Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Este dodam,ze tam bola hned.nie po limite..ja ju vidim krasne,len kvalita fotky je na prd 🙂
@jani255 je tam vidno ju.a s tym fotakom si s toho nic nerob to aj ja mam taky blby.tak uz len aby krasne silnela ciarocka nadherna. 🙂 ja som dnes volala na gyndu tak ak do pondelka nedostanem tak idem na kontrolu tak uvidim zatial nic ani brucho ma uz vcera tak moc nebolelo.ale u mna testy negativne vcera som si jeden robila a nic.tak ja neviem.
Urcite skusam v nedelu rano 🙂 samej mi je to divne,zda sa mi to skoro,nemoze to skreslovat clostil?ten som tento mesiac prvykrat brala
@jani255 tak ms dnes uz dorazila konecne tak som rada.a ty ako daj potom este fotecku testiku ked si budes robit.inac ja som tiez mala pozitivne testy tyzden pred ms ked sa nam podarili dvojicky ale jedno sa vstrebalo a druhemu prestalo srdiecko byt.a od vtedy sa nezadarilo uz vobec iba same duchy na teste a nic s toho.
@emdy789 gratulujem a brusko nech pekne rastie.mozem sa ta opytat kde maju tento clearblue test?kolko ste sa snazili o babo?
@barboritta ďakujem veľmi pekne 🙂
Ja som zo Žiliny a kupíla som ho V Maxe V lekárni za 8,60€ a snažili sme sa 3 mesiacE a teraz tento 4 sa podaril na supu...predtým mesiace boli také že čo príde príde...A sme šťastný 🙂
@emdy789 ja tiez som zo ziliny a tento nikde nemali vraj je drahy.a drahemu si sa pochvalila ze bude tatik? 🙂
@balinka jooj tak ti velmi drzim palce😊😊😊ja mam tiez kadečo za sebou a priebehu dvich rokov 4x potrat a posledny bol v septembri v 9tt.. Tak dake vysetrenia musim pobehat a potom budeme znovu skusat veriiim ze to vyjde okolo zimy😊ja to beriem v pohode... Nechcem sa trapit.. Na čo? Sebe by som škodila😣Vsetko je tak ako ma byt a ja uz mam dve krasne deticky zdrave takmer 11 rocnu a skoro 6 rocnu princeznu a chceli sme dalsie dietatko lebo tuzim po velkej rodinke no a prisli 4 potraty😁 ale ja sa nevzdavam verim ze to raz vyjde😊 drzkaj sa😊😊😊
Vidite tam neco?? Je to poprve, co mam ducha.. je to teda po zaschnuti.. rano jsem testila, druhy den vynechane mns, rano tam nebylo videt nic, ted jsem ho sla ted vyhodit a najednou cucim, ze tam prosvita druha carka, je hodne blbe videt, ale tohle se mi jeste nikdy pri testovani nestalo, nikdy jsem nemela ducha!!! na fotce to teda neni moc videt, skoda, ze ten mobil nevyfoti to, co vidim ve skutecnosti😀
na tom upravenem mi to prijde videt lepe..
@kacatko1986 ja tam tiez vidim ducha,skus urobit test za 2 alebo viac dni ci ciarka silnie..drzim palce

@denisa87 áno, vidím 🙂 Myslím, že "rozhodujúci" bude zajtrajší test, mal by byť o dosť výraznejší od prvého 🙂 Držím palec.