Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby, počujte....mne sa stala taká vec, že nechápem :D na 26. DC došlo spinenie (mala som cca 15-16 DC ovulaciu podľa bolesti), snažili sme sa...no a spinenie trvalo dokopy aj s prestávkami 3 dni (najprv bledoruzove, potom čerstvá krv a nakoniec skoro čierne, veľmi tmavohnede), nikdy som spinenie nemala, žiadne “hrudky” proste nič, no a tiež som nikdy nemala MS na 26. deň. Včera “MS” odišla ale odvtedy mi býva zle, nezvraciam ale nie som ďaleko od toho, test som si spravila dnes no a prosím pekne, čiarka sa ukázala ale okamžite na to zmizla :D kebyže mám počítať, som 29-30 DC podľa starého cyklu, lebo toto nevyzeralo ako MS, denne jedna intímka alebo jeden normal tampón do polovice “opotrebovaný”. Potrebujem to vedieť do stredy či som tehotná či nie, štvrtok musím na rentgen...a sestrička u gynekológa je svina a tá mi krv len tak “zo srandy” nezoberie...mám sa testnut ráno alebo sa mám na to vyprdnut a mám to brat ako MS?

@val9 nepozoruj sa..uvolni sa... vyjde to uvidis😉