Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@petka9 ok nevadi, mozno Sa ovulka posunula..
Ja som prvy krat otehotnela na 20den (32dnovy cyklus) (ovulka) a test Mi ukazal dusika slabulinkeho uz na 30den, dva dni pred ocakavanou ms
Druhy krat som otehotnela na15den (29dnovy cyklus) a test Mi ukazal krasnu ciarku den pred ocakavanou ms
❤️
Takze testuj neskor😉
@lenakiss dr mi povedal ze mi aj zastavia spinenie lebo este stale spinim ...obcas
Uz jich berem 3 Dni este stale spinim asi je to skoro aby to prestalo ??
@reyka no som zvedavá, ale stále dúfam, že sa ti ms nerozbehne... vieš čo ťažko povedať, lebo mne sa minulý mesiac posunul celý cyklus.. meškala mi ms 2 týždne... a potom cca na 8 deň po ms som už mala ovulku ( aspoň si myslím, pretože som mala bolesti v podbrušku a hlien, ovu test som si nerobila ) čiže dúfam, že som to odhadla dobre, ale cca okolo 11.12 som mala zvýšenú teplotu no proste celé zle 😒
@matka295 ahoj moja, citam prispevok z 15.12. a revem tu ako male decko...o tom, ze cakas nakoniec chlapceka ale ze to nevadi, ze mas fotky na chladnicke a ze je to Laska na prvy pohlad..Tento koment cely si krasne a od srdiecka napisala...Viem, co je to cakat dievcatko a zrazu sa zjavi pipik (vtedy ma skoro porazilo - bol to sok pre mna v tom momente) ...Verim, ze druhe babätko sa vam zadari a ze to bude Tvoje vysnivane dievcatko...Viem dobre, co je to tuzit po dievcatku ☹...Stale ma to velmi drzi a tuzim po nom mozno este viac ako predtym....Tvoj chrobacik je nadherny a urcite bude podoba na maminku, ved prvorodeny chlapcek byva zväcsa na mamku 😉 ..Uzivaj vsetko, kopanceky atd...Je to zazrak vsetko...Pohladkaj brusko za mna...Prajem vam krasny dnik ❤
@val9 takze to by si mala byt už dosť po ovu, ale tak nezúfaj, ja tiež verím že sa ti to podarilo 🙂 no práveže sa bojím že u mna to spinenie bola práve MS no ale keď to bola MS tak je to ohubu lebo tým pádom žiadne zrazeniny nič... ale tak keď si mala Skorej ovu tak je to dobre že MS neprichádza, vraví sa 14 dni po ovu nie? Tak si na tom dobre nie? 😀
@sara34valentina ahoj mamina...Tebe sa to uz blizi...Pohladkaj brusenko za mna a keby Ta to chytilo skor, prajem lahky a krasny porod...Nezabudni nam sem potom hodit cerstvu fotecku anjelika Tvojho malickeho ❤
@lucinka12356 teraz az citam...je mi velmi luto, ze si znova prisla o babätko 😢 ..Prajem Ti nech sa vam co najskor podari dalsi drobcek, ale tentokrat az do uspesneho konca bez problemov 🙏
@reyka skus Este vyckat 😘
@sara34valentina @val9 @wewe28 nevydržala som...25kovy čo vy na to?
@reyka viem ako velmi zeny silno tuzia po bábatku. Ale z vlastnej skusenosti neskumaj testy ..zbytocne falosne nadeje. Ja som to robila a duchovia mi davali nadej a nakoniec som akoncila na operacnom stole. Silno veriim ze ta ciarka bude silniet. Ale priroda je silny carodej. Pockaj daj tomu cas momentalne len samu seba stresujes. Prosim neber to v zlom len nechcen aby si bola sklamana....

@reyka psychika robi divy.. tie nevolnosti aj vsetko si mozes namyslat lebo tak velmi tuzis po babatku.. daj si trochu oddychu,vypni