Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@melindusinka na prvej fotke vidim krasny cerveny dusik 🙂
@melindusinka dusik je tam 😊😊🍀
@melindusinka vidím ružovú druhú čiaročku!
Jaaaj boze len ci ma zasa neopusti ako posledne.Nesilnela potvorka.🙂Dakujeeem za odpovede.Potesili.
@nellynnnka od oplodnenia po inseminacii 3tt zacne zajtra... No podla ms 4+5 tt...
@mimiqa
Ja viem, ale nechápem to.. Mám 22 rokov s mužom sme boli na všetky vyšetrenia(hematologia, genetika, spermiogram, halosperm,...) a vsetko v poriadku. A uz 3x potracam...
@lucinka12356 skus este vysetrenie ci nie si alergicka na jeho spermie..telo si vytvata protilatky
@lucinka12356 vies co ... to uz nema cenu ani .. riesit kazdy hovori inac musim
Si pockat .. co povie moj dr 😁😁😁
Viem ze tehu som a to mi staci uz ma
Halava boli z tych vypoctoch 😁😁😁
@mimiqa a to sa kde vyšetruje?
@nellynnnka no ved aj mne to stacilo. Az kym dnes nic na utz nevidel ani gestacny vak a hcg stuplo za 6 dni len o cca 50jednotiek...tak uz mam cakat na menzes. V piatok mam ist opat na utz a hcg ale ze mysli ze z toho nič nebude...
@nellynnnka a ty si v kolkom? Merali ti hcg?
@lucinka12356 AHoj , nechcem byt predzvestou zlych správ :( ale mne sa za 4 dni HCG vstuplo o 100 a tiež na utz ic nevideli :( a mali podozrenie na mimomaternicove tak mi robili laparo. Snááád to nebude tvoj prípad a siiilno držím palce aby sa stal zazrak Myslíím na teba a posielam srdieckaa ♥ ♥ ♥
@linsss a co je ta laparo? Ja som bola len dvakrat na kyretaz... Teraz cakame na piatok ako to bude vyzerat ale viac menej sa spoliehaju ze pride menzes a tym klesne hcg...
@lucinka12356 myslim ze v reproimunologia..mozno ti aj chyba v tele dajaky hormon...skus tuto imunologiu..v ba je no termin az marec potom jedine nitra
@mimiqa skusim vdaka
@lucinka12356 laparo -laparoskopia ...a nakolko nic nenasli tak spravili kyretaž
@lucinka12356
Neviem este som nebola
U lekara ... zijem v zahranici tu to funguje inac pravdepodobne 5-6 tyzdniv takze ani nevies kolko tyzdne asi si bola alebo este teda si ..??
Testy ti ukazuju pozitivny vysledok napriek tomu ze dr tam nic nevidel alebo citis sa inac ...?? Zle
@nellynnnka od posledného menzesu 5tt
@lucinka12356 testy ti ukazuju pozitivny vysledok napriek tomu ze dr tam
Nic nevidel ?
Alebo citis sa inac zle ?
@nellynnnka no dr nic nevidel.. Digi test ukazal 2-3tt od oplodnenia... Mam biely vytok bez zápachu, boli ma v podbrusku az do krizov a obcas mi je zle...

Ahojte baby,ja uz bud nevidim dobre alebo neviem.Skuste sa pozriet na to.Dakujeeeeem.:slight_smile: