Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777
No sla som lebo som ráno spinila ... ale nevidel ani zltkovy vak je to ok ?
@ivusik1111 a ked si bola u lekara co povedal
Na to ze spinis ci to bolo az po navsteve lekara ..??
@nellynnnka
Bola som teraz asi pred hodinou ... no videl iba dutinu ale nevidel ani zltkovy váčok ani plod tak neviem co si myslieť :( dal mi tabletky na udržanie . U teba co videl na sone ?
@ivusik1111 jaj prepac,zabudla som ze si spinila.. na take nizke stadium je to ok.. ked nebude srdiecko v 7-8tt az potom by som sa strachovala
@nivea777
No mi príde divne ze tam nebol ani ten zltkovy vak len ta dutina ...
@ivusik1111 aj mne predpisal na ...udrzanie no ... mne vacok videl ...
Ale neviem asi u kazdej zeny to je teda ine ako citam
...v ktorom tyzdni si ??
Ja som bola na sone ked som bola 5 tyzdne a 4 Dni ...
Prepac ja totiz neviem vobec ako sa teda pocita 5+4 ako si napisala..
@ivusik1111 mozno keby si isla o 2 dni neskor tak uz je tam vak.. nestrachuj sa,vsetko ma svoj cas..dnes to tam nie je,zajtra uz moze byt.. mozno len dr nema taky citlivy ultz
@ivusik1111
Ale ja som Bola na .... sukromnej...poliklinike mozno ...oni mali citlivejsi ultz ...
Si myslim...
@ivusik1111 zltkovy vak by mal byť je dôležitý
@olylili
Práve toho sa bojím ze tam nevidel ten zltkovy vak :(
Tak dnes ráno som si spravila druhý test a bohužiaľ vyšla iba jedna čiarka 🙁 kúpila som si kvalitnejší citlivejší test. Ach Jaj
@sindy1830 nemusi to znamenat ze niesi tehotna ...skus o par dni neskor ..kolko dni ti meska ms ?
@sindy1830 ja som Mala rano .. taku slabu ciarku ze ju skoro nebolo vydno a poobede o trosku silnejsiu ne pre kazdeho plati ze test by si mal robit z ranneho mocu..
Ahoj. Ja som si ho robila z ranného mocu. A nič. No mrcha mi skončila potom po pár dňoch som začala krvácať znova a teraz Id soboty zasa spojím takze teraz nemám sajnu kedy mi má prísť ďalšia menštruácia @nellynnnka
Spinim nie spojím
@sindy1830 to mas teda..zlozite .. ak si spinila tak casto ...Nevadi ...
Skus pockat este ...nestresuj sa nikdy nevies mozno o par dni bude pozitivny ... a ak nie
Nic sa nedeje ...pokusaj sa dalej ..ja som sa snazila 3 roky .....
Nehovoriac o tom ze som casto cestovala ..na slovensko lebo zijem v zahranici ..kedze doma nemam ..poistenie vsetky vysetrenia som si platila sama ...stalo ma to tolko ze Ani pomysliet na to nechcem
Mesiac co mesiac ..som vyhadzovala peniaze do vzduchu by sa dalo povedat ...potom som bola na laparoskopickom zakroku mala som polycisticke cysty ..alebo vajecniky neviem ako sa to naziva ..cize som mala
Operaciu plus zle hormony ...
Potom som prisla do anglicka zacaalo sa to riesit tu zasa peniaze platit .... vysetrenia ..stalo ma to tolko namahy a slz ...
A konecne sa podarilo ... a to prave vtedy ked som to najmenej cakala ... chcela som tym
Len povedat ze ...nieje vsetko take zle ako to vyzera drzim
Prsty viem coto je chciet babo ..
@nellynnnka
Ďakujem za podporu. To iste mám aj ja žijem v zahraničí a keď idem na Slovensko všetko si platím sama. Bola som na všelijakých vyšetreniach a všetko bolo v poriadku. Z menštruáciou mám problémy dlhé dlhé roky a nik nevie scim to môže byt že mám nepravidelnú. Vyskúšala som všetko ale bez výsledkov. Ja len dúfam že raz sa dočkám vytúženého dieťatka.
