Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nellynnnka
No ja som minuly týžden bola nachladena a bolelo ma celé telo ale už je to ok 🙂 pamätám si ze keď som otehotnela s dcérou tak tak isto som prechladla ... no mna bolia kríze strašne a podbruško inak nič ... áno ja som myslim o deň menej ako ty 😀
@ivusik1111
Coto je .. angel sounds naco to sluzi ?
Takze asi ...
Ten pocit bliziacej sa chripky alebo nachladenia ... je normalny
@ivusik1111
@nellynnnka baby, ak chcete Angelsound ,tak mozem posunut dalej. Ja som ho kupovala od jednej baby tu na MK, ja ho uz nepotrebujem... funguje pekne. Na cene sa vieme dohodnut
@milasik10
A naco to vlasne sluzi ja ani neviem coto je :D
Cakam
Prve babo som v tom novacik 🙂
Ahojte tehulky ako to je s bruškom bolo vidno skôr keď ste čakali druhé babo?...
Pozri si video, je to na pocuvanie srdiecka babatka v brusku
@ivusik1111 kludne si kup. Druhe kinderko som pocula 9+2tt a to nie som ziadne tintitko 😍 joooj, tak mi moje tehu brusko chyba 😕, ale mladsia ma len 9mesiacov, z toho asi "pokracovanie" tak skoro nebude
Baby dnes ani spat nemozem. Idem po 5 tt na kontrolu a som nervozna ale sa aj tesim ze uvidim drobca ako narastol. A bojim sa aby bol v poriadku. Ach jaj vzdy je to radost so strachom.....
@ivusik1111 ahoj ja ho mam mozem len doporucit. Pouzivam ho od 10 tyzdna a pekne pocut srdiecko 😉
@nellynnnka to su krasne ciarky😉 už len dúfam že bude všetko OK
@chantalka86 zatiaľ nič nevidím, ale podľa mňa si skoro testovala. Mne ukazalo jemnuckeho ducha 12 dpo. A v prvom tehu už na 10 dpO. Určite testuj, vydrz 2 dni A potom to sem daj😊
@dlucy
Áno ? Už tak skoro ? Povedala som mužovi a ten ze mi ho hneď kúpi pod stromček 😀
@simonkazga
JOJ sa teším ako bude počuť bit srdiečko ❤️🤰. Nemôže to nejako uškodiť babu keď to budem stále počúvať ? Predsa je to len prístroj
@kacenaaa
Ja keď som čakala druhé ( potratila som) tak som už mini bruško mala v 8-9 tt
@milasik10
Môj muž je akčný ze mi ho kúpi pod stromček už 😀
@ivusik1111 neboj, je to uplne bezpecne. Ja som takmer kazdy den pocuvala a neboli ziadne komplikacie
@ivusik1111 ja som ho mala tiez,dobra vecicka.. pocuvat som zacala v 14tt,treba davat pozor ci nahodou nepocuvas svoj tep ale to zistis lahko
@ivusik1111 hej je to super skontrolujem ho a som hned kludnejsia 😊
Baby boli ste chore alebo mali bolesti hrdla a pocit nadchy v prvom trimestri ?
Som v 6 tt asi
A ... citim sa choro nemam zatial horucku len sa citim nachladena hlavne to hrdlo ma boli a hlava je to normalne ? Co mozem a co nie . ??
Zatial pijen len caj z medom ...
@nellynnnka caj kludne pi..max ked bude horucka paralen a proti bolesti panadol..inac pretrpiet..drz sa 😉
@mimiqa Tak dam si cajik zazvorovy mozem ?
@val9 ahojj a v ktorom
Si tyzdni ??
Aj ja sa dnes citim choro 🙄🙄
@nellynnnka tak to netuším ja mam tyzden cca do ms a duchujú mi testy tak uvidíme čo z toho zasa bude 🙂 tak sa len čajíkuj .. a zazvor mozes myslim .. dokonca niektore zeny ho piju ked maju ranne nevolnosti 😉
@nellynnnka
Ahoj moja ja som bola chorá min týžden ale chvalabohu zo prešlo ... nebrala som nič len veľa čaju a vítamin C 🙂

@nellynnnka
Akurát pozerám na nete angelsounds a rozmýšľam ze si to kúpim aby som bola pokojnejšia ❤️Síce je to až od nejakého 14 tt ale Ved to je o chvíľku