icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

wewe28
24. dec 2017

@reyka no neviem či je zrovna negatívny. Na tej černobielej a aj negatíve sa mi čosi marí. už mešká? zabudla som...

reyka
24. dec 2017

@wewe28 som 36 DC a spinenie bolo pred 10. dňami tak neviem neviem

adulka1989
24. dec 2017

Všetkým babám prajem všetko najlepšie veľa zdravia šťastia Lásky a peniaze a to naj naj naj top svoje visnivane babetko a ak to nevide teraz tak nech do róka a do dňa phuj phuj phuj

reyka
24. dec 2017

@ivusik1111 tu je rozobratý a už par hodín starý

reyka
24. dec 2017

Par hodín starý test, fotila som ho znova aj rozobratý pre ivusik, je to len kanalik alebo nič nevidíte?

wewe28
24. dec 2017

@reyka a koľko dňový cyklus mávaš?

nivea777
24. dec 2017

@val9 kolko ti meska MS alebo kolko si dpo?

val9
24. dec 2017

@nivea777 no dnes to je treti den co mi meska

nivea777
24. dec 2017

@domci1203 Prajem ti šťastné a veselé Vianoce,aby ste o rok boli traja alebo aj viacerí 😉

biba12
24. dec 2017

@reyka mrzí ma to, ja tam nevidím nič.

val9
24. dec 2017

@reyka zlatik mrzí ma to, ale nevidim tam nic ... 😔

domci1203
24. dec 2017

@nivea777 dakujem krasne:*..podobne krasne vianocne sviatky prajem 🙂

reyka
24. dec 2017

@wewe28 posledné mesiace 35 plus mínus diky baby @val9 @biba12

reyka
24. dec 2017

@wewe najdlhši 55, potom 45, potom 36 a tak

domci1203
24. dec 2017

@reyka mas dobre nastaveny ten duphaston ked mavas taketo cykli? Lebo lutealna pri duphastone 14max 16 dni od ovu a mas MS.

reyka
24. dec 2017

@domci1203 tak ja to mám 14-23 a prvý mesiac došiel až na 36 sama od seba, minuly cyklus po duphastone na 26. DC som spiníla a budúci štvrtok začínam další cyklus

ivusik1111
24. dec 2017

@reyka
Na tomto nič nevidím :(

domci1203
24. dec 2017

@reyka a ovu vies kedy mas?

val9
24. dec 2017

Baby moje krasne Vianoce prajem splnenych snov a snazilkam co najviac uspechov v novom roku ❤💋😉
P.S my dušikujeme aj dnes 😂 ale.mam taky dojem, ze tie testy maju malo farby tak zajtra skusam kupovany z lekarne drzme 👏
P.S.2 aspon dnes budme myslienkami niekde inde ako pri testoch MAM VAS RADA 😘❤
P.S. 3 vazne som nejaka precitlivena🤔😅

reyka
24. dec 2017

@domci1203 podla bolesti a vytoku 14-15 a predtým mesiac som mala okolo 20. dňa a duphaston mi ovu nezablokoval, vyvrátil mi to aj gynekológ

domci1203
24. dec 2017

@reyka mas zaujimaveho dr🙂....ak si mala.ovu 20dc a beries to od 14dc zablokuje ti to ovu. Lebo telo ti zacne produkovat progesteron po ovulacii.. Pred ovulaciou nie🙂...neviem co to mas za dr mala som takeho co mi to tvrdil tiez az ked som zmenila dr ktora pracuje v centre asistovanej tak ta mi hovorila ze progesteron ako je duphaston a podobne sa predpisuju po ovulke ak sa.daju pred zablokuju ti ju aas anovulacny cyklus🙂...normalny dr ti to potvrdi taky co to predpisuje ako lentilky za body aby mal ti to vyvrati🙂 stastne a vesele🙂

olylili
24. dec 2017

@domci1203 dobre jej radis aj nivea 777 ja by som určite menila dr. Podľa mňa nič nerobí

domci1203
24. dec 2017

@olylili nechcem sa s nou hadat su Vianoce. Ale radi jej tu kazda to iste co aj ja aj nivea777 . Ako jej mohol doktor bez folikulometrii vyratat ovu nechapem. Mala by ho zmenit lebo takto bludi slepo v ulickach. A ked jej test vyvrati hento o progesterone tak momente by som tomu dr brala licenciu. A to nie som studovana lekarka ale biologicka a viem aj ja aj ostatne baby kedy sa tvori progesteron. Nechapem takych dr co to predpisu a ani zenu neodsleduju kedy ma.ovu a ci ju aj ma. Ak ma taketoncykli tak osobne si myslim ze ich ma anovulacne.

olylili
24. dec 2017

@domci1203 Mala som 36 daňové cykli a tiež anovulacne no našťastie sme sa vtedy nesnažili no ako náhle mi nabehol pravidelný 28-29 dňový bola som tehu ešte si pamätám že som brala parlodel či ako sa volali tie lieky no to bolo strašne ....teraz som mala akurát kramy po 5 mesiacov od pôrodu no hrôza dva týždne hádam sa to úpravy kojim tak je to rozhádzané ...ale bože strašne by som jej chcela pomôcť lebo určite sa sa už len keby si dala poradiť už len zmena lekára by urobila veľa

domci1203
24. dec 2017

@olylili to sa ti da do poriadku casom🙂..este si po porode kratko celkom tak telo a hormony pracuju ako dive🙂....ja tiez som ho mala zle nasadeni a anovulacne cykli snazili sme sa. Zbytocne ked ovu nebola. Jednoducho lekar mi to dal od 15dc do 25dc a neriesil a mne potom MS prisla kolkokrat aj na 45dc dalsi mesiac 38dc a podobne. A minuly cyklus ako som nala stimulku clostyl hcg injekcia a progesteron vaginalne po ovu tak MS dosla na 28dc teraz by nemusela prist 9mesiacov 🙂

domci1203
24. dec 2017

@olylili zmena doktora by jej urobila dobre urcite. Len asi komu neni rady tomu neni pomoci vyzera to tak

olylili
24. dec 2017

@domci1203 nooooo tak to presne ako ja tiež mi potom takto pekne prišla a šup bolo to tam 😊 jooooj hádam sa podarilo my keď sme sa teraz o posledné snažili to bol júl 2016 mm chodil ešte do Rakúska tak to sme tak strieľali do slepého keď bol doma 😂 no ale keď bol v októbri celý mesiac doma tak sa trafil brala som aj tri mesiace materskú kašičku a on vitamín E ak alchemilku som si chlipkala

laydy7777
25. dec 2017

Ahojte. My sme dostali dnes najkrajsi darcek. Dozvedeli sme sa ze to bude dievcatkoooo. Velmi sa tesime😘

domci1203
25. dec 2017

@olylili ja tiez pijem alchemilku do ovulky🙂 a drahy berie florandol ci ako sa to vola tam je selen aj vita E a vsetko co je vhodne pre plavcov🙂....tak uvidime co prinesie tento cyklus ak nic tak tri mesiace pauza a potom IUI alebo IVF:(

maminka1986
25. dec 2017

@reyka precitaj co som ti pisala a pouvazuj
A hlavne ci mas muza v poriadku a ovulaciu az potom budes vedet na com si