icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

anulqua
22. okt 2014

@karmela ahoj zlato 🙂 krv mi brali v pondelok ale rovno brali aj hormonálny profil a tak výsledky do týždňa, skúsim tam už zajtra zavolať či už prišli, tak snáď sa dozviem niečo dobré ... ráno som ocikala posledný test a klasika ešteslabší ale snažím sa si nahooriť že je to tým že aj v noci som bola na wc a dosť veľa som pila 😔

emilia25
22. okt 2014

@jani255 uvidis ze sa to podari a budu krasne dve ciarocky a nadherne zdrave tehu. 🙂

petta87
22. okt 2014

Baby je toto normalne podla vas? Robila som si test okolo 13:00
Najprv bolo za jednou / ruzove a uz nie je
druhy som si robila okolo 10:00 a sa mi ako keby rozlial. Stalo sa to uz niekomu? Alwbo som uz taka hlupa ze si to namyslam? Meska mi od nedele. Ale ked aom mala poslednu mrchu 19.9 tak teoreticky aom len 4 tyzdni tak moze byt ze je hcg nizke?

petta87
22. okt 2014

Este fotky 😀

emilia25
22. okt 2014

@jani255 som ti este zabudla napisat ze ma strasne bolia krize najprv som si myslela ze som zle spala ale tie krize ma uz drzia niekolko dni hlavne ked vsťanem a drzim na rukach maleho.a tiez posledne dva dni mam pocit akoby mi vytekalo z prsnikov furt mam akoby tricko z vnutra mokre ale nevytlacim si s nich nic.no len ma este napada aj to ci to nemoze byt aj s toho dufastonu.

bubu4125
22. okt 2014

Ahojte, ako každá z vás som aj ja v očakávaní, či to vyšlo či nie... Viem, že mamatesty robia duchov,tak sa bojím, či to nie je jeden z nich... Mám tu aj graf, na 8DPO som spinila, a aj deň pred očakávanou ms... Ktorá mala prísť včera... Vrchný test včera večer a spodný dnes ráno... Máte pocit, že je tmavší? Či sa to zdá len mne... Prvá foto je originál, len fotena v šere, druhé sú upravené... Ďakujem za každú odpoveď

1valeria1
22. okt 2014

@bubu4125 tak na tom spodnom je nieco slabucke vidiet 🙂 no ked mrcha nedosla ako mala tak drzim palce nech su coskoro silne // 😉

bubu4125
22. okt 2014

@1valeria1 ďakujem, zajtra testik nerobím,uvidím čo povie teplota a podľa toho skúsim piatok

julinka55
22. okt 2014

Je to dusik?

katkatonkova
23. okt 2014

@bubu4125 ahoj bubu...poprosim ta ako dam graf s womenzone sem na plochu....este sa v tom nevyznam..dakujem..

jani255
23. okt 2014

@emilia25 nikdy som duphaston nebrala,neviem ci to moze byt nim,uz si dostala ms?

emilia25
23. okt 2014

@jani255 asi to bude tym dufastonom no ms som este nedostala len chodim hore dole na zachod ze uz dosla a nic.tak uvidim ak ani cez vykend nepride zavolam v pondelok sestricke a uvidim co mi povie mozno ma opet objedna na kontrolu uvidim.inac akoze normalne by som mala dostat v sobotu podla mojej ms tak mozno dovtedy este pride.

t1nulka
23. okt 2014

@julinka55 no vyzerá to tak 🙂

bubu4125
23. okt 2014

@katkatonkova ja si to robím cez mobil... Dám si uložiť obrázok, potom ho musím dať upraviť aby bol formát DPF a potom len pridám fotku... Ja si to musím dať upraviť, lebo mi to stiahne vo formáte, ktorý nepodporuje pridávanie foto sem...

bubu4125
23. okt 2014

@1valeria1
@katkatonkova no a moje mamatesty duchovali... Hlásim ja aj moja teplota 1DC
@katkatonkova pardon, nie PDF ale musí byť JPG... Celá som popletena

katkatonkova
23. okt 2014

@bubu4125 to je na tom to najhorsie....ked ti teplota pekne stupa a zrazu sa spameta a ide dole....ake by to bolo uzasne keby sme vsetky tu co sa snazime otehotneli.....

bubu4125
23. okt 2014

@katkatonkova tak nejak... A vyzeralo to tak nádejne... Na 8DPO som spinila, už som sa tešila, že sa uhniezdovalo...

didaemka
23. okt 2014

Baby, držím vám všetky veľmi palce, ja som toto nikdy neriešila, nezažila, musí to byť náročné na psychiku... Obaja naši drobci sa nám podarili na prvýkrát... 🙂 Tak vám prajem, nech sú tam krásne výrazne 2 paličky 🙂 a ste v tom čoskoro 🙂

denisa87
23. okt 2014

Spodný je ovulacny test! 🙂 ostatne su tehu testy ,stredny vcera,horny dnes,vidite nieco?som 11-12 dpo 😀

petra212
23. okt 2014

@denisa87
hmmm na tehu nevidím nič

No vraj aj ovu test vie ukázať tehotenstvo som tu kdesi čítala ... ale to by musel byť pozitívny ovu test a ten tvoj pozitívny nie je.

Tak každopádne môžeš vyskúšať neskôr testnúť. Ešte je aj dosť skoro teraz.

stevvvka
23. okt 2014

ak sa hcg ukaze skor v krvi ako v moci, nebolo by mozne urobit si doma tehotensky test s krvou namiesto mocu? osobne to skusat nemienim, len ma to tak teoreticky napadlo 😅

zuzanka9999
23. okt 2014

@denisa87 mne sa zda ze tam je vidiet ducha na tehu teste. skus testnut o dva dni🙂

karmela
23. okt 2014

@denisa87 no niečo sa mi tam marí na tehu testoch.Tak nech čiarka silnie. 🙂

simis105
23. okt 2014

@denisa87
aj ja tam vidim 🙂

anulqua
23. okt 2014

Dievčatá tak tehu niesom, výsledky hcg z pondelka už sú v norme, tak že nechápem v stredu 65 a v pondelok už len do 5 ako sa mi tak mohlo znížiť A pritom ešte včera bol test stále pozitívny :(

karmela
23. okt 2014

@anulqua to vážne moja😳😟😢

anulqua
23. okt 2014

@karmela áno :( zajtra ráno tam idem keď že mi nechcela sestrička ani povedať hodnotu hcg A uvidíme čo povie... Rozmýšľam že zmením gynekológa, len keď tu nieje si z čoho vyberať jeden lepší expert jak druhý :/

karmela
23. okt 2014

@anulqua skús iného kamošky ti nevedia poradiť nejakého dobrého a hlavne ľudského Dr.Toto je prístup na hlavu.Nechapem testy si mala krásne a rste ti aj tvrdili,že kvoly ovu si ich mala pozitívne.Nevravim stáva sa že babo odíde ani otom žena nevie,ale tehu test ti este zachitil hladinu hcg a krv je negatívna čí iba 5 tomu nechápem.

khiarka
23. okt 2014
khiarka
23. okt 2014

/Users/