icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

piacere
23. okt 2014

@denisa87 áno, vidím 🙂 Myslím, že "rozhodujúci" bude zajtrajší test, mal by byť o dosť výraznejší od prvého 🙂 Držím palec.

jani255
24. okt 2014

@emilia25 ahojkyy,tak si predstav taku vec,dnes som cca 8 dpo,a neviem preco ma to lakalo,ale rano som ocikala test,aj vcera vecer.prisahaaaam,ze na tom spodnom ranajsom je ruzova slabulinkaa druha palicka,nebolo by to velmi skoro ?

jani255
24. okt 2014

Este dodam,ze tam bola hned.nie po limite..ja ju vidim krasne,len kvalita fotky je na prd 🙂

piacere
24. okt 2014

@jani255 ak môžem aj ja... tak nie, nebolo 🙂 Ja som pri prvom mala na 10dpo na teste "diaľnicu", takže ak by som robila test na nejaký 8dpo, tiež by tam bol isto aspoň mini duch. Skús o dva dni, ak je toto tehotenský duch, za dva dni bude pekne pozitívny 🙂

petra212
24. okt 2014

@jani255
no skoro to teda rozhodne je. Ale ja ju tam tiež vidím. A sú aj také prípady, že sa to môže ukázať aj takto skoro. Ak niekomu rýchlejšie stúpa hcg možné to určite je. Tak nech silnie. 🙂
Blahoželám

emilia25
24. okt 2014

@jani255 je tam vidno ju.a s tym fotakom si s toho nic nerob to aj ja mam taky blby.tak uz len aby krasne silnela ciarocka nadherna. 🙂 ja som dnes volala na gyndu tak ak do pondelka nedostanem tak idem na kontrolu tak uvidim zatial nic ani brucho ma uz vcera tak moc nebolelo.ale u mna testy negativne vcera som si jeden robila a nic.tak ja neviem.

jani255
24. okt 2014

Urcite skusam v nedelu rano 🙂 samej mi je to divne,zda sa mi to skoro,nemoze to skreslovat clostil?ten som tento mesiac prvykrat brala

petra212
24. okt 2014

@jani255
tak to ja netuším ... ak obsahuje nejakú zložku na ktorú reaguje tehu test, tak by asi mohol, ale snáď sa vyjadrí niekto kto o tom vie viacej ako ja

emdy789
24. okt 2014

Baby ja sa zblaznim...vidím dobré? Dakujem 🙂

piacere
24. okt 2014

@emdy789 veru vidíš 🙂 Daj preč plast a uvidíš ešte lepšie 😀 Blahoželám 😉

jani255
24. okt 2014

@emdy789 pekne,tichucko gratulujem,kolky si dpo?

emilia25
24. okt 2014

@jani255 tak zatial ani dnes nic a to Som sa aj ponatahovala trochu skridlami sme prenasali tak uvidim cez vikend.a ty sa ako citis mas aj nejake priznaky tehu. 🙂 a moc gratulujem a uvidis ze uz budu len silniet.

janaochi
24. okt 2014

@julinka55 áno je tam. 😉

emilia25
25. okt 2014

@jani255 tak ms dnes uz dorazila konecne tak som rada.a ty ako daj potom este fotecku testiku ked si budes robit.inac ja som tiez mala pozitivne testy tyzden pred ms ked sa nam podarili dvojicky ale jedno sa vstrebalo a druhemu prestalo srdiecko byt.a od vtedy sa nezadarilo uz vobec iba same duchy na teste a nic s toho.

emdy789
26. okt 2014

@piacere @jani255 už to viem na 100% že som tehotná

barboritta
26. okt 2014

@emdy789 gratulujem a brusko nech pekne rastie.mozem sa ta opytat kde maju tento clearblue test?kolko ste sa snazili o babo?

emdy789
26. okt 2014

@barboritta ďakujem veľmi pekne 🙂
Ja som zo Žiliny a kupíla som ho V Maxe V lekárni za 8,60€ a snažili sme sa 3 mesiacE a teraz tento 4 sa podaril na supu...predtým mesiace boli také že čo príde príde...A sme šťastný 🙂

barboritta
26. okt 2014

@emdy789 ja tiez som zo ziliny a tento nikde nemali vraj je drahy.a drahemu si sa pochvalila ze bude tatik? 🙂

jani255
26. okt 2014

@emilia25 zajtra rano po ceste do prace si kupim test,a dam ho sem,ci uz taky alebo taky ;)

jani255
26. okt 2014

@emdy789 gratulujeem,jednoznacny krasny vysledok,kolko ti meska ms?

emilia25
26. okt 2014

@jani255 joj a budu dve krasne ciarocky 🙂 uvidis.

balinka
26. okt 2014

spodny dnesny a horny vcerajsi.vidite rozdiel?

monicka9
26. okt 2014

@balinka no jasne spodny je tmavsi😊

balinka
26. okt 2014

@monicka9 dakujem,len aby silnel a mrcha nedosla☺

monicka9
26. okt 2014

@balinka presne tak a je pekne tmavy na to ze pred menzesom robeny.. Aj ja som take mavala😊 vsetko je na najlepsej ceste.. Drziiim palce😊ja musim nejake vysetrenia este pobehat a november/december uz mozme snazilkovat😊

balinka
26. okt 2014

@monicka9 drzim ti palce☺pre mna je toto priam zazrak.☺my sme sa pri prvom snazili 10 rokov,potom sme boli na ivf,ktore sa nastastie podarilo😊a teraz sa snazilkujeme cca rok☺idem v stredu na krv,tak uvidim,ale tak by som tomu chcela verit😜

monicka9
26. okt 2014

@balinka jooj tak ti velmi drzim palce😊😊😊ja mam tiez kadečo za sebou a priebehu dvich rokov 4x potrat a posledny bol v septembri v 9tt.. Tak dake vysetrenia musim pobehat a potom budeme znovu skusat veriiim ze to vyjde okolo zimy😊ja to beriem v pohode... Nechcem sa trapit.. Na čo? Sebe by som škodila😣Vsetko je tak ako ma byt a ja uz mam dve krasne deticky zdrave takmer 11 rocnu a skoro 6 rocnu princeznu a chceli sme dalsie dietatko lebo tuzim po velkej rodinke no a prisli 4 potraty😁 ale ja sa nevzdavam verim ze to raz vyjde😊 drzkaj sa😊😊😊

balinka
26. okt 2014

@monicka9 tak to mi je luto😢urcite sa to podari a ked mas doma uz dve deticky,aspon ti tie rany zahoja.drzkajte sa aj vy☺

kacatko1986
26. okt 2014

Vidite tam neco?? Je to poprve, co mam ducha.. je to teda po zaschnuti.. rano jsem testila, druhy den vynechane mns, rano tam nebylo videt nic, ted jsem ho sla ted vyhodit a najednou cucim, ze tam prosvita druha carka, je hodne blbe videt, ale tohle se mi jeste nikdy pri testovani nestalo, nikdy jsem nemela ducha!!! na fotce to teda neni moc videt, skoda, ze ten mobil nevyfoti to, co vidim ve skutecnosti😀

na tom upravenem mi to prijde videt lepe..

23petka
26. okt 2014

@kacatko1986 ja tam tiez vidim ducha,skus urobit test za 2 alebo viac dni ci ciarka silnie..drzim palce