icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lucinka12356
12. dec 2017

@linsss a ked tam nic nevideli preco robili kyret?

nellynnnka
12. dec 2017

@lucinka12356 To ze dr nic nevidel
Neznamena ze ...
O to prides este je skoro ked si v 5tt od poslednej ma tak v skutocnosti ak tomu dobre rozumiem tvoje embrio je stare len
3tt
..ak veris v boha .. modli sa on ti pomoze a hlavne mysli pozitivne ...

Si ma vystrasila aj mne digi ..ukazal 2-3 a palickove .... tehu testy si mala
Silno pozitivne pred ma alebo po ms a ak kolko dni ?

linsss
12. dec 2017

@lucinka12356 najprv mali podozrenie na mimo matenicove a plod nikde mimo nenasli ..a nakolko som mala HCG v nedelu 280 a v pondelok rano mi kleslo na 240 tak ked som už bola v anesteze spravili kyret lebo som sa nezacala sama cistit

val9
12. dec 2017

@mimiqa nie nie bojujem s plesnou v škarach😂🤔🔫

wewe28
12. dec 2017

@val9 to je ten istý čo si tu dávala? ako ja tam čosi vidím...tak neviem, neviem 😀😘❤️

ikonica
12. dec 2017

@lucinka12356 este v presove su dve reproimuno... neviem odkial si....

lucinka12356
12. dec 2017

@nellynnnka no ze hcg malo stupa... Modlím sa s mužom každý večer.. V den ms som si robila prvy a uz ukazal slabi čiarku, ale to som mala uz z krvi potvrdene, pretoze sme boli na inseminácii a tam po 14dnoch robia test z krvi.. To mi volali na mikulasa a stvrtok hner den potom som mala pozitivny.. No bola malo viditelna a ptm som si robila kazde rano lebo som mala doma testov za vrece a vzdy bola dost viditelna samozrejme ze nie ako testovacia ape stale rovjaka, kazdy den, ziaden duch... A včera som si ten digi robila to je vlastne 5 den co mi meska...

lucinka12356
12. dec 2017

@linsss no ale nechapem, ked ti nikde nic nenasli tak co ti čistili z tej maternice...

lucinka12356
12. dec 2017

@ikonica okres Žarnovica

lucinka12356
12. dec 2017

@linsss tak potom tam niečo bolo ci nie? Ja mam strasny strach z kyretu lebo po kazdom je moznost ze uz neotehotnies a teraz vyse roka sme sa snažili a nic... A teraz toto.. Vzdy mam problém ze sa to hcg nesprava ako na.. Vtedy rastol vak bez plodu..

val9
12. dec 2017

@wewe28 nie to je dnesny🤔😂

linsss
12. dec 2017

@lucinka12356 ja som mala na ultrazvuku zväčenu sliznicu a ta sa ani pri klesajucom hcg neznnizovala ciže sa telo nedokazalo vycistit samo..preto kyret

mimiqa
12. dec 2017

@val9

@wewe28
No vidis ako nas napiina??🤣🤣este bojuje s plesnou...mala by vylozit nohy ...cisty blazon

wewe28
12. dec 2017

@val9 fuuuha a to chceš teraz čakať do nedele? to nemôžeš vydržať 😀😉 Každopádne tam čosi vidím a teraz budem ešte viac netrpezlivo čakať na ďalšie testy.

wewe28
12. dec 2017

@mimiqa @val9 veru, takto nás napínať 😀

mimiqa
12. dec 2017

@wewe28 nevydrzi 🤣a my tiez...teraz moze kludne denne..vsak vykupila lekarnam testy zas 😄

val9
12. dec 2017

@mimiqa
@wewe28 ebay som vykupila heh ... musim lebo mam novu kupelnu a ked vidim tie krasne biele spary ze uz nie su biele plakat sa mi chce 😂 uvidime ale bojim sa ze zasa to bude duchovat ako naposledy a ku dnu ms tam uz nebude nic sa normalne bojim to uz ocikavat🤔🙈

nellynnnka
12. dec 2017

@lucinka12356 dufam ze vsetko dobre dopadne ... daj vediet potom ...ako si dopadla uplne ta chapam sice nemam za sebov ziaden potrat ale viem coto je ak tuzis po babetku a nedari sa prajem ti to z celeho srdiecka aby to tento raz malo happy end

ja som si od strachu robila akurat tehu testy ..Digi mi este stale ukazuje 2-3
🤔🤔 nechapem ale ... druha ciarka je silnejsia nez pred ms si ma poriadne vystrasila je to nase prve babo po 3 rokoch snazenia sa ...
Bola som uz aj na operacii mala som polycisticke cysty ..
Teraz som brala tabletky na podporu ovulky a vyslo to konecne tak sa bojim ..ze
O to pridem .. az
Mam sama so seba strach ze si to privolam 😏

