokimu na odbery krvy a možno už aj ultrazvuk urobí 😉
@adrika91 super, krasne, gratulujem 🙂 ja mam tie ciarky este slabe, dnes mam taku ako ty tu najslabsiu, ale som len 30DC... ale pozitivnych mam viac testov - aby som si bola ista, robila som aj pepino, aj rapiclear kazetovy, aj lady max... takze vytuzene cakam na nejaky pokrok, uvidime opat zajtra 🙂

Ak môžem, tiež sa zapojím, už som zúfalá, neviem, čo si mám myslieť. MS meškala týždeň, nebola to normálna MS, len špinenie, v strede na 1 hyg. potrebu🙂, mám pálenie záhy, nafúknuté bruško, kríže a tlak v podbrušku. Je možné, že mi to testy ešte neukazujú? Od ovu som tri týždne. ďakujem veľmi...