Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@petra212 @misha666 dievčat a tak nieje to tehu, bola som na pohotovosti lebo som zacala krvacat, a tam mi povedali ze hcg je zvysene aj pocas ovulacie ja mam 64,5 + mám zvýšene CRPčko a vraj mam ovulačné krvácanie kt by malo ustať do 3 dni ale pokúšať sa o bábo ani nemusíme keď že mi zistili PCO vaječníky :/ hrozne nešťastná som z toho ☹
@niquska no ´ja teda vidím na ten druhej pekne
@andrejta
@lucinka1104
@lucinka1104 inac ho vidno na teste celkom pekne len je este slaba o dva dni vam pridam dalsiu 🙂 😉
na druhej foto jee 🙂
@1valeria1 tak už to začína mávam ranné nevolnosti pocit na zvracanie ale zatial sa tak nestalo 🙂 prsia napäté hlavne bradavky bolestivé na dotyk a stále chodím močiť :D len mám aj nie moc dobrú správu na pravom vaječníku mi našiel cystu 3,5cm veľkú to ma moc nepotešilo ale že zatial to je v poriadku...uvidíme v tom novembri čo nové 😉 Vám držím palce 😵
@anulqua a to preco sa nemozte pokusat o babo,...ved predsa pco sa da liecit.....
@adrika91 cysta pokial nerobi ziadne problemy tak sa vacsinou sama vstrebe ani nevies ako a kedy 🙂 ja mam cysty na oboch vajecnikoch preto je nase snazenie trosku skomplikovane :-/ uzivaj si tehulkovanie a nevolnosti urcite cochvila prestanu 😉 ja som mala do 3 mesiaca a potom keby mi nerastlo brusko tak ani neviem ze tam drobec bol 😉
babulky da sa pridat do tejto skupinky?dakujem
@1valeria1 ja som mala pred dvoma rokmi cystu ktora mi ževraj praskla a neviem čo mala som následne krvácanie do brucha a a robili mi to laparoskopicky aby som tam nemala zrazeniny krvy a teraz zase mi našiel cystu ale na druhej strane je to strašné že to sa zvykne vracať ...ale tak pokusim sa to nebrať do úvahy a idem sa tešiť 😀 😉
@lucinenka77 je to vidiet,nato ze si 8 dpo,ale pepino duchuje,mozno to nebude tvoj pripad 🙂
Nieco tam tusim je 😉
@monika123654 ahoj, 7DPO je skoroooo... ja som tiez taka nedockava a testujem aj ked viem ze este nie je mozne aby tam bola ciarka.... 12,13,14 DPO by uz mohlo nieco byt 😉
@lucinenka77 hej na tom teste sa aj mne nieco vidi ale ten dnesy bol uplne biely a to si neviem vysvetlit ze preco ,myslela som ze uz bude vidiet lepsie ale pre istotu tam nebolo nic
@misha666 hej ja viem ze je to skoro ale co uz s nami netrpzlivimi 🙂 no s toho dnesneho som ale sklamana ked ze bol uplne bieli a neviem preco ked pred dvomi dnami som tam slabeho ducha videla.

@khiarka
ahoj ano mam take skusenosti ciarka vybledla... ak ti uz meska sprav digi alebo iny test... mne digi ukazuje 1-2