icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
1. jan 2018
ikonica
1. jan 2018

@karmela jeeeej ani som nepostrehla kedy si porodila.... gratulujeeem

sticker
sewie
1. jan 2018

baby kolko dni po ovu vam najskor ukazalo ducha? 😊mne pri prvom 9dni a teraz rozmyslam kedy testnut

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
karmela
1. jan 2018

@ikonica ahoj moja ďakujem pekne 13.12. Sekciou mala Lea 3600g a 50cm v 38+4 😍 Taký maly papoško môj.Tebe držím palčeky nech sa rozrastiete 😘

domci1203
1. jan 2018

@karmela dakujem ale neviem ci nieco z toho ked vcera vecer digi clearblue negativny: (

ikonica
1. jan 2018

@karmela zlatunka je... hlavne nech ste zdrave.. a dakujem ;)

sewie
1. jan 2018

@zahramichaela teraz 5dpo 😊

karmela
1. jan 2018

@domci1203 digi ti ešte nemusí ukázať ak máš slabucku čiarku na tycinkovom.Este testni obyc testikom,držím palčeky nech pridas silnejšiu čiarku 😊

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
zuzannaaa
1. jan 2018

@domci1203 myslim ze je uz tmavsiii ,,,,, skus poobede alebo vecer testnut

hope40
1. jan 2018

@zahramichaela no to zalezy aku vysoku hcg ci ako sa to vola 😕 ma zena asi je to individualne 😕xxx

domci1203
1. jan 2018

@zuzannaaa skusim zajtra test ak dovtedy MS nedojde. Lebo ma boli brucho sem tam

kudusko
1. jan 2018

@karmela jej aká je krásna babulka 😘😍všetko dobré 😘😘😘v novom roku veľa šťastia a hlavne zdravia vám prajem aj ostatným babám😃😍😍😘😘👶🤰

sewie
1. jan 2018

@zahramichaela mne ukazal 9dpo pri prvom uz celkom pekny tak vyskusam v piatok ked tak estr pockam potom 😊

kaya88
1. jan 2018

Ahojte bábiky veľmi dlho som tu nebola ako sa máte a co mate nového? Dnes týždeň čo mi konečne mešká mrcha ale ranný test takýto vy tam niečo vidíte?

sara34valentina
1. jan 2018

@kaya88 je to tam
❤️
Mohla si neskorsie Ovulovat
❤️
Drzim palce nech je pozajtra silnejsi
❤️

kaya88
1. jan 2018

@sara34valentina dúfam ze bude silniet 😇 že by po 6rokoch snaženia aj motyka vystrelila?

karolina196
1. jan 2018

@sewie ahoj,ja som dnes 8.dpo,tak mozme v piatok skusit spolu testnut 🙂
Ja by som mohla mozno aj zajtra,ale nemam aj tak kupeny test 🙂

sara34valentina
1. jan 2018

@kaya88 to by bolo krasne, prajem Ti❤️

nivea777
1. jan 2018

@kaya88
@sara34valentina kde vidite druhu čiarku?ja tam nic nevidim

sewie
1. jan 2018

@karolina196 super tak skusime v piatok drzim palce 😊kolko sa snazite?

kaya88
1. jan 2018

@nivea777 tu ju nevidno moc dobre ale na živo ju vidno viac ale stále je to dusik 🤫

dasaa
1. jan 2018

Šťastný nový rok vám prajem 🙂

karolina196
1. jan 2018

@sewie aj tebe budem drzatpalce.Ale ako sa poznam uz ma budu zajtra svrbiet prsty a lakat ma to do lekarne. 😎
Teraz sme zacali prvy mesiac,ale mame uz jedneho drobca a o neho sme sa snazili skoro rok,takze som sa vtedy celkom natestovala. 🙂

karolina196
1. jan 2018

@sewie Vsimla som si,ze mas 15mesacneho fesaka.Ja mam 14mesacneho. 😀 Chcela som sa zacat snazit az po lete,ale povedala som si,ze ak nam to ma aj pri druhom trvat dlhsie,tak radsej sme zacali uz teraz. 🙂

karolina196
1. jan 2018

@sewie A vy ste sa kedy zacali snazit o druhe?

zuzannaaa
2. jan 2018

Stasny novy Rok babenky . prajem Vam zdravie a aby sa Vam podarilo uz coskoro vase vytuzene babetko 🙏 👶

jjuulliisskkaa
2. jan 2018

Ahojtee🙂 baby nahodou tu nie je nejaka, ktora absolvovala ivf? S predlzenou kultivaciou?
Zaujimalo by ma kedy zacat testovat? Dakujeeeem

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal