Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@reyka aj ja ho tam vidim! 🙂 pockaj do stredy a sprav znova
@wewe28
@val9
Vec sa ma takto, včera mi skončilo spinenie kvázi “MS” ale trvalo to do kopy 3 dni aj s prestávkami (pól dňa nič apod) ale to bolo 26 DC...takze normálne by MS mala dôjsť dnes chápete ma? 😂 ja to tipujem skôr na uhniezdovanie vajíčka to spinenie lebo žiadne zrazeniny žiadne PMS proste ako keby som nemala ani MS a nikdy som takto slabé niečo nemala (jedna intimka cely deň) keď to berieme ako spinenie tak dnes je 29-30 DC
@sophinka17 ďakujem, snaaaaaad 😍😲
Ahojte
Chcem sa opytat ze ci sa niektorej stalo ze vam sestricka zavolala ze vam zle urobili gen.testy ? Mne dnes volala ze mam zajtra prist znova na krv. Samozrejme som sa vysrasila a aj tak sa bojim . Co ak to zle dopadlo? Ach jaj ta neistota.chcem aby babo bolo v poriadku.
@wewe28 hmmmmm dobrý nápad inak 😂 lenže asi ho posluchnem, neviem či by o niečo viac ukázal zajtra. Novinka večera - naplo ma, skoro som sa dobila na schodoch aby som stihla záchod, nahnuta nad záchodom ma to prešlo, toto sa mi nezdaaaaaa....drahý mi pohladil bruško a povedal, že on si teda naozaj začína myslieť že tam mame babo, a že už konečne chápe to včerajšie slzave údolie 😂
@reyka ja viem 😂 ake asi by som počkala do tej stredy, nech je tam rozdiel. Ja aj po dvoch ďnoch som mala minimálny rozdiel, tak som potom čakala dlhšie. Ak si človek nájde inú zábavu, dá sa to vydržať. Inak mne môj stále tvrdil, že som tehu i keď testy boli stále negatívne - nemýlil sa. Že by "mužská" intuícia? 😂😀
@wewe28 hmmm no keď bude mat pravdu tak sa asi zbláznim lebo ja tej mužskej intuícii neverím 😂 ale čo tu čítam veľa mužov to nejak tušilo ešte pred tým než by to test ukázal hm no tak snáď bude mat pravdu tento hrdina 😅😂 a hlavne ma odhovára že si nepraje aby som šla na rentgen a nech si to pekne vybavím na neskoršie, že nejak citi že na ten rentgen proste nemôžem ísť! 😂
@spinoza
Vidím dušíka ☺️

@domidee ahoj,ahoj, pozeram, čítam a načo,resp. Na koho som natrafila - na teba,tak to je super, som presne v takom istom týždni a aj ja idem 9.1.2018 na krv,ak všetko ok,dostanem teh.knizku☺Držím ti palce,nám všetkým, aby všetko prebiehalo bez problemov.