icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mimiqa
18. dec 2017

@val9 nepozoruj sa..uvolni sa... vyjde to uvidis😉

val9
18. dec 2017

@mimiqa vieš čo momentálne toto neriešim ... na nervy som z toho zubu 🤒😒

mimiqa
18. dec 2017

@val9 pojde von..budes mat pokoj ved 🤗

val9
18. dec 2017

@mimiqa no veď ano, ale ja som strachopud ja ked vidim zubara odpadavam 😂 dám sa aj tetovat aj nech mi robia lekari co chcu ale ked vidim zubara dovidenia 😂 budem mať cez sviatky dietu 😂

mimiqa
18. dec 2017

@val9 dojdi tu knam jaky fesi..zabudnes ze je zubar neboj...🤣😂😁

val9
18. dec 2017

@mimiqa keby feši tak mu pusu už vonkoncom neotvorím 😂

wewe28
18. dec 2017

@val9 Ako píšeš, na tom druhom vidím aj ja. Možno večer máš silnejšiu hladinu hcg 😀 Ja verím, že nepríde. A trhanie zubu? to nič nie je, to prežiješ. Ak vie dobre trhať ani nebudeš vedieť ako a je vonku. Ale budem držať palce ✊🏻😀

wewe28
18. dec 2017

@mimiqa ahoj. celkom dobre. Posledné
dni ma pobolieva brucho tak po bokoch...ako keby som mala svalstvo natiahnuté alebo ako to opísať. Ale inak super 😉 ďakujem za opýtanie 😘

domidee
18. dec 2017

@wewe28 jaaj tak to ja som mala poslednú ms 18.10 a zatiaľ mi to sedí. A už máš určite aj srdiečko však?

wewe28
18. dec 2017

@domidee áno, už nám bilo ako zvon ❤️. Dokonca na tej poslednej kontrole bolo na veľkej obrazovke kŕasne vidieť ako bije. Bolo to kŕasne 😀. Teraz idem 4.1. na odbery. A ty ako?

domidee
18. dec 2017

@wewe28 ja idem 9.1 na odbery. Už sa teším aj na knižku a zase na fotku malého....neviem prečo no stále si ju pýtam 😅

val9
18. dec 2017

@wewe28 netuším .. ale kúim si aj test z lekárne tesne pred ms alebo dnes 😂 ... dúfam, že máš pravdu, lebo zubár je moja nočná mora 😢

reyka
18. dec 2017

Ahojte baby, počujte....mne sa stala taká vec, že nechápem :D na 26. DC došlo spinenie (mala som cca 15-16 DC ovulaciu podľa bolesti), snažili sme sa...no a spinenie trvalo dokopy aj s prestávkami 3 dni (najprv bledoruzove, potom čerstvá krv a nakoniec skoro čierne, veľmi tmavohnede), nikdy som spinenie nemala, žiadne “hrudky” proste nič, no a tiež som nikdy nemala MS na 26. deň. Včera “MS” odišla ale odvtedy mi býva zle, nezvraciam ale nie som ďaleko od toho, test som si spravila dnes no a prosím pekne, čiarka sa ukázala ale okamžite na to zmizla :D kebyže mám počítať, som 29-30 DC podľa starého cyklu, lebo toto nevyzeralo ako MS, denne jedna intímka alebo jeden normal tampón do polovice “opotrebovaný”. Potrebujem to vedieť do stredy či som tehotná či nie, štvrtok musím na rentgen...a sestrička u gynekológa je svina a tá mi krv len tak “zo srandy” nezoberie...mám sa testnut ráno alebo sa mám na to vyprdnut a mám to brat ako MS?

biba12
18. dec 2017

@reyka sprav do test. Do štvrtku času dosť. Držím palce. Ten co si si robila náhodou nemáš? Ak hej odfot.

val9
18. dec 2017

@reyka ahoj prepáč ale veta "sestrička je sviňa" oplula som notebook kávou 😂😂😂 moja je zas taká, že vždy pichá agolutín ona ti nevezme krv či je hcg alebo nie ona hneď bere agoltín do ruky 😂

wewe28
18. dec 2017

@domidee ja ju tiež ešte nemám. Pobedala, že toho 4.1. to poriešime 😉 Ale vypýtala som si do práce potvrdenie a nahlásila to. Nie kvôli tomu, že by som mala fyzicky náročnú prácu, ale kvôli istým benefitom 😀. Aj ja sa teším ako narastie. Už za jeden týždeň to bol mega rozdiel.

wewe28
18. dec 2017

@val9 aj moja, ale trhanie zuba bolo vždy to najlepšie - pre mňa 😀
A kedy to nemá prísť tá potvora?

val9
18. dec 2017

@wewe28 o 4 dni cca 😲😂

reyka
18. dec 2017

@biba12 hej hej mám... dám ho sem ale budete ma mat za debila že je negatívny a tu čiarku ktorá zmizla si namyslam 😅 robila som si ho v práci, nevydržala som a cez obed som skočila do lekárne 😀 od nervov som ho zahodila potom do kosa, upratovačka sa určite poteší 😂

reyka
18. dec 2017

@val9 to je ďalšia jej supervlastnost 😂😂😂

val9
18. dec 2017

@reyka keby si z východu poviem, že máme rovnaku sestričku 😂 ale ja na tom teste niečo vidím 😘

ajka32
18. dec 2017

@reyka mne sa tam dačo marí 🙂

wewe28
18. dec 2017

@reyka mne sa zasa tak negatívny nezdá. Buď ma klame zrak alebo tam ten duch je...hm? už ho nevieš vytiahnuť? 😀😂 podľa mňa by tam bol vidieť.

wewe28
18. dec 2017

@val9 tak to je hneď...tfuj, tduj, tfuj nech to vyjde a potvora nepríde 😘

reyka
18. dec 2017

@val9
@ajka32
@wewe28

Babizne neštvite ma! Kvôli Vám som sa hrabala v koši ale upratovačka bola rýchlejšia 😂😂😂 dúfam máte pravdu, ja po minulom mesiaci som asi oslepla radšej a ani duchov si nepriznam 😕😅

val9
18. dec 2017

@wewe28 vieš čo neviem nervozna som hrozne a ani nie z toho, ale z muza do toho ten zub .. svadba na nervy som 😢

wewe28
18. dec 2017

@reyka budeme držať silno palce. kedy by nemala prísť potvora?

wewe28
18. dec 2017

@val9 chápem, je toho veľa. Ja som mala celý rok strašný...až teraz aa na mňa usmialo šťastie a tak nejako sa všetko ukľudnilo. Ale hlavne v klude. Bo ak by to vyšlo, nech fazuľku znytočne neohrozuješ 😉

val9
18. dec 2017

@reyka kolko mas este dni do neprichodu ms?

val9
18. dec 2017

@wewe28 tak snazim sa .. ale vies niekedy sa neda ... bola som si kupit test z lekarne tak skusime dnes 🙄