Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adulka1989 Ďakujem, bodaj by 🙂 ešte nemešká mám mat za dva dni ale skúsila som len zo zvedavosti 🙂
@nunufatko ja tiež chcem skúsiť zajtra testnut mám mať ms 3.1 tak uvidíme stala sa mi čudná vec ako uhnezdenie ale či to bolo ozaj to uvidíme držím ti palce
@val9 mne vravela sestrička gynekológa že mala jednu pacientku ktorá mala dlho ms pravidelne niekoľko mesiacov už nepamätám koľko spomínala ale klasickú bežnú takže človek nikdy nevie
@adulka1989 vazne? ja som pocula skor o tom, ze zeny mali spinenie a povazovali to za mrchu .. ale tak ja som mala beznu ms s bolestami a krv jasno cervenu dva dni a potom tmavu
@val9 moja sestra mala normalnu ms 4 mesiace a az potom jej vynechla a to bola uz na zaciatku piateho mesiaca 😉
@gladiola28 čožeee? to fakt? normálnu ms, bolesti, všetko?? Ako je to vobec mozne?
@val9 neviem ako to je možné tiež som tomu neverila
ahojte baby. pred asi tromi dňami som tu dávala fotku testu. dnes sa mi podarilo spraviť lepšiu foto toho istého testu. dnes som 37 DC, horný test bol robený 33 DC večer, spodný 34 DC ráno. stále mám pichanie v podbrušku, krčok je vysoko. čo poviete? test si budem môcť zaobstarať až o týždeň. ide Nový rok a na oslavy by som si chcela zariadiť životosprávu 🙂 ďakujem
@val9 no mala nizko polozeny plod preto mala ms aj z bolestami a inak vobec ziadne priznaky 😂 takze ked jej na gyn.robili sono skoro tam odpadla 😂

@domci1203 aj ja vidim ciarku a to uz je co povedat ked ja nieco vidim..Myslim ze to je na dobrej ceste a ano testuj tou znackou