Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dakujem velmi pekne dufam ze bude vsetko v poriadku najhorsie je ze viem ze uz by som
Nemala fajcit .. ale zle mi vobec nieje @milasik10
@katyk22 takze ak som mala .. ms naposledy 7 Novembra
Tak to potom sedi ..
Som asi v 4-5 tyzdni ?
@nellynnnka nemas v poslednej dobe velku chut na cigu? Lebo doteraz som fajcila tak 8-10 cigariet za den a teraz? Teraz ich dam aj 17 😡😡
@nellynnnka ano malo by to tak byt 😊😊 velka gratulacia 😊😊 no tak na buduci rok uz budete 3 na Vianoce 😍😍
@nellynnnka zle mi bolo pri prvej od 7 týždňa do 5 mesiaca aj infúzie pri druhej absolútne nič a teraz od 8 týždňa do 16-teho ale zvládla som bez infúzie
@nellynnnka ani mne nic nebolo cele tehu... chvala Bohu. Vobec som negrcala. A kolko fajcis denne? Znamej lekar zakazal uplne prestat fajcit, pretoze ona bola tazka fajciarka a uplna abstinencia by jej neprospela. Fajcila pocas tehu 3-4 cigarety denne a maly je zdravy ako buk... ale ak fajcis len malo ,tak prestat treba. Ja som bola prilezitostna fajciarka ale od kedy som vedela ,ze som tehotna,tak som nemala ani jednu cigaretu. A ani mi to nechyba
@katyk22
Presne prehnanu chut ...
Len co dofajcim mam chut na dalsiu .. bude to strasne prestat aj ty mas taku chut ??
@milasik10 nesom tazka fajciarka ...
Maximalne 7 na den .. ale teraz mam
Chut .. na cigi skoro neustale ale urcite prestanem ..viem ze to nieje dobre
@nellynnnka och ani mi nehovor.. a hlavne v praci niekedy som vyfajcila 1 za hodinu a teraz? Jedna od druhej.. 2 za pol hodku... ale mne sa moc nechce verit ze by sa to podarilo nakolko mam este daleko do ms 😞 test ktory vysiel tak som ho robila po nocnej cize teoreticky to nebol ranny moc ale vecerny tak neviem co si mam mysliet
@katyk22 posli testik ....
@nellynnnka iba tento zatial mam 😞
Tak to ti zavidim ... dufam ze
Prestanem aj ja dufam ze mi bude zle z cigi su zeny ktore prave v tehotenstve na ne maju chut nechcela by som patrit medzi take zeny :(
Ja som sa snazila raz prestat
Nefajcila som pol roka ale aj som pekne pribrala tak som sa zlakla se som zacala fajcit aby som schudla :D
@olylili
@nellynnnka uplne taky pidi duch ze ho az musis hladat tak neviem 😟
@katyk22 ja tam vidim //
Urcite je to tam len si mozno ... este malo tak to test nezaznamena .. ja som mala
O nieco
Silnejsiu ale nie o vela a potom silnela .. Dufam ze bude aj tebe .. prajem ti to velmi
Lebo je to krasny pocit ..
A ak dokazes vydrzat tak si zrob potom digi ten je vraj spolahlivy .. no ja som sa testovala kazdy den mne to nedalo a do teraz neverim ze som v tom ..
Kedy mas ... mat Ms?
Ja mam napriklad 4 dni do ma a uz ukazal
Aj digi test ..... tak mozno to nemas az tak daleko ako si Myslis a kazdy hovori ze sa testuje az po meskani ale ty uz mas viditelneho ducha teraz 🙂 @katyk22
@nellynnnka ten digitest mam ale je mi ho luto pouzit 😂 dnes som si kupila tycinkove testy tak zajtra skusim z ranneho mocu ☺ keby sa nieco zmenilo hodim foto 😂 a ty si si digitalny robila v ten isty den ako posledny papierikovy alebo az na dalsi den? ☺
@nellynnnka ehm ja mam do ms az 12 dni 😂 preto mi to nejde do hlavy... mam ju dostat az 18.12.