@sindy1830 kde ..v zahranici si ak sa mozem spytat ..?
Aaa vcera si spOminala ze irsko ze ci?... ja len ze ... ja som v anglicku a je tu take centrum vola sa .. fertility
Oni riesia pary ...
Predpisali mi tabletky na podporu ovulky a povedali ze nejde az tak moc o ms ako o ovulaciu ...
A velmi mi pomohli vdaka nim som otehotnela .. mozno nieci podobne mate aj vy tam ..
@sindy1830
@nellynnnka
Ja žijem v Taliansku prednejšíe na Sardínii. Dnes večer idem trajektom na Slovensko tak skočím zasa k lekárke po radu a uvidím. Ja už prestávam veriť. Lebo ide o roky čo sa snažíme a nič.
@sindy1830 na slovensku ti urcite pomozu poradia lepsie nez hoci kde inde v zahranici len moj nazor ze na sk ...aj ked sa ludia stazuju je zdravotnictvo ovela lepsie nez v zahranici.
@nellynnnka
Tak ja to hovorím stále môžme byt radi že mame take zdravotníctvo. Skoro všetci sa sťažujú ale sú horšie zdravotníctva ako na sk. Môžem povedať že radšej chodím na sk na všelijaké vyšetrenia ako tu v Taliansku.
@nellynnnka inak ešte som ti chcela napísať jedno velkeeeee gratulujem a ako mne hovorili odkedy zistis, že čakáš to malé stvorenie už sa oň budeš báť celý život 🙂 keď som bola tehu stresovala som pred každým vyšetrením a teraz keď je na svete sa o ňu tiež bojím 🙂
@miska_hryzka jej dakujem velmi pekne ... uz som ovela ... kludnejsia a tehotenstvo si uzivam 🙂
Ked som nebola tehotna a kamoska ktora bola sa stresovala ..bala
Namyslala si ..a naopak tesila sa z kazdeho noveho dna ze babetku sa vyvijaju stale
Ine casti tela ... alebo ... kamosky ktore uz ..maju deti stale hovorili ze sa budu bat uz cely zivot a mali prehnane reakcie ... tak som nechapala
Vobec ocom hovoria ... som si skor myslela ze su trosku trhle 😁😁😁
No teraz ... zazivam presne to iste ..strach obavy radost ..a vsetko dokopy ...
Je to napriek vsetkemu nadherny pocit ...
Takze presne viem ocom hovoris a som rada ze konecne tomu chapem 😂😂😂😂
@nellynnnka teraz už budeš mať strach celý život 🙂 ešte si užívaj, lebo pôrod je len začiatok a tá najlahsia časť 🙂 to nám hovorili na predporodnom kurze a mali pravdu 😀 teraz len uzivaj, oddychujem, precitaj si knizky, pozri si oblubene seriály potom uz na to čas nebude 😀
@miska_hryzka ale zase nestaš že nebude mať čas na nič 😉. Ja mam 2 detičky a ešte si pozriem aj obľúbeny seriál aj film...
@lulila098 tak pozrie večer, keď deti zaspia 😀 už to nie je také ako predtým..ja mam jednu opicu doma a stačí mi..
@miska_hryzka mozno casom Mi to bude chybat ... ten klud ktory mam teraz ...no obcas mi pride ...tak smutno bez deti je dom taky tichy smutny konecne to tu ozije 🙂 ❤️
@nellynnnka ale inak.to.si aj ja hovorim, keď je teraz take chladné, smutné pocasie, že aspoň máme doma veselo 😀 v tom máš pravdu..kým nevyskusas, tak nevieš mne strašne chýba spoločnosť 🙁

@ivusik1111 ja som bola 6+0 na pohotovosti a videl len vak.. 7+4 som isla k svojmu dr ako ma objednal a bolo srdiecko..isla si velmi skoro a teraz budes premyslat ci je vsetko ok.. najlepsie je ist az tak 7-8tt