Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Všetkým babám prajem všetko najlepšie veľa zdravia šťastia Lásky a peniaze a to naj naj naj top svoje visnivane babetko a ak to nevide teraz tak nech do róka a do dňa phuj phuj phuj
@ivusik1111 tu je rozobratý a už par hodín starý
@reyka
Na tomto nič nevidím :(
Baby moje krasne Vianoce prajem splnenych snov a snazilkam co najviac uspechov v novom roku ❤💋😉
P.S my dušikujeme aj dnes 😂 ale.mam taky dojem, ze tie testy maju malo farby tak zajtra skusam kupovany z lekarne drzme 👏
P.S.2 aspon dnes budme myslienkami niekde inde ako pri testoch MAM VAS RADA 😘❤
P.S. 3 vazne som nejaka precitlivena🤔😅
@reyka mas zaujimaveho dr🙂....ak si mala.ovu 20dc a beries to od 14dc zablokuje ti to ovu. Lebo telo ti zacne produkovat progesteron po ovulacii.. Pred ovulaciou nie🙂...neviem co to mas za dr mala som takeho co mi to tvrdil tiez az ked som zmenila dr ktora pracuje v centre asistovanej tak ta mi hovorila ze progesteron ako je duphaston a podobne sa predpisuju po ovulke ak sa.daju pred zablokuju ti ju aas anovulacny cyklus🙂...normalny dr ti to potvrdi taky co to predpisuje ako lentilky za body aby mal ti to vyvrati🙂 stastne a vesele🙂
@olylili nechcem sa s nou hadat su Vianoce. Ale radi jej tu kazda to iste co aj ja aj nivea777 . Ako jej mohol doktor bez folikulometrii vyratat ovu nechapem. Mala by ho zmenit lebo takto bludi slepo v ulickach. A ked jej test vyvrati hento o progesterone tak momente by som tomu dr brala licenciu. A to nie som studovana lekarka ale biologicka a viem aj ja aj ostatne baby kedy sa tvori progesteron. Nechapem takych dr co to predpisu a ani zenu neodsleduju kedy ma.ovu a ci ju aj ma. Ak ma taketoncykli tak osobne si myslim ze ich ma anovulacne.
@domci1203 Mala som 36 daňové cykli a tiež anovulacne no našťastie sme sa vtedy nesnažili no ako náhle mi nabehol pravidelný 28-29 dňový bola som tehu ešte si pamätám že som brala parlodel či ako sa volali tie lieky no to bolo strašne ....teraz som mala akurát kramy po 5 mesiacov od pôrodu no hrôza dva týždne hádam sa to úpravy kojim tak je to rozhádzané ...ale bože strašne by som jej chcela pomôcť lebo určite sa sa už len keby si dala poradiť už len zmena lekára by urobila veľa
@olylili to sa ti da do poriadku casom🙂..este si po porode kratko celkom tak telo a hormony pracuju ako dive🙂....ja tiez som ho mala zle nasadeni a anovulacne cykli snazili sme sa. Zbytocne ked ovu nebola. Jednoducho lekar mi to dal od 15dc do 25dc a neriesil a mne potom MS prisla kolkokrat aj na 45dc dalsi mesiac 38dc a podobne. A minuly cyklus ako som nala stimulku clostyl hcg injekcia a progesteron vaginalne po ovu tak MS dosla na 28dc teraz by nemusela prist 9mesiacov 🙂
@domci1203 nooooo tak to presne ako ja tiež mi potom takto pekne prišla a šup bolo to tam 😊 jooooj hádam sa podarilo my keď sme sa teraz o posledné snažili to bol júl 2016 mm chodil ešte do Rakúska tak to sme tak strieľali do slepého keď bol doma 😂 no ale keď bol v októbri celý mesiac doma tak sa trafil brala som aj tri mesiace materskú kašičku a on vitamín E ak alchemilku som si chlipkala
Ahojte. My sme dostali dnes najkrajsi darcek. Dozvedeli sme sa ze to bude dievcatkoooo. Velmi sa tesime😘
@reyka precitaj co som ti pisala a pouvazuj
A hlavne ci mas muza v poriadku a ovulaciu az potom budes vedet na com si

@reyka no neviem či je zrovna negatívny. Na tej černobielej a aj negatíve sa mi čosi marí. už mešká? zabudla som...