Prvy test je 4 Dni pred Ms
A ten druhy silnejsia ciarka 3 dni po MS
Takze dufam ze je to zatial na dobrej ceste aj ked sa dnes ..Citim
Dost choro ako keby chripka 🙄🙄

nellynnnka
12. dec 2017

@ivusik1111
Tak asi je silnejsia Prva foto ... 4 Dni pred ms a druha fotka dnes cize 3 dni po Ms co myslis ? Je to kolajnicka ci ? 🤔🤔

A digi som
Si myslela ze mi ukazuje uz 3+
Ale stale 2-3 bud ja sa mylim .. ze uz by mal
Ukazat 3+ alebo test ... blbne 🤔🤔

ivusik1111
12. dec 2017

@nellynnnka
Jasne ze sú to koľajnice ako hrom 🙂 prestaaan snáď si niečo nenahovaraš ... všetko je v poriadku !!! Bábätko je tam kde ma byt a je mi dobre v maminkinom brušku ❤️Uvidis ❤️.ciarky krásne silnejú a digitálny nie ten dnešný ale ten predtým si si kedy robila ?

nellynnnka
12. dec 2017

@ivusik1111 dakujem 🍼🎊🎊🎊
Jasne ... ze namyslam ... 😁😁😁
Ale ... testik ma uistil.... ze
Je vsetko v poriadku no 6.12 som si robila ten digi test

mimiqa
12. dec 2017

@val9 necikaj nono 🤔😋

ivusik1111
12. dec 2017

@nellynnnka
Si písala ze si si spravila este jeden digi či som zle pochopila ? 😀 Nič si nenamyslaj zle, žiadne negatívne myšlienky !!! Tes sa na svoje bábätko a hladkaj bruško 🤰

nellynnnka
12. dec 2017

@ivusik1111 prvy digi 6.12
A druhy dnes
A stale 2-3
Vysledok dnes som
Si ten druhy robila len preto ze ho mam doma ..tak aj tak by tam len stal 😁😁
A aspon skusam tehu testy ktory ako Funguje 😁😁😁😁

ivusik1111
12. dec 2017

@nellynnnka
Prepáč asi mimo som ...😀 Podľa mna keď ti digi ukázal 6.12 2-3 týždne co Ne este len 6 dni dozadu tak si mala počkať este aspoň 1-2 dni a potom sprqvit ten digi ;) to by ti už na 100% ukázal 3+ 😘

nellynnnka
12. dec 2017

@ivusik1111 hej na to som prisla uz az jak som si ho spravila ale nevadi ...
To je vlasne uplne jedno ja len som maniak na testy ak nejake doma mam hned ich ocikam 😂😂

ivusik1111
12. dec 2017

@nellynnnka
No niečo mi hovor 😀Ja to iste 😀U mna test nevydrží dlhšie ako 5 minút 😀Dokonca keď sme sa snažili tak som skúšala niekedy aj týžden po ms ze či náhodou 😀😀😀

nellynnnka
12. dec 2017

@ivusik1111 to iste som robila aj ja ..niekedy
Aj ked som dostala Ms som si hned po skonceni robila test lebo som si tak namyslala ze som tehu ze nevadi ze som mala Ms ved niektore zeny maju aj Ms a su tehotne ... ale teraz ked mi testy ukazuju stale // tak ma to bavy si ich robit 😁😁

ivusik1111
12. dec 2017

@nellynnnka
😀😀😀my ženy sme teda co ? 😀😀😀no teraz to už je o niečom inom však ? Príznaky už máš nejaké ?

nellynnnka
12. dec 2017

@ivusik1111 unava a citlive prsia ....
A neviem mozno si namyslam ale .. lepsie citim ...
Vone ale skor ... len stale mi nieco smrdi ... a vies co aj dnesok ... je divny ..

Mam pocit ze dostanem chripku teda ze budem chora alebo mozno je to len pocit neviem vobec ...
A co ty mas nejake uz ? Ak sa nemylim si mozno priblizne tak dlho tehu ako ja ..