icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
20. dec 2017

@reyka psychika robi divy.. tie nevolnosti aj vsetko si mozes namyslat lebo tak velmi tuzis po babatku.. daj si trochu oddychu,vypni

val9
20. dec 2017

@reyka kukaj moje tiez netmavnu 😥🙈

sara34valentina
20. dec 2017

@petka9 ok nevadi, mozno Sa ovulka posunula..
Ja som prvy krat otehotnela na 20den (32dnovy cyklus) (ovulka) a test Mi ukazal dusika slabulinkeho uz na 30den, dva dni pred ocakavanou ms
Druhy krat som otehotnela na15den (29dnovy cyklus) a test Mi ukazal krasnu ciarku den pred ocakavanou ms
❤️
Takze testuj neskor😉

nellynnnka
20. dec 2017

@lenakiss dr mi povedal ze mi aj zastavia spinenie lebo este stale spinim ...obcas
Uz jich berem 3 Dni este stale spinim asi je to skoro aby to prestalo ??

reyka
21. dec 2017

@val9 joooooj zlatko čo sa s nami deje 😢 sle na tvojom vidím aspoň ducha na hornom, u mna nič, tak aspoň nech ty máš šťastie ❤

wewe28
21. dec 2017

@reyka mne sa to celé nejako nezdá. veď to už nemôže byť pravda. Aj si odložila ten röntgen?

reyka
21. dec 2017

@wewe28 ani mne to ma na tom štve. Dnes pojdem povedať že to musím odložiť, musím si niečo vymyslieť prečo nechcem ísť - toto ma trápi najviac - mám si vymýšľať že asi som tehotná? Proste ma to veľmi trápi 😢 snáď mi uveria. A hlavne ani ku gynekológovi nemôžem, však ma vysmejú

reyka
21. dec 2017

@wewe28 ale upozornili ma že môže byt ešte skoro, že po uzniezdeni trvá niekedy až 10-12 dni aby to test ukázal tak neviem či to ma zmysel ešte testovať

wewe28
21. dec 2017

@reyka tak ja som ti písala, že mne sa ukázal duch až na šiety deň meškania 😏 takže šanca tu je. A prečo máš vlastne ísť na röntgen? (ak to nie je tajné)

reyka
21. dec 2017

@wewe28 strašne ma boli chrbtica tak musím na rentgen prečo ma to tak boli ☹ ale tak neviem vôbec ako mi to mešká vieš lebo duphaston som brala, tak raz mi došli po duphastone na 35. deň, a tak takze si to neviem ani vypočítať 😂

val9
21. dec 2017

@reyka no len ten horný je starší ako dolný .. neviem zajtra mám mať ms, ale absolutne žiadne ms nemám ...

reyka
21. dec 2017

@val9 veeeeeeelmi ti držím palce že nedôjde! Ani na som nič nemala a došlo len spinenie, bez príznakov bez bolesti proste nič. Kedy si mala ovu?

val9
21. dec 2017

@reyka no som zvedavá, ale stále dúfam, že sa ti ms nerozbehne... vieš čo ťažko povedať, lebo mne sa minulý mesiac posunul celý cyklus.. meškala mi ms 2 týždne... a potom cca na 8 deň po ms som už mala ovulku ( aspoň si myslím, pretože som mala bolesti v podbrušku a hlien, ovu test som si nerobila ) čiže dúfam, že som to odhadla dobre, ale cca okolo 11.12 som mala zvýšenú teplotu no proste celé zle 😒

