Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte kocky vidite tam nieco?
😕
@misha666 velmi slabulinko ano... Ktory je to den?
@lucinenka77 11 DPO alebo 12DPO 26DC
@misha666 Tak to uz by aj mohlo byt vidiet... Treba testnut rano... A vyskocila ciarka v casovom limite, ci az po dlhsom case?
@lucinenka77 ja uz som ju tam videla ked sa ukazovala...ked islo to ruzove 😀
@misha666 tak to je nadejne 🙂
Drzim palce a tesim sa na zajtrajsie foto 😉
@lucinenka77 noooo zajtra idem oslavovat, tak som chcela vediet ci este mozem vypit 😀 ale uz to asi nebudem riskovat 😅 po vyschnuti to vyzera takto... 😕
@misha666 no sak trosku mozes... Treti den po oplodneni co je najkritickejsi uz mas za sebou... A uvidis ci budes mat vobec chut 😉
dievcata tak ja neviem, ci to hcg fakt bolo "ovulacne" ked ze som ho z krvi mala 64,37 a dnes som si robila test a zda sa mi tmavši, už som z toho jeleň 😒 horný je dnešný
@anulqua ako aj som ti už rano chceal napísať že si myslím, že si tehotná a DR sa mýlila stava sa všetko
@lucinka1104 dufam že ano, už by sa konečne patrilo 🙂 dnes som dostala tbl proti krvacaniu resp na zastavenie krvacani a v pondelok idem na opakovane hcg a HP 🙂
@misha666 tiez si myslim ze tam rozdiel je... Tak zas zajtra...
@jani255 ahoj nic nemam nove testy uz neduchuju su negativne este do pondelka uzivam dufaston a v utorok streda stvrtok by mala dojst.uz ma vcera aj brucho pobolievalo ako by chcela prist tak som si aj spomenula vdaka tomu ze si mam dat tabletku tak uvidim buduci tyzden.co a ako ale skor si myslim ze normalne pride ze som to mala mozno z toho spinenia cele take domotane.
@anulqua ahoj moja maš krásne čiarky a nerozumiem tomu co ti povedali ze pri ovu môžeš mať slabú druhu číarku na tehu teste 😕 😕 😕 😕 este som otom nepočula 😨 Zajdi k svojej gyndačke podla mna je to jasne tehu tak nech to pokračuje celých 9mes v zdravy a pohodicke pre oboch 😵 moja a to 19Dc uz si mala slabú ciarku?asi sa vam zadarilo pred ci tesne po ms. 😉
@karmela ahoj moja. Áno na 19dc som už mala ale myslím že sa podarilo už pred MS taký pocit mám. No beriem ascorutin na krvácanie aby sa mi zastavilo a tak isto aj acidofolan. V pondelok ráno idem na krvné testy znova na hcg a aj hormonálny profil a podľa toho uvidíme. Ale snáď ako píšeš už konečne vydržíme 9 mesiacov 🙂
Síce sa mi zdá že slabne ale možno je to tým že je to iná značka testu a je robený večer , zľava streda - štvrtok - piatok. Čo myslíte?
@anulqua Ahoj, mne sa to cele nezda 😕 Keby sa podarilo uz pred MS, nemala by si hcg len 64. A testy by boli vyraznejsie. Rovnako je cudne to "ovulacne hcg"... Pozerali ti aj folikuly? Ked tvrdia ze je to ovulacia? Najpravdepodobnejsie je, ze si mala ovulku niekedy 8.den cyklu, a tomu by zodpovedali aj tie testy. Ale potom preco to krvacanie? Hm.. Nemoze to byt implantacne? Kazdopadne na toto som velmi zvedava a velmi ti drzim palce! 😉

@monika123654 to doverne poznam... Aj duchov aj netrpezlivost. Snazime sa uz od januara a tie posledne dni pred ms sa zdaju ako vecnost... Hlavne nestracat nadej, pracovat na babatku dalej a ono to pride...
Velmi drzim palce 😉