@nellynnnka moja ségra tiež pribrala sa zľakla začala znova len čo ja som za týždeň vyfajcila tri tak ona za deň aj šesť fajčila v tehu dve za deň ešte keď nemala bruško som to tak nevnímala no keď si zapálila už s veľkým bruškom vyzeralo to strašné vtedy si to tak človek všimne s uvedomí mala sa narodila v 36 týždni s nízkou hmotnosťou ale tak to sa mohla aj keby nefajcila za to ja som mala nadpriemerne 😊 a hneď prestať sa neodporúča
@katyk22 ja som sa .. testovala asi posledne 2-3 dni tycinkovimy ... one step kupene cez ebay 10/mlu a boli slabo pozitivne ...
Este dnes rano som si robila ..
Ten test .. a bola slaba ciarka ..
A potom vecer som
Si robila dogitalny .. pisu ze sa moze pouzit 4 dni pred MS.
Skusaj lacnejsie ja som bola na tom tak isto len dnes mi uz nedalo ked ze mam 4 Dni do Ms...
:D
Su dost drahe ...
Mne teda stale 12. Dni do ms testy neukazali ani ducha boli snehovo biele drzim prsty vyzera to nadejne 🙂
A ja som mala rano slabsiu ciarku ako poobede ..
Preco sa neodporuca hned prestat ??
Ono sa to ani neda z dna na den .. ale pomaly obmedzovat ...by sa to dalo ... aj ked len co si zapalim Mam hned vycitky ...
@olylili
@nellynnnka hm, zvlastne. Ja som ani nemala chut na cigaretu vobec. Ja som sa tak tesila,ze sa nam to podarilo, ze som sa snazila vyhybat vsetkemu skodlivemu a jedla som co najviac zdravych veci,aby sa drobcovi u mna zapacilo a aby tam aj ostal 😁😍 kasli na cigy teraz, daj si radsej cokoladu... tyzden bude kriticky , potom ked uvidis foto z ultrazvuku,tak ta to posilni, uvidis 🙂
@milasik10 mas pravdu ..Dufam ze
To nebude az take tazke a aj keby Bolo stoji mi to zato 🙂 dakujem 🙂 🙂
@nellynnnka neodporúča pri tuhých fajčiarov aby si nemala abstaky
@nellynnnka no ved prave preto ze su dost drahe tie digi 😂 a aby mito ukazalo minus tak to nee 😂 su aj lacnejsie moznosti 😂 uff jedine ze by sa to podarilo este minuly mesiac ☺ ale ms som mala 🤐 sice len 3 dni (normal mavam 4) ale mala a teraz chodim nonstop na wc, raz som na papieri mala ruzovkastavu farbu tak som si pomyslela hmm super zapal mocovych ciest 😑 ale krv v moci sa nedostavila, bolest pri cikani tak isto nie ale stavy casteho curania nie a nie odist 😂 tak som skusila s malilinkou nadejou test ze ci nahodou 😂 a ono to ukazalo toto 😂
@olylili ja som zvedava, ako bude po porode. Lebo ja som predtym fajcila tak,ze vacsinou len ked sa islo vonku posediet alebo v lete pri grilovacke a to tiez len slimky a najlepsie mentolove...pri tom moja polovicka fajci pravidelne. No dnu nie, vzdy chodi vonku a pri mne nikdy nefajci. Som zvedava , ci mi bude cigarety chutit potom a ci sa nezgrcam z nej. Nebojim sa zavislosti, mozno budem len tak obcas ako som fajcila aj pred tehu
@katyk22
Uz len cakat a dufat ze bude ciarka silniet ...
Pridavaj casom sem testiky nech sa tesime z tebov 🙂 🙂 .
Tak to asi Nie ..ja som mavala dni kedy som si dala maximalne 2 cigi niekedy aj 10 podla ... toho aku som mala
Naladu :D pol roka som nefajcila ani mi to nechybalo ..
A teraz viem ze vomne rastie maly cloviecik tak ...by mi to uz vobec nedalo ...
Radsej sa dobre napapam vynahradi mi to aj Cigu 🙂
@olylili

@olylili dakujem velmi pekne ❤️❤️