val9
21. dec 2017

@reyka tento je z dnešného rána 🙏

luta13
21. dec 2017

@matka295 ahoj moja, citam prispevok z 15.12. a revem tu ako male decko...o tom, ze cakas nakoniec chlapceka ale ze to nevadi, ze mas fotky na chladnicke a ze je to Laska na prvy pohlad..Tento koment cely si krasne a od srdiecka napisala...Viem, co je to cakat dievcatko a zrazu sa zjavi pipik (vtedy ma skoro porazilo - bol to sok pre mna v tom momente) ...Verim, ze druhe babätko sa vam zadari a ze to bude Tvoje vysnivane dievcatko...Viem dobre, co je to tuzit po dievcatku ☹...Stale ma to velmi drzi a tuzim po nom mozno este viac ako predtym....Tvoj chrobacik je nadherny a urcite bude podoba na maminku, ved prvorodeny chlapcek byva zväcsa na mamku 😉 ..Uzivaj vsetko, kopanceky atd...Je to zazrak vsetko...Pohladkaj brusko za mna...Prajem vam krasny dnik ❤

reyka
21. dec 2017

@val9 takze to by si mala byt už dosť po ovu, ale tak nezúfaj, ja tiež verím že sa ti to podarilo 🙂 no práveže sa bojím že u mna to spinenie bola práve MS no ale keď to bola MS tak je to ohubu lebo tým pádom žiadne zrazeniny nič... ale tak keď si mala Skorej ovu tak je to dobre že MS neprichádza, vraví sa 14 dni po ovu nie? Tak si na tom dobre nie? 😀

reyka
21. dec 2017

@val9 novidiiiiiis však je tam duch!!!!! Nestresuuuuj 😘

luta13
21. dec 2017

@sara34valentina ahoj mamina...Tebe sa to uz blizi...Pohladkaj brusenko za mna a keby Ta to chytilo skor, prajem lahky a krasny porod...Nezabudni nam sem potom hodit cerstvu fotecku anjelika Tvojho malickeho ❤

val9
21. dec 2017

@reyka uvidime cez víkend ako to dopadne 😉 tak isto mi duchovali minuly mesiac a vidis ms sa spustila, preto som ani mužovi este nic nepovedala ... nechci vidiet ako na tajňaka si robím testy v našom 2 izbovom byte čistá komédia 😂 a ďakujem za tvoje slova 😍

iwulqa
21. dec 2017

Aj ked to vyzeralo celkom slubne testy negativne 😢😢😢

luta13
21. dec 2017

@karmela je uzasna, este raz gratulujem - obe su uzasne!...Krasne sestricky 😀...Tieto fotky som si stiahla a preposlala "lele" do IP....Prajem vam krasny dnik a dakedy mi cinkni, ak budes mat medzi kojeniami chvilku casu...Budem Ta rada pocut moja...Cmuk princeznicke ❤😘

luta13
21. dec 2017

@lucinka12356 teraz az citam...je mi velmi luto, ze si znova prisla o babätko 😢 ..Prajem Ti nech sa vam co najskor podari dalsi drobcek, ale tentokrat az do uspesneho konca bez problemov 🙏

sara34valentina
21. dec 2017

@reyka skus Este vyckat 😘

reyka
21. dec 2017

@val9 to by si mala mna vidieť! Ja to iste 😂😂😀

reyka
21. dec 2017

@sara34valentina @val9 @wewe28 nevydržala som...25kovy čo vy na to?

reyka
21. dec 2017

Ešte jeden

reyka
21. dec 2017

A 10kovy, aby toho nebolo malo 😅

linsss
21. dec 2017

@reyka viem ako velmi zeny silno tuzia po bábatku. Ale z vlastnej skusenosti neskumaj testy ..zbytocne falosne nadeje. Ja som to robila a duchovia mi davali nadej a nakoniec som akoncila na operacnom stole. Silno veriim ze ta ciarka bude silniet. Ale priroda je silny carodej. Pockaj daj tomu cas momentalne len samu seba stresujes. Prosim neber to v zlom len nechcen aby si bola sklamana....

val9
21. dec 2017

@reyka na tom 10tkovom vidim duuuušika 😍 ja verim, že obom nám nepríde ms ... budeme mať vianočný zázrak 😍🙏

iwulqa
21. dec 2017

Baby vidite tam nieco?